Gönderen Konu: Geri Dönüş  (Okunma sayısı 1699 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+Calamity+

• Ziyaretçi
Geri Dönüş
« : Temmuz 05, 2007, 01:09:53 ÖS »
Bölüm I : Buluşma

Karanlık odada her şey olması gerektiği gibiydi. Ahşap masanın üstüne saçılmış büyü kitapları, şöminede sönmeye yüz tutmuş birkaç odun ve duvarların köşelerini sarmış örümcek ağları.. Her şey olağan gözüküyordu. Ta ki savaşçı masadaki mumu yakana kadar.

Deli adam (insanlar ona böyle sesleniyordu) duvarın dibinde bağdaş kurmuş oturuyordu.Gözleri korku ve endişe ile bir noktaya sabitlenmişti.Vücudu ileri geri sallanıp duruyordu. Anlamsız şeyler sayıklıyordu. Savaşçı ona doğru yaklaştı ve yardım etmek istedi. Ona doğru eğilecekti ki deli adam sallanmayı kesti. Savaşçı temkinli davranıp geri çekildi. Elindeki parşömeni çıkardı ve adamın adının “Praen” olduğunu öğrendi.

-“Hey Praen!Bak san…” lafını bitiremeden deli adam çılgınlar gibi çığlık atmaya başladı. Ayağa kalktı ve kafasını duvara defalarca kez vurdu. Masadaki büyü kitaplarını yerlere fırlattı. Sonra aniden sakinleşti ve şöminedeki yanan ateşi tazelemek üzere işe koyuldu.

-“Bak dostum , herhangi bir kötü niyetim yok.”
-“Hşş.Gürültü yapıyorsun. Adın “Sagritul”..Değil mi?..”
-“Ne-Nereden biliyorsun?”
-“Bazıları bilir..” delinin gözleri fıldır fıldır odayı inceliyordu. Kim bilir kaç zamandır bu odadaydı fakat sanki yeni gelmiş gibiydi. Deli devam etti:
-“Gölgeyi arıyorsun öyle değil mi?”
-“Bütün bunları nereden bili..”
-“Kes!” deli adam hiddetlenmişe benziyordu. “Çok konuşuyorsun.”
-“Peki devam et.”

Deli adam bir daha susturmaya yeltendi sonra sakinleşip konuşmaya başladı:

-“Onlar yüzyıllar önce bu toprakları terk ettiler.” deli adam tekrar sallanmaya başladı. Şimdi gözlerini şöminede yanmaya başlayan ateşin aydınlattığı duvarda asılı olan geyik başına dikmişti.

-“Uzun zamandır onlardan bahseden kimseye rastlamamıştım.” diye devam etti Praen. “Karanlık insanlardı. Fazla konuşmayan tipler.. Anlıyorsun ya?” adam kendi kendine bir kahkaha attı. “Çok değişik bir şebeke kurmuşlardı. Vampirler, drowlar gibi birçok ırkı görebilirdin aralarında. Amaçlarını bir türlü anlayamadım. Neye hizmet ediyorlardı. Hangi taraftaydılar. BİLMİYORUUUM!”  deli , yine çığlık atıp debelenmeye başladı ki Sagritul daha fazla dayanamadı ve adamı boğazından yakaladı.

-“Bana bak ihtiyar bunak.. Fazla zamanım yok. Yardımcı olabileceğini söylediler , yardım edebiliyorsan et , edemiyorsan beni oyalama!” sözünü bitirir bitirmez miğferini başından çıkardı ve esmer tenini gözler önüne serdi. Deli adam daha ince sesli bir kahkaha daha patlatıverdi.

-“ Drow olduğunu biliyordum ukala.. Böyle şeylere gerek yok.”
-“O zaman kanına susamışsın.”

Savaşçı kılıcını kınından çekti ve delinin boğazına dayadı. Praen ve Sagritul göz göze geldiler. Deli kaşlarını çattı ve Sagritul’un en son hatırladığı şey yere düşüyor olduğuydu...

Çevrimdışı wade-tovbe

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
Ynt: Geri Dönüş
« Yanıtla #1 : Temmuz 05, 2007, 03:06:31 ÖS »
Güzel yaşlı adam bayağı hoş olmuş=).
//Chamberlain

Twilight Zone

Çevrimdışı T.d

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
« Yanıtla #2 : Temmuz 05, 2007, 03:13:24 ÖS »
gölge dönüyor :)
UygunsuzZzZzzz

Çevrimdışı Somnus~

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Kıralla tartışma. Kıralsam suçum ne ?
« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2007, 03:54:49 ÖS »
Oldukça hoş olmuş. :)
no way to recall
what it was that you had said to me,
like i care at all..

Somnus.
if you read this you're gay.

+Calamity+

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2007, 12:00:02 ÖS »
Teşekkürler arkadaşlar.

Çevrimdışı Reflex Nightfall

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #5 : Temmuz 06, 2007, 11:48:48 ÖS »
calamitynin gelemesiyle buralar senlenecege benziyor :)
"Twilight Zone"

+Calamity+

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Temmuz 14, 2007, 11:54:26 ÖÖ »
Teşekkürler tekrardan..

*Blade DeNogua

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Temmuz 15, 2007, 09:49:33 ÖÖ »
Hoş geldin , +Calamity+ .

+Calamity+

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Temmuz 15, 2007, 09:51:48 ÖÖ »
Hoşbulduk Blade.

Çevrimdışı Myth Ex'Burn

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • time to get ill
« Yanıtla #9 : Temmuz 15, 2007, 01:41:38 ÖS »
Hikaye çok güzel, yazı rengi süper  :D İmzayı, avatarı saymıyorum bile hoşgeldin karizmatik drow dostum ;)
The Burn'Out

+Calamity+

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Temmuz 16, 2007, 12:39:02 ÖS »
;D

Hoşbulduk Myth (Freddy  ;) )

+Calamity+

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Temmuz 16, 2007, 11:00:15 ÖS »
Sagritul öğürerek kusmaya başladı. Henüz uyanmamıştı. Sırt üstü yattığından kusmuk ağzına tekrar doluyordu. Praen, Sagritul’un başını düzeltti ve onu güzelce oturttu. Drow , hafif inlemelerle , çaresiz sayıklamalarla yavaşça gözlerini açtı. Burası başka bir yerdi. Önceki odayla karşılaştırılamayacak kadar lükstü ve şaşırılacak derecede drow mimarisinden esinlenilmişti.

-“Seni mahvedeceğim. Kafası bulanmış , adi , kendini bilmez , şerefs..”

-“Dersini almadın galiba. Dış görünüş aldatıcıdır dostum.”

-“Ben senin dostun değilim çatlak herif!” 

Sagritul havayı kokladı. Bu iğrenç koku da neydi?

Praen, Sagritul’un zırhını çıkarmıştı. Sagritul kokunun kaynağını bulmaya çalışıyordu çünkü bu lanet olası koku dayanılmazdı. Gömleğine bakmayı akıl edememişti ki tiksinerek gömleği üzerinden çekiştirip attı.

-“Hey! Biz temizliğimize önem veren yaratıklarız.Bunu bana yapa..”

-“Sessizliği bozma. Konsantre olmaya çalışıyorum. Gölgeyi arıyordun değil mi? O halde çeneni biraz kapa.”  Eliyle uzak köşedeki sıcak havuzu işaret etti.

Sagritul havuza doğru yollandı ve Praen bağdaş kurup konsantre oldu.

Deli adam yavaşça etrafındakilere kayıtsızlaştı. Sagritul’un havuza girerken çıkardığı gürültüleri artık duymuyordu. Omuzlarından parmaklarına doğru ilerleyen karıncalanma serisini ayaklarından dizlerine tırmanan bir başka dizi izledi. Uzak diyarlarda , çok eski zamanlarda yaşamış olan bir ırkın dilinden , elfçeden , Sagritul’un başta duyamadığı , duymaya başladığı zamanda da anlamadığı bir şeyler söyledi. Sagritul hareket etmiyordu. Bütün ilgisini şu deli dediği adama çevirmişti. Kim bilir ne yapıyordu.

Odanın loş ortamı birden kısa bir süre için parlak mora döndü ve sonra eski halini aldı. Delinin önünde küçük siyah bir nokta boşlukta dönüyordu. Döndükçe büyümeye başladı. Yavaş yavaş bir bozuk para büyüklüğünü aldı. Girdap gibi dönmeye devam ettikçe çevredeki enerjiyi içine çekiyordu. Sagritul havuzdan çıktı. Praen arkasını dönmeden eliyle ona yaklaşmamasını işaret etti. Deli haykırarak birkaç zarif kelime daha söyledi. Kara delik yavaşça büyümeyi sürdürdü. Son bir hece daha söyledi ve iki kaşının ortasının biraz üstünden sarı ışık huzmeleri çıkıverdi , portalı sardı ve çevreledi. Praen ayağa kalktı ve Sagritul’a giyinmesini söyledi. Sagritul artık karşı gelmiyordu. Suratında ürkek bir ifade vardı.

-“Bu nedir?”

-“Gölgenin Evlatları’na ulaşmak istiyordun. Sen uyurken onlarla irtibata geçtim ve bir sakınca olmadığını öngördüler. Bu boyutlar arası bir kapı. Buyur , geç. Arkandan ben de geleceğim.”

-“Pekala... Deli dediğim adam boyutlar arası bir kapı yaratabiliyor. Vhaerun bizi korusun.”

Sagritul kara delikten geçti ve kendini karanlık bir odada buldu. Karşısındaki masada karanlık simalar görüyordu. Ortadaki sırıttı ve sivri dişleri öne çıktı. Sagritul , deli adama bakmak için arkasını döndü. Gördüğü şeye çok şaşırmıştı çünkü kara delikten atlayarak geçen kişi Praen değil Calamity’nin ta kendisiydi.

-“ Demek sen de yuttun şu deli adam tiplemesini. Hiç mi bir şey öğrenemedin benden Sagritul? Yoksa ben mi çok iyi oynadım.” Sırıtarak ilerledi,Sagritul’un omzuna dostça dokundu ve masadaki yerini aldı.

Masada oturan diğer gizemli kişiler alçak sesli kahkahalarını tutamadılar. Ortada duran sivri dişli , sessizlik için elini öne uzattı. Bir anda sessizlik sağlandı ve adam Sagritul’a döndü. Hastalıklı ve pürüzlü ses tonuyla ağzından şu sözler dökülüverdi:

-“Ne istiyorsun?”

Çevrimdışı Reflex Nightfall

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #12 : Temmuz 16, 2007, 11:14:22 ÖS »
sonu nolcak onu mrrak ediyorumm :)
"Twilight Zone"

Çevrimdışı mısra

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
« Yanıtla #13 : Temmuz 18, 2007, 01:21:01 ÖÖ »
the dourdens iyiye değil en iyiye koşan atlarımızla kelle avcısı masterımızla yeniden dönucez guestler ustumuze yazılacak hiç bir şehir loncalara guvenli olmayacak the dourdens cemal taktakoğlu powerdux anixous dourden
saygımızla geldik şeklimizle gideriz sizin gibilere boyun eymedik eymeyiz ANXİOUS DO'URDEN ex master of do'urden

SENİ SEWEN SENİ SEWMESİNİ BİLMEMİŞ!!!

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #14 : Temmuz 18, 2007, 11:34:30 ÖÖ »
aynen yaw sonu çabuk gelse bari :)