Gönderen Konu: Adı Hatırlanmayan Katil  (Okunma sayısı 516 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadavra

• Ziyaretçi
Adı Hatırlanmayan Katil
« : Mayıs 04, 2007, 02:37:02 ÖS »
Sosariya nın sakin bir gününde aniden kararan hava , kötü bir şey olacağının belirtisiydi .Kararan havayı gören  halk tedirgin ve merak içindeydi .Halkın tedirginliğini gören Lord British tüm sosariya’da ne olup bittiğini araştırtmaya başladı.

Araştırmalar kısa süre içinde bu karanlığın sebebini bulmuştu. Lord Blackthorn sadık kötü büyücüleri Blackthron hayata getirmek için yaptıkları büyüyü onun kadar kötü ve adı hatırlanmayacak kadar eski bir katilin üstünde deniyorlardı. Büyücüler daha önceleri de bu büyük katilin üstünde denemeler yapıp onun gibi askerleri acımasız ve güçlü kılacaklardı fakat bu çalışmaları Blackthorn’un ölümü ve Lord Britih in bunları sürmesine kadar ilerlemişti. Yılmayan büyücüler son çalışmalarını da bu adı hatırlanmayan katilde denemeye başladılar. Unuttukları ölen kişinin bir masumun kanını vermiş olmalarıydı.

Çünkü o bir katildi ve umut sevgi ve fedakarlığı bilmiyordu , bunun farkına varmayan büyücüler yaptıkları büyü ile büyük planlarını gerçekleştirmişti ama eski katil sorsariya’da değil Britanya’nın en gözde şehri Brit te dünyaya gelmişti. Geçmiş intikam ve öldürme hırsından arınarak. Tüm katliyamları ve kötülüklerini hatırlayan bu katil kendi adını hatırlamayacak kadar aciz ve yalnızdı . Zaman zaman dünyaya nasıl geldiğini düşünürken aniden bunu Lord British in yaptığını sanmış ve onu ve halkını korumaya adamıştı kendisini.

Uzun süre kafasında nasıl ne için gibi sorunlar bulunan   katil onca süre Lord Britsh in sadık askerlerinden olup çıkmıştı . Yalnız yaşayan bu kişi kimi zaman kimsenin bilmediği sorsariyanın ücra köşelerinde  dolaşıp verdiği intikam yeminini araştırdı. Aklında kalan sadece yemindi ve ne için yemin ettiğini unutmuş mutlu günleri aramaktaydı. Yine tek başına dolaşmaya çıkarken  Blackthorn un büyücüleri onu görüp tanımış ve bu “O Kadavra” demişlerdi. Adı olmayan eski katil( yeni kahraman) adı o zamandan bu yana kadavra diye anılmaya başlamıştı. Büyücülerin kendisini nerden tanıdığını merak edem kadavra yollara düşüp o büyücüleri bulmuş ve gerçekleri öğrenmek istemiş.Konuşmak istemeyen büyücülerle uzun süren bir savaş sonrası yorgun ve esir düşen büyücüler gerçeği ona sölemişlerdi. Kendisini kobay olduğunu anlayan kadavra önce british’e danışmaya gitmiş fakat ondanda umduğu cevabı alamayınca kendisini neden intikam yemini aldığını öğrenmeye adamış.

Kısa süre içinde yolculuğa çıkmış ve bu yolculukta öldürdüğü masum insanların ailelerini ve yakınlarını görmüş .Bazı köylerde bir insan bırakmayacak kadar büyük katliyamlar da bulunduğu öğrendikçe eski ve yeni kişiliği arasında kamış. Kendi köyüne geldiğinde köyün büyük bi katliyam sonrası tek sağ kalan kişinin kendisi olduğunu hatırlar. Katliyamın tek sorumlusu Lord British olarak hatırlayan kadavra aniden katliyamı yapanlarla büyücülerin dövmelerinin aynı olduğunu fark eder . Onca sene British i suçlayıp onun köylerinde katliyam ve choas  estirmenin  bedelini ödercesine lord blackthorn ve adamlarının peşine düşer.

Gerçekleri öğrendiğini fark eden büyücüler kadavrayı durdurmak ve onu ait olduğu ölüm adasına göndermeyi planlamaya başlarlar. Kadavra’yı ne öldürebilecek nede durduracak yol bulamayınca saklanmaya başlarlar.Bazı zamanlar büyücülerin daha önce  organları ile yapmış olduğu denemeler yeni yeni etkisi göstermeye başlar ve kadavra yavaş yavaş halsizleşirdi.Kadavra halsizleşmesine rağmen   bütün masumların intikam duygusu onu daha güçlendiriyordu .

Kadavra’yı öldürmeye çalışanların unuttuğu tek şey onun bir kere ölmüş olduğu ve ölüm, onun solgun yüzü olduğuydu. Artık kadavranın yoldaşı ölümdü, ne zaman son bulursa o zaman ölümle arası açılacaktı. O zaman ödünç hayatını ölüme teslim edecekti.

Kusra bakmayın uzun süre uoda olmayınca bazı değimleri unntum . Bir de türkçemde hata varsa düzeltmeniz dileği ile...

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
Adı Hatırlanmayan Katil
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2007, 04:13:35 ÖS »
Bir kaç kelime hataları hariç güzel olmuş onlarda sürç-i lisan dır olabilir.

Eline sağlık.

kadavra

• Ziyaretçi
Adı Hatırlanmayan Katil
« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2007, 05:51:02 ÖS »
Alıntı
Bir kaç kelime hataları hariç güzel olmuş onlarda sürç-i lisan dır olabilir.

Eline sağlık.

Haklısın biraz aceleye getirip yazdım ve aklımda olup eklemediğim kısımlarda var yeniden temize cekip yazmayı düşünüyorum tabe yorumlara bağlı  :wink:  

Bide başlık ölü bir katil olucaktı anlık gafletle hikayede geçen kelimeyi yazdım :D

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
Re: ADI HATIRLANMAYAN KATİL
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2007, 06:34:30 ÖS »
Alıntı yapılan: "kadavra"
Unuttukları ölen kişinin bir masumun kanını vermiş olmalarıydı.

bu cümleyi hiiiiiiç anlayamadım. bütün konsept şaştı o yüzden kafamda..

kadavra

• Ziyaretçi
Adı Hatırlanmayan Katil
« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2007, 06:42:10 ÖS »
Alıntı
kadavra demiş ki:
 Unuttukları ölen kişinin bir masumun kanını vermiş olmalarıydı.

bu cümleyi hiiiiiiç anlayamadım. bütün konsept şaştı o yüzden kafamda..

az önce postta belittiğim gibi çok kısa bir  sürede yazdım (20-25 dakika gibi zamanda vede işyerinde yazdığımdan) eksik yerleri var  temize cekip tekrar yazıcam genel acıdan yorumlar kötü olursa hiç yorulmayım diyorum, yoksa tüm eleştiriler haklı ben bile kendime kızıyom bir çok bölümü için :D

Çevrimdışı Hydrylin Asparagus

• Üye
  • **
    • http://www.ultima-strike.com
Adı Hatırlanmayan Katil
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2007, 07:12:51 ÖS »
ha gayret daha iyiside cıkabilir..
onuşmak bir ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır

Sus oyna[Mikael Twilight]

Çevrimdışı Keanu

• Üye
  • **
Adı Hatırlanmayan Katil
« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2007, 10:22:57 ÖS »
güzel, lem sami sen kobay oldunda haberimizmi yok :D
Ben Mevlana Değilim, Adam Olda Gel

Çevrimdışı Drizzt Do'urden(Mali)

• Üye
  • **
    • E-Posta
Adı Hatırlanmayan Katil
« Yanıtla #7 : Mayıs 04, 2007, 11:05:37 ÖS »
Ellerine sağlık okurken çok zevk aldım
Üç Kere Düşün Bir kere Konuş Laf Kalabalığı Yapma...

///Do'Urden Family///

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
Adı Hatırlanmayan Katil
« Yanıtla #8 : Mayıs 05, 2007, 06:01:27 ÖÖ »
yok yani öyle şappadanak kötü denmez ki kötü de değil yazın. sadece o cümle bitirdi beni.
okurken alala ne diyor yav bu adam falan dedim o cümle için.
yazı bitti aklımda aynı cümle (: onu kastediyorum. yoksa üç beş hata dışında gayet güzel bir yazı.
en azından esinlenme adı altında çalıntı veya imitasyon bir öykü değil

kadavra

• Ziyaretçi
Adı Hatırlanmayan Katil
« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2007, 02:42:46 ÖS »
Alıntı
ha gayret daha iyiside cıkabilir..

çok saol elimden geleni yapıyorum :D
Alıntı
Ellerine sağlık okurken çok zevk aldım

Alıntı
güzel, lem sami sen kobay oldunda haberimizmi yok

ee kobay değilde ne ya kadavra kobayın ölmüş hali :D

mkacar tenkitlerin için teşekkür orası aslen daha farklıydı yakında düzeltecem....

Çevrimdışı Excalibur

• Kıdemli Üye
Adı Hatırlanmayan Katil
« Yanıtla #10 : Mayıs 05, 2007, 06:57:12 ÖS »
Başlık ismi düzeltilmiştir.