Gönderen Konu: han kuruluyor  (Okunma sayısı 1939 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jashua

• Ziyaretçi
han kuruluyor
« : Temmuz 06, 2005, 02:01:37 ÖÖ »
arkadaslar bi rp hani olsada rp severler bulussa muhabbet etse yese icse evi olmayan yatsa kalksa .. toplanip buyuk bir konut alalim hos bi sekilde doseyelim staff arkadaslardan rica edelim gz sinirlari icine kuralim ... olmaz derlerse baska bir yere kurariz . eminim han i korumak isteyecek arkadaslar olacaktir belli bir ucret de veririz onlara .. ne dersiniz?  :smt030  siz de olmaz derseniz ben alicam tek basima ama craft karakterim yok yine sizlerden rica edicem ic mimari konusunda yardimi....

Bloodtears Quetzal

• Ziyaretçi
han kuruluyor
« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2005, 11:23:57 ÖÖ »
Desteklerim bana pm den ulasabilirsin  :smt030 Boyle bir olayi 3 odali ev de cok rahat yapabilirsin sen mekani al kuralim dekarasyonda ben yardimci olurum sana.

Bloodtears Quetzal

• Ziyaretçi
han kuruluyor
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2005, 11:27:27 ÖÖ »
Pazar Alaninda Bize Bir Yer Ayrilsin icinle urasmaya tagziyim 1 3 odali ev kurucak kadar yeterki bize yer versinler gerisini ben yapayim.

Çevrimdışı Seed157

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
han kuruluyor
« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2005, 03:26:12 ÖS »
Walla Jashua sen şu musicianship kasan elemansın dimi?Benim gibi :wink:
Archangel ve ben uğraştık bir han açmaya ama destek gelmedi.Destek vermek isterdim ama craft charım yok.Ama ğere blaık istersen bol bol var  :D
Ama çok iyi şarkı söylerim zaten Herkes sıkı dursun yakında Melancholy(sirrus) ve ben RP adına büyük bir hizmette bulunacağız!Sıkı durun
ara büyücü yada kara şövalye olmakla rp işi bitmiyor.Gerektiğinde sarhoşuda oynayabilmelisiniz ;)

jashua

• Ziyaretçi
han kuruluyor
« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2005, 05:53:09 ÖS »
okudugum kadariyla buyuk konutlardan hicbirini kurmak icin haritada yer yok ..  staff arkadaslarin dusuncesini bekliyorum . safe zone veya guards zone e kurabilirsek bir cok sorundan kurtulmus oluruz . sehirlerdki buyuk konutlardan biri de bu durum icin duzenlenebilir . craft arkadaslar yaparlar ic mimariyi tum dusuncelerimizi bir topic altinda paylasiriz tartisiriz karara variriz .  ben basarili olacagini dusunuyorum aklimda bir sorun var . duzeni bozan birini han dan nasil uzaklastiracagiz . aklimda bir iki fikir var ama hepinizin fikirlerini bekliyorum. .)

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
han kuruluyor
« Yanıtla #5 : Temmuz 06, 2005, 06:13:56 ÖS »
Kalemi Seve Seve Veririm..
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Çevrimdışı Seed157

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
han kuruluyor
« Yanıtla #6 : Temmuz 06, 2005, 10:21:13 ÖS »
Bence .kickhisass komutu verilebilir  :smt005
Yani han sahibi karar veriri kimin gideceğinee ama han sahibi en ufak yanlışta kılıçtan geçirilmeli.Yani kısacası handa barmen gm gibi bir şey olacak.

BEN OZAN OLURUM!
İçki felan satılır çok zevkli olur.Ama staff arkadaşlar daha cevap vermedi.Bekleyelim
ara büyücü yada kara şövalye olmakla rp işi bitmiyor.Gerektiğinde sarhoşuda oynayabilmelisiniz ;)

Myth

• Ziyaretçi
han kuruluyor
« Yanıtla #7 : Temmuz 06, 2005, 11:08:07 ÖS »
Hanı döşemek isterdim ama....

Bloodtears Quetzal

• Ziyaretçi
han kuruluyor
« Yanıtla #8 : Temmuz 07, 2005, 09:35:01 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "Myth"
Hanı döşemek isterdim ama....
:smt010  :thief:  :smt010  :thief:

Mythra

• Ziyaretçi
han kuruluyor
« Yanıtla #9 : Temmuz 07, 2005, 09:41:22 ÖÖ »
Her türlü desteğe varım.Craft karakterimde var.Hem döşerim hemde alınması için yardımda bulunurum.Messenger: hterlemez@gmail.com

Tanesrule Laidon

• Ziyaretçi
han kuruluyor
« Yanıtla #10 : Temmuz 13, 2005, 11:32:24 ÖÖ »
Arkanızdayım ama Stafflara sürekli bu konuda page atıp desteklerini almak lazım... :wink:

Ayastefanos

• Ziyaretçi
han kuruluyor
« Yanıtla #11 : Temmuz 13, 2005, 11:35:48 ÖÖ »
bence stafflarda onaylayıp pazar alanının arkalarına boyle bır han kurulabılır yada baska ozel bır yere yalnız stafflar tarafından olabılır playerda nıe olmasın :)

Horizon Kharadun's

• Ziyaretçi
han kuruluyor
« Yanıtla #12 : Temmuz 13, 2005, 11:59:06 ÖÖ »
Kurun Kolay Gelsin.Bi serverda Yeşil Orman Hanı vardı çok güzeldi.Ama playerlara tele staff veriyolardı :D

Çevrimdışı Hannan

• Üye
  • **
han kuruluyor
« Yanıtla #13 : Temmuz 13, 2005, 12:05:11 ÖS »
Şuna ne dersiniz?

Skara Brae safe zone olsun. Bu şehirde RP zorunlu olsun. Şehre giripte Rp ye ayrıkı her türlü söz-hareket-vs. yapan kişi page ile staff'a bildirildiği takdirde jaile gönderilsin. Şehirde bahsettiğiniz han en güzel şekilde dizayn edilsin (hatta bir staff'ın gözetiminde playerlar bu işi yapabilirler.) Ayrıca şehirde han dışında RP yaparken gerekli olan materyal, bina, binaların içlerinde gerekli olan serverda normalde craftlar tarafından yapılamayan ve vendorlarda satılmayan malzemeler dekorasyon olarak bu binalara konulsun.

Nasıl olur?
b]Twilight Zone - Hannan Twilight[/b]
http://www.twilightfamily.cjb.net/

Horizon Kharadun's

• Ziyaretçi
han kuruluyor
« Yanıtla #14 : Temmuz 13, 2005, 12:06:16 ÖS »
Güzel olur.Ben emekçi madenci olurum :wink: