Gönderen Konu: İmzalar..  (Okunma sayısı 660 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aust666

• Ziyaretçi
İmzalar..
« : Temmuz 24, 2005, 04:39:50 ÖÖ »
ARkadaşlar saat sabahın 5.36 sında yazıyorum bu postu.

Belkide hiçbirimizin mesajlardan sonra okumaya zahmet etmediğimiz belkide hep dikkat etmediğimiz kimilerinin "umrunda bile olmayan" imzalar , yani postlarımız altında çıkan yazılar.

Bu gune kadar gordugumun en iyisi Alinazik imzzasıydı fakat az once geceerken "leucothean" beyin imzasını gordum ve ona tıkladım.

benim anlamadığım nokta şu.Burada anlalatılmak istenen (leucothean beyin imazsındaki lin) Amerikanın katil olduğu , Iraktaki Kürtlerin "kendii vatanını savunmasından" bahsetmesidir.Bakınız Onların bir devleti olamaz.Bu böyledir biline.Onayladıgım nokta ise MC donalds milka coca cola vs bunun gibi markaların tuketilmemesi hakkındadır.Yani Açıkça Kapalı ekonomik yani Sosyalizm Yani Komunızm Reklamıdır.
   tabiiki bizde Amerikanın "bize karşı" yaptıgı emperyalizme karşıyız.Ama rahatsız oldugum tek nokta Irak kürtlerinin reklamının yapılmasıdır.geri kalanı hakkında bi sıkıntım yok hatta desteklerim bile.

Sizden ricam Lütfen başlıkta polemiğe girip başlığı kitletmeyelim.Ben sadece anladıgım kadarıyla ilgimi çektiği için bu postu attım.Polemik yaratmak değil amacım.

Bu arada    Amerikan mallarının kullanılmamasına +1
     Kürtlerin kahraman gibi gösterilmesine -97979

Türk üstündür, Türk erdemdir , Türk yıldırımdır , Türk Şanlıdır....

Saygılarımla

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
Re: İmzalar..
« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2005, 08:08:50 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "Aust666"

Belkide hiçbirimizin mesajlardan sonra okumaya zahmet etmediğimiz belkide hep dikkat etmediğimiz kimilerinin "umrunda bile olmayan" imzalar , yani postlarımız altında çıkan yazılar.

Bu gune kadar gordugumun en iyisi Alinazik imzzasıydı fakat az once geceerken "leucothean" beyin imzasını gordum ve ona tıkladım.

benim anlamadığım nokta şu.Burada anlalatılmak istenen (leucothean beyin imazsındaki lin) Amerikanın katil olduğu , Iraktaki Kürtlerin "kendii vatanını savunmasından" bahsetmesidir.Bakınız Onların bir devleti olamaz.Bu böyledir biline.Onayladıgım nokta ise MC donalds milka coca cola vs bunun gibi markaların tuketilmemesi hakkındadır.Yani Açıkça Kapalı ekonomik yani Sosyalizm Yani Komunızm Reklamıdır.
   tabiiki bizde Amerikanın "bize karşı" yaptıgı emperyalizme karşıyız.Ama rahatsız oldugum tek nokta Irak kürtlerinin reklamının yapılmasıdır.geri kalanı hakkında bi sıkıntım yok hatta desteklerim bile.

Sizden ricam Lütfen başlıkta polemiğe girip başlığı kitletmeyelim.Ben sadece anladıgım kadarıyla ilgimi çektiği için bu postu attım.Polemik yaratmak değil amacım.

Saygılarımla

Yeri Burası Değil;
Ayrıca;
Siyaset vs. İçeriyor. Kitlenmesi Çok Muhtemel...

Ps: Ali Nazik İmzası Dedinde. Hangisi O ??
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Ayastefanos

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #2 : Temmuz 24, 2005, 09:18:04 ÖÖ »
Ne diyosunuz ya Acayip acayip Topicler Açıp Uğraştırmayın milleti .//Locked Yazın gitsin  :D

Çevrimdışı endbringer

• Üye
  • **
« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2005, 10:26:48 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "Aust666"

Saygılarımla

Bu boykot olayı konu dışına da açılmıştı.Uyarmıştım yeri burası değil yapılan yanlış hele yetki sahibi birinin bunu yapmaması gerekir diye.Sonra baktım topic silinmiş.Dedim sağduyu kazandı mutlu oldum.Şimdi bunu okudum.Adam topiği silmiş imzasına koymuş.Belki iyi niyetindan +18 yazmış.Bi defa +18 yazması merak unsuru.Adamın tıklamayacağı varsa bile +18 i görüp tıklıyo.Ki kopan bacaklar çocuk cesetleri vs. var.Yine konu dışında yaşlarınız kaç topiğine bi bakın.12 yaşında olan bi sürü adam var.Oyunun forumunu tebliğ amaçlı kullanmanız çok yazık.Birde videonun kendiside tebliğ amaçlı zaten.''Size düşen bunu mümkün olduğunca çok kişiye izlettirmek.Vicdanın el veriosa sesini çıkarma'' diyor.Bunun bir oyun forumu olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mı?
Doğruluk payı olur olmaz beni ilgilendirmezde bu platforumun tebliğ aracı olarak görülmemesi lazım.Olay tamamen siyasi,tamamen yakışıksız,yetkili birinin bunu yapması da iki kat kötü.Çok basit bi örnek vereyim.Alevi arkadaşımız gider Madımak katliamını koyar.Katillere dur deyin der sesini çıkaramazsın.Yaptıklarımızın sonucunu düşünelim.

Ayrıca Aust 666 aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorumda benim izlediğim şeyde Kürtleri övmeyi bırak Kürdün K si yoktu.Nerden böyle bi sonuca vardın anlayamadı***i Iraktaki Kürtler ABD işgaline destek vermişlerdi yani senin dediğin anlatılanın doğasıylada çakışıyo.Bir iki üçler yaşasın Türkler demek için yer aramışsında mesnetsiz olmuş.

İşte gördünüz Leucothea.Bulunduğumuz ortam yanlış anlaşılmalara ne kadar müsait.Hatanızdan döndüğünüzü sanmıştım ama malesef ısrar ediyosunuz.Bende bundan sonra imzamda istediğim görüşü tebliğ etme hakkını her türlü +18 içeriğe link verme hakkını kendimde görüyorum.

Asmeransa

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2005, 10:28:36 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "Ayastefanos"
Ne diyosunuz ya Acayip acayip Topicler Açıp Uğraştırmayın milleti .//Locked Yazın gitsin  :D

arkadasa katılıyorum bı an ya emış bı konya demış tam olarak ne bahsetmış meçhul bırazdan saten an Apollon kiltler  :D

Ayastefanos

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #5 : Temmuz 24, 2005, 10:40:46 ÖÖ »
Adamda Edebiyat 0 Piskopat seni :D

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2005, 11:30:56 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "endbringer"

Bu boykot olayı konu dışına da açılmıştı.Uyarmıştım yeri burası değil yapılan yanlış hele yetki sahibi birinin bunu yapmaması gerekir diye.Sonra baktım topic silinmiş.Dedim sağduyu kazandı mutlu oldum.Şimdi bunu okudum.Adam topiği silmiş imzasına koymuş.Belki iyi niyetindan +18 yazmış.Bi defa +18 yazması merak unsuru.Adamın tıklamayacağı varsa bile +18 i görüp tıklıyo.Ki kopan bacaklar çocuk cesetleri vs. var.Yine konu dışında yaşlarınız kaç topiğine bi bakın.12 yaşında olan bi sürü adam var.Oyunun forumunu tebliğ amaçlı kullanmanız çok yazık.Birde videonun kendiside tebliğ amaçlı zaten.''Size düşen bunu mümkün olduğunca çok kişiye izlettirmek.Vicdanın el veriosa sesini çıkarma'' diyor.Bunun bir oyun forumu olduğunu bilmem hatırlatmama gerek var mı?
Doğruluk payı olur olmaz beni ilgilendirmezde bu platforumun tebliğ aracı olarak görülmemesi lazım.Olay tamamen siyasi,tamamen yakışıksız,yetkili birinin bunu yapması da iki kat kötü.Çok basit bi örnek vereyim.Alevi arkadaşımız gider Madımak katliamını koyar.Katillere dur deyin der sesini çıkaramazsın.Yaptıklarımızın sonucunu düşünelim.

Ayrıca Aust 666 aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorumda benim izlediğim şeyde Kürtleri övmeyi bırak Kürdün K si yoktu.Nerden böyle bi sonuca vardın anlayamadı***i Iraktaki Kürtler ABD işgaline destek vermişlerdi yani senin dediğin anlatılanın doğasıylada çakışıyo.Bir iki üçler yaşasın Türkler demek için yer aramışsında mesnetsiz olmuş.

İşte gördünüz Leucothea.Bulunduğumuz ortam yanlış anlaşılmalara ne kadar müsait.Hatanızdan döndüğünüzü sanmıştım ama malesef ısrar ediyosunuz.Bende bundan sonra imzamda istediğim görüşü tebliğ etme hakkını her türlü +18 içeriğe link verme hakkını kendimde görüyorum.

Bire Bir Olmasada Genel Açıdan Katılıyorum...
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Slipknot

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Temmuz 24, 2005, 12:17:01 ÖS »
Alıntı yapılan: "endbringer"

Güzel söylemişsin, katılıyorum...

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #8 : Temmuz 24, 2005, 12:29:01 ÖS »
Konu Dışı -> Taşındı

Leucothea

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #9 : Temmuz 24, 2005, 03:04:42 ÖS »
Bu kadar tepki geleceğini düşünmemiştim..Düzelttim imzamı..

Silence Exburn

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #10 : Temmuz 24, 2005, 04:28:56 ÖS »
Ben imzamdan mutluyum :wink:

Slipknot

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #11 : Temmuz 24, 2005, 04:36:28 ÖS »
Alıntı yapılan: "Silence Exburn"
Ben imzamdan mutluyum :wink:

Ben de  :D

Çevrimdışı Seed157

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
İmzalar..
« Yanıtla #12 : Temmuz 24, 2005, 07:14:35 ÖS »
Bakın düşünecek olursak her halk kendi ülkesini kurmak istiyor bu normal ama önemli olan bu ülkenin nasıl kurulduğudur.Kürt halkının kullandığı terör sistemi elbetteki tasvip edilmiyor ancak dünyaya sorcak olursanız onlara göre onlar "GIRAL VE SONNUNA GADDER HAKLı"

bence kendi ülkelerini kurmalarına smözüm yok ancak etkileri ve yöntemleri özellikle bize karşı olumsuz bu yüzden onları haksız görüyüroum
ara büyücü yada kara şövalye olmakla rp işi bitmiyor.Gerektiğinde sarhoşuda oynayabilmelisiniz ;)

goroenor44

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #13 : Temmuz 26, 2005, 02:48:26 ÖÖ »
hala politika yaaa telircem :smt013

tduzgun

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #14 : Temmuz 26, 2005, 02:54:19 ÖÖ »
ARKADAŞIN YAZISI POLİTİKA OLDUĞUNDAN HİÇ OKUMADIM..ZİRA BİR KEYİF ALMAK İÇİN KULLANILAN Bİ SİTEDE BAŞ AĞRITAN KONULARA GEREK OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM...YALNIZ YA ARKADAŞIN SAATİ YADA BİZİM STAFFLARIN SAATİ YALNIŞ...
Tarih: Pzr Tem 24, 2005 4:39 am Mesaj konusu: İmzalar..
ARkadaşlar saat sabahın 5.36 sında yazıyorum bu postu

:smt005