konserin kapalı mekanda olmasıyla tüm ambiyansı yokettiğini söyleyebilirim konserin. halbusi geçen sene bunun 2 - 3 katı kalabalıkte seyirci ile açık alanda blind guardian çok iyi bir peformans sergilemişti.
kapalı olmasının etkisiyle ben bir an nefes alamadığımı hissettim zira vip'lerin bir arkasında bulunuyorduk , demirlere ellerimizi koymuş konseri izlemeye çalışıyorduk. arkaya baktığımda ise konser alanı kitleye yetmemiş merdivenlere kadar o kalabalığın gittiğini gördüm.
konser öncesi birkaç rezillik oldu ki , yani yazık diyorum başka bir şey demiyorum. ulan dağ başına mı geldik? anaa millet yanımıza işiyor. sanayiye giden kesin işemeye gidiyordur diyorum arkadaşa. 2 - 3 saat orda bekledik , insanlar bunu düşünmüyor mu , bu kadar iğrençlik olmaz. neyse ki ben önlemimi almıştım.
18 yaş altı insanlara diyecek pek bir şeyim yok , olamaz da , ben de zamanında o yaşta konsere gitmeye çalışırdım ederdim de orayı çocuk parkı zanneden veletlere söylüyorum , ulan konsere mi geldiniz yakalamaç oynamaya mı. millet birbiriyle dövüşüyor falan yok çocuk çocuk hareketler. dedim ulan şarkıları bilmiyorsanız o zaman yandınız olum siz.
her zamanki gibi konser kapılarının açılış saatin uyulmadı , çok geç bir saatte içeri alındık. içeri alındık ki baktım dreamtone çıkmış , haberimiz yok. hemen en önlere geçtim. dreamtone genel olarak iyi bir performans sergiledi. ve sonra beklenen grup çıkmıştı. the script for my requiem , valhalla , punishment divine 'da kendimden geçtim. punishment divine'da bayağı bayağı kahkaha attım bilhassa şarkı sonunda , çünkü kimse şarkıyı bilmiyordu. etrafımdaki kimse şarkıyı bilmiyordu , dedim siz kendinizi kandırmışsınız o kadar para vererek. ulan punishment divine bilinmez mi allah belanızı vermesin. a past and future secret 'ı bile bilmiyorlar ya bu kadar da olmaz , hadi pd hızlı bir parça geçeyim. neyini bilmiyorsun bu güzelim şarkının sözlerini , tek bard's song mu bg? bir bard's song bir de valhalla , yeter size.
sonuç olarak geçen seneyi çok arattı konser. tekrar yine anladık ki bayan seyirci sayısı oldukça fazla oluyor blind guardian konserlerinde. tek sevindiğim taraf bu oldu.
.
.
.
bunu bir sözlükte yazmıştım buraya da yapıştırayım dedim.
herkese iyi günler.