Gönderen Konu: İmzalar..  (Okunma sayısı 660 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Leucothea

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #15 : Temmuz 26, 2005, 02:58:12 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "tduzgun"
ARKADAŞIN YAZISI POLİTİKA OLDUĞUNDAN HİÇ OKUMADIM..ZİRA BİR KEYİF ALMAK İÇİN KULLANILAN Bİ SİTEDE BAŞ AĞRITAN KONULARA GEREK OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM...YALNIZ YA ARKADAŞIN SAATİ YADA BİZİM STAFFLARIN SAATİ YALNIŞ...
Tarih: Pzr Tem 24, 2005 4:39 am Mesaj konusu: İmzalar..
ARkadaşlar saat sabahın 5.36 sında yazıyorum bu postu

:smt005

nedense benim saatim doğru olmasına rağmen 3.59'u gösteriyor ve yeni cevap geldi bu posta  :wink:

Çevrimdışı Alp-Arslan

• Üye
  • **
İmzalar..
« Yanıtla #16 : Temmuz 26, 2005, 03:38:27 ÖS »
Alıntı yapılan: "Seed157"
Bakın düşünecek olursak her halk kendi ülkesini kurmak istiyor bu normal ama önemli olan bu ülkenin nasıl kurulduğudur.Kürt halkının kullandığı terör sistemi elbetteki tasvip edilmiyor ancak dünyaya sorcak olursanız onlara göre onlar "GIRAL VE SONNUNA GADDER HAKLı"

bence kendi ülkelerini kurmalarına smözüm yok ancak etkileri ve yöntemleri özellikle bize karşı olumsuz bu yüzden onları haksız görüyüroum

Sen bu hıyarları sürekli koru savaşlarda bunlar ve bunun gibiler rahat yaşasın diye seferlere çıkan padişahlar ve Atatürk olmasa bunlar hayatta olacak mıydı??? Eğer Türkiye yerinde başka bir devlet olsaydı İngiliz mandasını kabul etseydik bu hıyartoları kim devlet kurmak istiyoruz diye ayaklandıracaktı?? Bir zamanlar kurtuluş savaşında kendi atalarıda bizimle beraber savaştı (güney cephesinde atlı birlik kurdu kürtler) ve sen şimdi o mirasa ihanet et. Ha laflarım namuslu vatanını seven kürtlere değil şu an dağlarda bulunan 2000 teröriste diyorum ve diğer ermeni yunan rum ve bulgarlarada söylüyorum. Bizans zamanında türklerin işgaline sevinen milletler osmanlıyı sattı. Ama tabiki asıl sorun İngiltere Fransa Norveç ve Amerika (almanyayı yazmadım çünkü shölder başbakan türkler sayesinde oldu böyle büyük bir kitleyi kaybetmek istemez.). Adamlar neyle savaşıyor Amerikan mallarıyla. O cesaret haplarını kendileri üretmiyorlar tabiki. Norveç te ve Findanyada adamlar dernekler kurup pkk için para topluyor.

Görün artık o sevmediğiniz doğuyu keşke doğuyu versekte şu dertten kurtulsak diyenler kimler istiyor oraları. Neler var orada Uranyumdan tut büyük barajlara maden yataklarından tarihi eserler çeşitli sifalı bitkilerden rize çayına dünyanın en kalite fındıklarından hayvancılığına. Onlar için bunların hepsi gelecekte en çok gerekecek malzemeler. Bu yurdu kimseye vermedik ve vermeyeceğizde ya diplomasiyle ya savaşla..........
ğuz Kağanın duasından bir bölüm
TÜRKÇE konuşulan, TÜRK'e yurtluk etmiş olan yerleri kıyamete kadar TÜRK'ün hükmü altında bırak !

WaDe

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #17 : Temmuz 26, 2005, 05:15:49 ÖS »
off... sayfanın en üstüne bakın orda Olympus.Forum yazıyor yanlış siteye yazıyorsunuz burası oyun serweri. siyaset deil. Bence bu forumlar bizi eğlendirmek için açıldı içimizi karartmak için değil

Çevrimdışı Seed157

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
İmzalar..
« Yanıtla #18 : Temmuz 26, 2005, 05:43:23 ÖS »
Alıntı yapılan: "Alp-Arslan"
Alıntı yapılan: "Seed157"
Bakın düşünecek olursak her halk kendi ülkesini kurmak istiyor bu normal ama önemli olan bu ülkenin nasıl kurulduğudur.Kürt halkının kullandığı terör sistemi elbetteki tasvip edilmiyor ancak dünyaya sorcak olursanız onlara göre onlar "GIRAL VE SONNUNA GADDER HAKLı"

bence kendi ülkelerini kurmalarına smözüm yok ancak etkileri ve yöntemleri özellikle bize karşı olumsuz bu yüzden onları haksız görüyüroum

Sen bu hıyarları sürekli koru savaşlarda bunlar ve bunun gibiler rahat yaşasın diye seferlere çıkan padişahlar ve Atatürk olmasa bunlar hayatta olacak mıydı??? Eğer Türkiye yerinde başka bir devlet olsaydı İngiliz mandasını kabul etseydik bu hıyartoları kim devlet kurmak istiyoruz diye ayaklandıracaktı?? Bir zamanlar kurtuluş savaşında kendi atalarıda bizimle beraber savaştı (güney cephesinde atlı birlik kurdu kürtler) ve sen şimdi o mirasa ihanet et. Ha laflarım namuslu vatanını seven kürtlere değil şu an dağlarda bulunan 2000 teröriste diyorum ve diğer ermeni yunan rum ve bulgarlarada söylüyorum. Bizans zamanında türklerin işgaline sevinen milletler osmanlıyı sattı. Ama tabiki asıl sorun İngiltere Fransa Norveç ve Amerika (almanyayı yazmadım çünkü shölder başbakan türkler sayesinde oldu böyle büyük bir kitleyi kaybetmek istemez.). Adamlar neyle savaşıyor Amerikan mallarıyla. O cesaret haplarını kendileri üretmiyorlar tabiki. Norveç te ve Findanyada adamlar dernekler kurup pkk için para topluyor.

Görün artık o sevmediğiniz doğuyu keşke doğuyu versekte şu dertten kurtulsak diyenler kimler istiyor oraları. Neler var orada Uranyumdan tut büyük barajlara maden yataklarından tarihi eserler çeşitli sifalı bitkilerden rize çayına dünyanın en kalite fındıklarından hayvancılığına. Onlar için bunların hepsi gelecekte en çok gerekecek malzemeler. Bu yurdu kimseye vermedik ve vermeyeceğizde ya diplomasiyle ya savaşla..........

Öncelikle ben bu adamları korumuyorum fikrime karşı bu kadar abartılı bir çıkış yapmanıda abes buldum.
Ayrıca Atatürk yetenekli bir politikacı ve general ancak kurtuluş savaşını sadece atatürke mal etmemizi hoş karşılamıyorum cephede ölen askerde en az önder Atatürk kadar iş yaptı.
Almanlara gelirsek almanların izlediği siyaset belli.Politikalarında TÜrklerin hiç bir yeri yok.Shröder ise şu anda batıyorYani Türklere yardımı dokunmaz ki adam zaten kendi çıkarları doğrultusunda türkiyeyi tutyordu.Zaten doğuyu verelim gitsin diyen yok.Aslada istemem zira Orta doğu politikası öğrencisiyim.Oraların ne kadar bereketli olduğu önemli bir faktör ama diğer faktörde orada yaşayan Türk insanı.Malesef aklına ilk önce orda bulunan değerli maddeler geldi.Türk halkını ön planda tutmanı beklerdimAma en çok gerekecek malzeme su.Zira su savaşlarıda başladı zaten.
Bence bir otur ve tekrar düşün.Şunuda tekrarlıyorum
Yazılarımda "verin doğuyu gitsinr" yada "kürtleri koruyorum" gibi mesajlar yoktur yanlış anlaman karşısında hayretlere düştüm.

Bu arada burası olympos forumu olabilir ama burası konu dışı bölümü yani belli çerçeveler içinde istediğimiz şeyi konuşabiliriz
ara büyücü yada kara şövalye olmakla rp işi bitmiyor.Gerektiğinde sarhoşuda oynayabilmelisiniz ;)

WaDe

• Ziyaretçi
İmzalar..
« Yanıtla #19 : Temmuz 26, 2005, 05:46:36 ÖS »
ii güzel arkadaşım konu dışı olabilir ama bence buraya bakanların %95i eğlenecek şey aramak için bakıyor. ben de siyaset konuşabilirim. ama siyaset konuşunca eğlenemiyorum

Çevrimdışı Seed157

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
İmzalar..
« Yanıtla #20 : Temmuz 26, 2005, 07:08:32 ÖS »
Alıntı yapılan: "WaDe"
ii güzel arkadaşım konu dışı olabilir ama bence buraya bakanların %95i eğlenecek şey aramak için bakıyor. ben de siyaset konuşabilirim. ama siyaset konuşunca eğlenemiyorum

Ben siyaset konuşunca eğleniyorum.Demek ki siyaset göreceli bir kavram buda demektir ki
bu göreceli ise tartışılamaz.  :wink:
ara büyücü yada kara şövalye olmakla rp işi bitmiyor.Gerektiğinde sarhoşuda oynayabilmelisiniz ;)

Çevrimdışı Alp-Arslan

• Üye
  • **
İmzalar..
« Yanıtla #21 : Temmuz 26, 2005, 09:10:25 ÖS »
Alıntı yapılan: "WaDe"

Konu dışı bura yani diğer her türlü konu olur. Siyaset istemiyorsan diğer topiclere bak.

Yok sadece çıkışmamın nedeni sanki diplomasi ile kürt devleti kurulursa kabul edecek gibi duruyordun. Bak bu adamların amacı sanıyorlar ki özgür olmak. Ama değil kendileri birer araç kazma kürek gibi Avrupalıların kullandığı işe yaramaz cahil insan topluğu.Ortadoğu bir arı kovanı ve buranın kraliçesi Anadolu şimdi çomak soktular ve çomağın kraliçe arıyada değmesini ve etkilemesi istiyorlar. Çünkü sonra yaralanan arılara yardım edip arıları kendi saflarına geçirek ve onlardan bal toplayacak Avrupa. Yani şöyle açıklayayım Apache helicopteleri ile avlıyor Black hawklar ile asker taşıyoruz F-16 ile bombalıyor Amerikan palaskalarını belimize takıyoruz. Şimdi mesela Türkiye askeri gözetleme uydusu alacak ve parası Amerikaya. Pkk ise C4 cesaret hapları silahlar el bombaları hepsi Avrupadan ve Amerikadan. Ortadoğu bir askeri pazar biz ise müşteri işte sorun bu. Kendimizde yapıyoruz ama yaptırmıyorlar. Örnek olarak F-16 larda bir parça var ve bu parça olmadan uçamıyor eğer bu parça açılırsa savaş nedeni sayılıyor. Belki içinde bir minik bir bombada var amerika kendisine karşı kullanılmasın diye. Ha şimdi bir senaryo var Amerika bizi kuzey ıraka çekmeye çalışıyor diye gazetelerde çıktı. Olabilir. Metal Fırtına gerçekleşebilir. Bence hazırlanın artık 3. Dünya savaşı yaklaşıyor ve gruplar belirleniyor

Amerika Fransa İngiltere Almanya İsrail ve diğer bi boka yaramaz bir çok ülke
karşı
Rusya Çin Cuba Kuzey Kore Japonya ve belki Amerikaya karşı Pakistan Hindistan İran Suriye ve Filistin (Libya Fas gibi afrika ülkeride yükselişte bir falcı vardı o da güneyden bir tehdit gelecek ve yine sizi kurtacak demiş(yane amerika)  gibi anlaşabilirler.

Türkiye ise nerde olacağı belli değil ya yine tarafsız kalırız yada savaşın nedeni oluruz çünkü dünyanın en kalabalık ordularından biriyiz ve en güçlü Ortadoğu ülkesiyiz ve istesek rahat ele geçirebiliriz Şimdi AB denilen birisi bizi evinin önüne bağladı ve korkuyor eğer serbest bırakırsa döner dolaşır ve kendisi ısırır hatta öldür evine alıp yemek verirsede evine kendisine göre çeki düzen verebilir. (Olabilecek türk akımı ile 10 yılda müslümanlaştırılır bütün Avrupa) AB den koptuğumuz an dünya bizden korksa iyi olur hele birde en büyük korkuları Orta Asya ile birleştirirsek güçlerimizi dünyada yılmaz bir ordu bulacaklar. Düşünün her türlü teknoloji Türkiyeden bu türk devletlerine verilip ve buralara altın madenlerine petrol yataklarının hepsinin kullanılıp bu ülkeleri kalkındırıp hayat verdiğimizi. O zaman işte kimse bizi durduramaz ve asıl türk ülküsü gerçekleşmeye başlayabilir.....

(Offff çok uzattım adama yanlış anlamasın diye yollayacaktık bu arada doğuyu ver diyosun diye bir şey söylemedim benim annem öğretmen ve bir öğretmen arkadaşı doğudan geldi ve anlatıyor kürt bazı çocuklar resim dersinde sözde kürt devletinin haritasını yada bayrağını çiziyorlarmış ondan o da diyorki doğuyu verelim kurtulalım diyordu eğer aynı düşüncede olan varsa diye dedim(Ulen parantezi bile uzattım 10 parmağımı kaybetmem lazım :D )
TÜRKÇE konuşulan, TÜRK'e yurtluk etmiş olan yerleri kıyamete kadar TÜRK'ün hükmü altında bırak !

Çevrimdışı Seed157

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
İmzalar..
« Yanıtla #22 : Temmuz 26, 2005, 09:23:27 ÖS »
Açıkcası fikirlerin hoşuma gitti ve belliki aynı kaynaklardan alıyoruz bu bilgileri.

Şimdi ben söyleyeyim

11 eylül amerikalılar tarafından gerçekleştirildi rusyada ki okul baskınıda ruslar tarafından.
Biz türkler oalrak şu AB saçmalığını bırakmalıyız.Evet 3. dünya savaşı başlıyor ve müslümanlara katılmalıyız.Evet ben bir GLA kurulmasından yanayım.Evet belki ihanete uğramış oalbiliriz geçmişte ama bilinki OSmanlıda so dönemlerinde süper değildi.Adamların kurtulmak için sebepleri vardı.Önce şu mezhep çatışmaları durdurulmalı.Bir müslüman birliği olmalı.

Kuzey kore ve çin zaten ittifak ve çin'in gücü çoktan maerikayı geçti.Amerikalılar sonlarının geldiğini biliyor bu yüzden korkuyorlar.Arkadaşlar yenhi güç ya müslülmanlar yada çinliler olacak.Emperyalist düzenlerin sonu geliyor ve biz geçmiş liderlerimiz asağolsun emperyallizme sürüklendik.Hayır arkadaşlar başka bir OSmanlı imparatorluğu yada Sevr olmayacak.
Çağ bizim çağımızdır.Savaş çıktığında gerekirse baş kaldıracağız!
BU kavga burada bitmez Bizler kazanacağız.

Ab çöküyor zaten eski doğu bloku ülkeleri ve anlaşmazsızlıklar sonlarını getirdi.

Çevrimdışı Alp-Arslan

• Üye
  • **
İmzalar..
« Yanıtla #23 : Temmuz 26, 2005, 10:06:43 ÖS »
Bu arada osmanlıya ihanet eden bazı müslümanlar kandırıldı. Ben Türk deniz zaferleri diye bir kitap okudum. Bir tanesi Hamidiye zırhlısı hakkında. Bu fazla büyük olmayan zırhlı ile Osmanlı yunan ticaretinin içine etti. Balkan savaşlarında bir yanılmaca yaptılar yunan filosu çanakkale önünde iken osmanlı donanması bunları saldırdı ve büyükçe bir deniz savaşı oldu tüm gemiler birbirlerinin amiral gemilerine saldıryordu. daha yunanlıların 4 bacalı AG 3-5 yara aldığında osmanlı AG 20yi bulmuştu ama savaştan önce hamidiye zırhlısı sanki teknik neden dolayı çıkmış gibi bir yangın yaptılar gemi güvertesinde ve çekildi böyle casuslardan kurtuldu. Sonra o gece gizlice kıyıdan devam edip gündüz limniye gelip orda bir gemi batırıp oradaki tüm silah fabrikalarını ve tüm askeri teşhizatları parçalayıp modern korsancılığı başlattı. Sonra emir geldi ve ismini unuttuğum bir şehirde Osmanlı ordusu kapana kısılmış durumda (bulgarlar ve yunanlar bastırınca ara kapanır) bunlara cephane yardımı yapılacaktı suriyeden malları alıp buraya götürdü ama gidinceye kadar yenilmişti. sonra adriyatikteki arnavut taşıma gemilerini ve yunan gemilerini batırıp maltadaya geldi ve emir çıktı Arap yarımadasında bir isyan bastıracaktı. Giderler ve ilk olarak diplomsi yolunu denerler. Liderleri der ki Osmanlı artık müslüman değil hristiyan bir ülkedir ve hristiyan bir ülkede yaşamak istemiyoruz derler. Sorarlar bunu kim söyledi. Derler İngilizler. İşte cahilliğin gözü kör olsun . Çok bariz anladılarki haçlı seferlerinde türkleri ve müslümanları savaşta yenemeyecez bizde böl sonra çarp ve hepsini topla stratejisini kullanalım ve kullanmaya devam etmeye devam ediyorlar.  

(bu arada pkkya karşı iran ile işbiriliği içindeyiz onlarda istemiyor aklıma gelmişken yani aramız 3 komşu ile iyi 4 ü ile kötü (Yunanistan Bulgaristan Suriye Ermenistan ) hepside 2-3 günde ordumuz rahat elegeçirilir. Belki yunanistan denizde zorlar ama karada asla çünkü arkamız güvenli olacak her taraf türk zaten yunan sadece morada ve atina ve üstünde var. Adalarda türkler vardıda işte göç ettiler giritli falan çoktur kıyı bölgelerinde(ulen paranteze bak be  :D )

Bu arada saati hakikaten yanlış saat 10:06 diyor ama saat 11:14