Gönderen Konu: pirhanalar...  (Okunma sayısı 905 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sae_jox

• Ziyaretçi
pirhanalar...
« : Temmuz 20, 2005, 07:32:43 ÖS »
Pk saldırıları sona ermişti. Aldığımız habere göre tüm pklar brit mezarı basacaktı. Tabi gittik ordaydılar. Saldırlar puskurtuldukten sonra. Kosede bir gate acıldıgını görduk 10 larca mavi etrafını sardı. Giren pk ları Corp Por- In por yamuruna tutular bazı bahtsız pklar oracıkta yatmıstı. Sonra Pirhana mavilerin yaptığı insanlık dısı loot sitemi..  :thief:
http://img181.imageshack.us/img181/6763/piranalar0ux.jpg

Red_Storm

• Ziyaretçi
pirhanalar...
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2005, 07:37:46 ÖS »
Harbi Oneya :D :smt007

Calimdor Quetzal

• Ziyaretçi
pirhanalar...
« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2005, 07:39:24 ÖS »
Bu bizim monu gz den kaldırdıktan sonra yaptıgımız saldırıya cok benziyor ama bir hata var eğer oysa. Pk birliğinden hiç kimse ölmemişti aksine sayısız mavi ölmüştü.

sae_jox

• Ziyaretçi
pirhanalar...
« Yanıtla #3 : Temmuz 20, 2005, 07:40:34 ÖS »
Bende merak ettim ne cıktı ama ögrenemedim. Olay bitince gittim cesede baktım. 2 tane boş şise kalmıstı sonrada cesedi kesip parcaları ızdaralık yapmak için lootladılar

sae_jox

• Ziyaretçi
pirhanalar...
« Yanıtla #4 : Temmuz 20, 2005, 08:18:37 ÖS »
Alıntı yapılan: "Calimdor Quetzal"
Bu bizim monu gz den kaldırdıktan sonra yaptıgımız saldırıya cok benziyor ama bir hata var eğer oysa. Pk birliğinden hiç kimse ölmemişti aksine sayısız mavi ölmüştü.

2 pk sonra gate actı siz cekildikten sonra kesildiler...

sae_jox

• Ziyaretçi
pirhanalar...
« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2005, 08:23:31 ÖS »
O gunu utamam minocta makroya bırakmıstım bir geldim. her taraf pk . acayip topuk yaptım. girdim bi gate e wastelands a attı beni sonra. gz geldi. minoc a dondüm. moonglowda gz kalktı dendi girdim mage charla. 2 corp attım biri yattı sonra yine topuk yaptım. brite'e gittim. mezar dalar dediler bu sefer gate acmadım kal ort oldum. cuk tam giriş kapısının önune geldim. etrafımda 10larca pk. 1 ok, 2 corp yedim sanırım ama poti içmiştim gz ye kadar surunerek zor kaçtım. geri geldik yoktunuz. ama bi gate acıldı sonra olay oldu.

Çevrimdışı Lacrimas

• Üye
  • **
pirhanalar...
« Yanıtla #6 : Temmuz 21, 2005, 08:04:05 ÖS »
Olympusta deil sanırım bu foto .. Eğer Olympusta ise neden Sildin yukarıları??
e Lacrimas Area!

Çevrimdışı Rage Quetzal

• Kıdemli Üye
pirhanalar...
« Yanıtla #7 : Temmuz 21, 2005, 08:06:53 ÖS »
Hepsi aynı anda in por atsa zaten client göçer.
URL=http://imageshack.us][/URL]

Çevrimdışı Florance Necroshine

• Üye
  • **
pirhanalar...
« Yanıtla #8 : Temmuz 25, 2005, 02:49:23 ÖS »
Alıntı yapılan: "Lacrimas"
Olympusta deil sanırım bu foto .. Eğer Olympusta ise neden Sildin yukarıları??

Ne alakası var adam neden sahtesini yapsınki  :D
size=25]              Cªnnªvªrº™[/size]

Necroshine Family!

This is a True Story!

silenced

• Ziyaretçi
pirhanalar...
« Yanıtla #9 : Temmuz 29, 2005, 12:17:35 ÖÖ »
Hehe orda biz gz yi basmıştık sora mezara gittik ve maviler gz ye kaçıodu GUARDS GUARDS GUARDS flood yapıolardı yani bazıları, ve birisi gate açtı gittik ve arkamızdan geldii kesin yani en az biz 15 - 20 kişi wardık ve arada pk birliinden olmayanlarda wardı. Bunu bilki sen bu anda ss almışın ve orda daha farklıydı pkların daldıı anı görseydin . En sonda baydık gittik yani arkamızdan böle erkeklikler çıktı orda ve saçmalık yerde SS alınmış o gateden geçen yokki ve olsadı bide orda SS alsaydınız ne çok şey deişirdi . Ve saçma bir TOPİC....

Melissa Laten Nookie

• Ziyaretçi
pirhanalar...
« Yanıtla #10 : Temmuz 29, 2005, 02:38:15 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "Rage Quetzal"
Hepsi aynı anda in por atsa zaten client göçer.

yok daha neler :)

Çevrimdışı NoNAme Hawkmoon

• Üye
  • **
pirhanalar...
« Yanıtla #11 : Temmuz 31, 2005, 05:34:52 ÖS »
PK birliginin moonglowu basmasindan sonra bazi arklari topladik ve PK birliginden de kalabalik bi grupla brit mezari bastik bircok mavi öldü.Mavilerin sayısı artmaya baslayinca deluciaya gate actim herkes geri cekildi ama bazi arklarimiz orda kalinca yeniden brit mezara gate actim we onlari almak icin gateden geciodumki normal olarak client goctu... :)Tekrar oyuna girdigimde normal olarak yatmıstım.İste o PK,arklarini kurtarmak icin gateden gecen,ama kendini kurtaramayan kisi benim  :smt005
Guard of Twilight Zone :D
Gerry Twilight
Ocelot Twilight
Noname Twilight

Twilight Family !

-Twilight Zone-

Kusura bakmayın Toplumsal msj vermicem yine de Dumansız Hava Sahası...Yok daha neler :D

sae_jox

• Ziyaretçi
pirhanalar...
« Yanıtla #12 : Temmuz 31, 2005, 11:32:19 ÖS »
Alıntı yapılan: "NoNAme Hawkmoon"
PK birliginin moonglowu basmasindan sonra bazi arklari topladik ve PK birliginden de kalabalik bi grupla brit mezari bastik bircok mavi öldü.Mavilerin sayısı artmaya baslayinca deluciaya gate actim herkes geri cekildi ama bazi arklarimiz orda kalinca yeniden brit mezara gate actim we onlari almak icin gateden geciodumki normal olarak client goctu... :)Tekrar oyuna girdigimde normal olarak yatmıstım.İste o PK,arklarini kurtarmak icin gateden gecen,ama kendini kurtaramayan kisi benim  :smt005

Ulan senden 1 parça bile eşya alamadım.  :smt005

nimphelos

• Ziyaretçi
pirhanalar...
« Yanıtla #13 : Ağustos 02, 2005, 01:11:43 ÖS »
Bende çok daha sağlam piranalar görüntüleri var. Öldükten sonra aldığım ssler. Köprüden geri çıkamayışlarım. Ya da client düştükten sonraki halim vs. vs.

Resimde saydığım kadarıyla 13 kişi falan var. Bende 20 kişi tarafından lootlanırken çekilmiş resimlerim var. Korkuyorum...

Asmeransa

• Ziyaretçi
pirhanalar...
« Yanıtla #14 : Ağustos 08, 2005, 08:24:42 ÖS »
Super olmus resmen