Gönderen Konu: Aslında..  (Okunma sayısı 557 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+Calamity+

• Ziyaretçi
Aslında..
« : Temmuz 31, 2007, 10:27:38 ÖÖ »
Ultima Online'ın tadını biz nerede kaçırdık? Nerede sıkılmaya başladık bu oyundan?

Oyunda herkes doğal olarak güçlü olmak istiyor. Havada uçuşan Corp Por,Kal Vas Flam büyüleri, herkeste bulunan vanquishing silahlar.. Hayat daha gerçekçi ve zor olsaydı bir yerlere gelmek gerçekten emek gerektirseydi, güçlü ile güçsüzün farkı belli olsaydı çok daha iyi olurdu. Ne demek istiyorum?

Büyücüleri ele alalım; bırak flamestrike'ı bence lightning atmak bile bir ayrıcalık olmalıydı. Serverda çok az kişide full spell book olmalıydı. İnsanlar yapamadıkları büyüleri yaratıkların hazinelerinden çıkan parşomenleri okuyarak yapmalıydı. +6 bir silah görmek nadir olmalıydı. Bunları tabi ki revolution için söylemiyorum ama yeni bir shard açılırsa taş devri gibi olmalı her yer. Gerçekte olduğu gibi dragon öldürmek imkansıza yakın olmalı.

Elan Realms adlı bir shardda kısa süre oynadım ve orada bu duyguları yaşadım. Gerçek anlamda RPG bu şekilde olurdu. Ama ne yazık ki herkes neredeyse eşit durumda ve in nox yediği anda eve kaçma sistemi olan bir action dünyasında oynuyoruz. Role Play yapan insanlar bile artık tat alamadıklarını öne sürüyorlar. Her şeyin nedeni sıradanlık.

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
Ynt: Aslında..
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2007, 11:01:42 ÖÖ »

Elan Realms adlı bir shardda kısa süre oynadım ve orada bu duyguları yaşadım. .

Oraya git o zaman beyenmiyorsan burayı.
Misal ben şimdi çok kızıp, "sokayım oyununuza da, klavyenize de, vs." diye bir başlasam

Aera Cura

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2007, 11:12:53 ÖÖ »
Biraz abartı söylediklerin ama şuanki durumla senin dediklerinin ortası olması lazım ..

Bora bende beğenmiyorum revolutionu gideyim mi bende ?? Şu an servarın durumunu beğenmeyen onlarcada arkadasım var onlarıda alayım mı giderken yanıma ? Biraz mantıklı cevaplar yazın şuraya .. Hem sen kimsinde git diyebiliyorsun ? Adam İNSAN gibi fikrini söylemiş sende onu biraz örnek al istersen ..

// Czz

Mateos ExBurn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2007, 11:16:07 ÖÖ »
bende boyle bir server istiyorum eski oly gibi bile olsa yeter bankasında 3m gordugumuz bir adam olunca aa ne zengin derdik 9 katana hayaldi silver setli adamların peşinden abi diye koşardi millet şimdiki gibi cıvıgı cıkmamıstı

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2007, 11:17:17 ÖÖ »
Biraz abartı söylediklerin ama şuanki durumla senin dediklerinin ortası olması lazım ..

Bora bende beğenmiyorum revolutionu gideyim mi bende ?? Şu an servarın durumunu beğenmeyen onlarcada arkadasım var onlarıda alayım mı giderken yanıma ? Biraz mantıklı cevaplar yazın şuraya .. Hem sen kimsinde git diyebiliyorsun ? Adam İNSAN gibi fikrini söylemiş sende onu biraz örnek al istersen ..

// Czz

sen kimsin sana hesap mı vercem istediğime istediğimi derim adam desin bana ne diyorsa sazanlık yapma atlama oyle. beyenmeyen gitsin gelip burda başka shard soyle gibisinden ahkam kesmesin o daha güzelse oraya git o zaman derler insana. sende daha iyi bir server bulduysan sende git arkadaslarınıda al istersen gitme kal bilye oyna banane senden aklım mantıgın yok mu bana soruyorsun gidip gitmeyeceğini
Misal ben şimdi çok kızıp, "sokayım oyununuza da, klavyenize de, vs." diye bir başlasam

+Calamity+

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2007, 11:29:20 ÖÖ »
Senin gibi adamlarla muhattap bile olmam  ;D

İsyan Ediyorum Huleynnnnn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2007, 11:38:26 ÖÖ »
Oraya git o zaman beyenmiyorsan burayı.

niye bu kadar acıdı anlamadım ?

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Temmuz 31, 2007, 11:42:16 ÖÖ »
Senin gibi adamlarla muhattap bile olmam  ;D
olamazsın zaten gelip burda yok o shard soyle burası kotu dersen bizde yapıştırırız lafı

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Temmuz 31, 2007, 01:02:50 ÖS »
peki abi :(

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz 31, 2007, 01:14:44 ÖS »
:) sildim mesajımı barıs ruzgarları essin :)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Temmuz 31, 2007, 01:17:23 ÖS »
sağol abi :)

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #11 : Temmuz 31, 2007, 03:49:08 ÖS »
ne adamlar var  ;D

aldırmadan devam edelim...

bencede biraz daha gerçekçi olmalı.A katana bile öldürücü olmalı.ıskalama ihtimalide yüksek olmalı tabiki.Ama  bunlar bu serverda olmaz malesef :(

Çevrimdışı Glendal

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
« Yanıtla #12 : Temmuz 31, 2007, 04:18:18 ÖS »
Açacağım bir server gece gündüz seviştireceğim British'i...

-tek tek basaraktan, sıcak ve sıcak-
darbe olduğunda kıçında bezle dolaşıp da şimdi darbeye lanet okuyan aptallara gülüyorum.

Kıralla tartışma , Kıralsam suçum ne ?

Çevrimdışı Alassea

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Temmuz 31, 2007, 06:15:55 ÖS »
Ultima Online'ın tadını biz nerede kaçırdık? Nerede sıkılmaya başladık bu oyundan?

Oyunda herkes doğal olarak güçlü olmak istiyor. Havada uçuşan Corp Por,Kal Vas Flam büyüleri, herkeste bulunan vanquishing silahlar.. Hayat daha gerçekçi ve zor olsaydı bir yerlere gelmek gerçekten emek gerektirseydi, güçlü ile güçsüzün farkı belli olsaydı çok daha iyi olurdu. Ne demek istiyorum?

Büyücüleri ele alalım; bırak flamestrike'ı bence lightning atmak bile bir ayrıcalık olmalıydı. Serverda çok az kişide full spell book olmalıydı. İnsanlar yapamadıkları büyüleri yaratıkların hazinelerinden çıkan parşomenleri okuyarak yapmalıydı. +6 bir silah görmek nadir olmalıydı. Bunları tabi ki revolution için söylemiyorum ama yeni bir shard açılırsa taş devri gibi olmalı her yer. Gerçekte olduğu gibi dragon öldürmek imkansıza yakın olmalı.

Elan Realms adlı bir shardda kısa süre oynadım ve orada bu duyguları yaşadım. Gerçek anlamda RPG bu şekilde olurdu. Ama ne yazık ki herkes neredeyse eşit durumda ve in nox yediği anda eve kaçma sistemi olan bir action dünyasında oynuyoruz. Role Play yapan insanlar bile artık tat alamadıklarını öne sürüyorlar. Her şeyin nedeni sıradanlık.

BAk dostum ben pek takip edemiyorum ama bu şekil bir server biliyorsan Role Play yapabilmel için pm atarmısın.

Bende giderim hemen. Sıkıldım burdaki tekdüzelikten
ARCHERY PS ALINACAK!!
120 YAHUT 130
SATANLAR P.M DEN ULAŞSIN

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #14 : Temmuz 31, 2007, 06:36:49 ÖS »
öyle bir server bulursanız pm me pls :)