ii güzel arkadaşım konu dışı olabilir ama bence buraya bakanların %95i eğlenecek şey aramak için bakıyor. ben de siyaset konuşabilirim. ama siyaset konuşunca eğlenemiyorum
Konu dışı bura yani diğer her türlü konu olur. Siyaset istemiyorsan diğer topiclere bak.
Yok sadece çıkışmamın nedeni sanki diplomasi ile kürt devleti kurulursa kabul edecek gibi duruyordun. Bak bu adamların amacı sanıyorlar ki özgür olmak. Ama değil kendileri birer araç kazma kürek gibi Avrupalıların kullandığı işe yaramaz cahil insan topluğu.Ortadoğu bir arı kovanı ve buranın kraliçesi Anadolu şimdi çomak soktular ve çomağın kraliçe arıyada değmesini ve etkilemesi istiyorlar. Çünkü sonra yaralanan arılara yardım edip arıları kendi saflarına geçirek ve onlardan bal toplayacak Avrupa. Yani şöyle açıklayayım Apache helicopteleri ile avlıyor Black hawklar ile asker taşıyoruz F-16 ile bombalıyor Amerikan palaskalarını belimize takıyoruz. Şimdi mesela Türkiye askeri gözetleme uydusu alacak ve parası Amerikaya. Pkk ise C4 cesaret hapları silahlar el bombaları hepsi Avrupadan ve Amerikadan. Ortadoğu bir askeri pazar biz ise müşteri işte sorun bu. Kendimizde yapıyoruz ama yaptırmıyorlar. Örnek olarak F-16 larda bir parça var ve bu parça olmadan uçamıyor eğer bu parça açılırsa savaş nedeni sayılıyor. Belki içinde bir minik bir bombada var amerika kendisine karşı kullanılmasın diye. Ha şimdi bir senaryo var Amerika bizi kuzey ıraka çekmeye çalışıyor diye gazetelerde çıktı. Olabilir. Metal Fırtına gerçekleşebilir. Bence hazırlanın artık 3. Dünya savaşı yaklaşıyor ve gruplar belirleniyor
Amerika Fransa İngiltere Almanya İsrail ve diğer bi boka yaramaz bir çok ülke
karşı
Rusya Çin Cuba Kuzey Kore Japonya ve belki Amerikaya karşı Pakistan Hindistan İran Suriye ve Filistin (Libya Fas gibi afrika ülkeride yükselişte bir falcı vardı o da güneyden bir tehdit gelecek ve yine sizi kurtacak demiş(yane amerika) gibi anlaşabilirler.
Türkiye ise nerde olacağı belli değil ya yine tarafsız kalırız yada savaşın nedeni oluruz çünkü dünyanın en kalabalık ordularından biriyiz ve en güçlü Ortadoğu ülkesiyiz ve istesek rahat ele geçirebiliriz Şimdi AB denilen birisi bizi evinin önüne bağladı ve korkuyor eğer serbest bırakırsa döner dolaşır ve kendisi ısırır hatta öldür evine alıp yemek verirsede evine kendisine göre çeki düzen verebilir. (Olabilecek türk akımı ile 10 yılda müslümanlaştırılır bütün Avrupa) AB den koptuğumuz an dünya bizden korksa iyi olur hele birde en büyük korkuları Orta Asya ile birleştirirsek güçlerimizi dünyada yılmaz bir ordu bulacaklar. Düşünün her türlü teknoloji Türkiyeden bu türk devletlerine verilip ve buralara altın madenlerine petrol yataklarının hepsinin kullanılıp bu ülkeleri kalkındırıp hayat verdiğimizi. O zaman işte kimse bizi durduramaz ve asıl türk ülküsü gerçekleşmeye başlayabilir.....
(Offff çok uzattım adama yanlış anlamasın diye yollayacaktık bu arada doğuyu ver diyosun diye bir şey söylemedim benim annem öğretmen ve bir öğretmen arkadaşı doğudan geldi ve anlatıyor kürt bazı çocuklar resim dersinde sözde kürt devletinin haritasını yada bayrağını çiziyorlarmış ondan o da diyorki doğuyu verelim kurtulalım diyordu eğer aynı düşüncede olan varsa diye dedim(Ulen parantezi bile uzattım 10 parmağımı kaybetmem lazım

)