Gönderen Konu: Fırıncılar  (Okunma sayısı 710 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calimdor Quetzal

• Ziyaretçi
Fırıncılar
« Yanıtla #15 : Temmuz 28, 2005, 02:51:48 ÖS »
Ya arbiden ya. Fırıncılar o kadar cok para kazanmalarına rağmen cok az para veriyorlar. Ulan şu fırınca çalışanların hepsi işi bıraksalar da görseler 400ytl yi. Onlar olmadan para kazanılıyo mu ogrensinler.

Abbot

• Ziyaretçi
Fırıncılar
« Yanıtla #16 : Temmuz 28, 2005, 02:55:25 ÖS »
Alıntı yapılan: "Calimdor Quetzal"
Ya arbiden ya. Fırıncılar o kadar cok para kazanmalarına rağmen cok az para veriyorlar. Ulan şu fırınca çalışanların hepsi işi bıraksalar da görseler 400ytl yi. Onlar olmadan para kazanılıyo mu ogrensinler.
+1 çok haklısın valla

Slipknot

• Ziyaretçi
Fırıncılar
« Yanıtla #17 : Temmuz 28, 2005, 11:09:19 ÖS »
Yazda bir çok iş zorlaşır.
Mesela;
Dönercilik, fırıncılık, makinistlik, bahçıvanlık, çobanlık, işçilik,ahçılık ve daha aklıma gelmeyen bir çok meslek.Tüm bu mesleklerde çalışanların işi sıcaklar nedeniyle daha da zorlaşıyor, ne diyelim, hepsine kolay gelsin.

Moradin BloodThorn

• Ziyaretçi
Fırıncılar
« Yanıtla #18 : Temmuz 29, 2005, 12:49:27 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "Slipknot"
Alıntı yapılan: "Moradin BloodThorn"
Hiç gülünecek birsey deg1l bence.O adamlar oyle para kazan1yorlar.Tabi ramazanda iftara s1cak s1cak tahinli susaml1 super ekmkler1 yerken adamarl1 dsuunmuyosunuz.(Nas1l da can1m istedi)Hele bide ramazan ilerde yaz aylar1na denk gelecek o zamanlar adamlar1n halini düsünün kar1nlar1 ac ve f1r1na bak1yolar aksama kadar.Terlemeden dolay1 su kayb1 falan dersen Allah yard1mc1lar1 olsun valla...

Bana söylemedin heralde, yazımda alay etmedim,resim ilginç geldi diye sadece linki verdim.
 :)

Yok kardes yanl1s anlama sana dem1yorum.Gülenlere diyorum gülmeden once birdaha dusunsunler derim.
Hatta böyle seyler1 bizlerle paylasman cok güzel birsey.Tebrikler. :smt023

Slipknot

• Ziyaretçi
Fırıncılar
« Yanıtla #19 : Temmuz 29, 2005, 07:51:19 ÖS »
Hiç gülünecek birsey deg1l bence.O adamlar oyle para kazan1yorlar.Tabi ramazanda iftara s1cak s1cak tahinli susaml1 super ekmkler1 yerken adamarl1 dsuunmuyosunuz.(Nas1l da can1m istedi)Hele bide ramazan ilerde yaz aylar1na denk gelecek o zamanlar adamlar1n halini düsünün kar1nlar1 ac ve f1r1na bak1yolar aksama kadar.Terlemeden dolay1 su kayb1 falan dersen Allah yard1mc1lar1 olsun valla...

Bana söylemedin heralde, yazımda alay etmedim,resim ilginç geldi diye sadece linki verdim.
 :)

Yok kardes yanl1s anlama sana dem1yorum.Gülenlere diyorum gülmeden once birdaha dusunsunler derim.
Hatta böyle seyler1 bizlerle paylasman cok güzel birsey.Tebrikler. :smt023

Sağol...

:deimos:

Kaos`Of`The`Evil

• Ziyaretçi
Fırıncılar
« Yanıtla #20 : Temmuz 30, 2005, 07:50:56 ÖS »
Cafece koptuk :D

Çevrimdışı Amelia Levenstein

• Üye
  • **
Fırıncılar
« Yanıtla #21 : Temmuz 30, 2005, 08:03:34 ÖS »
abi çok güldüm ya :smt005  :smt005  :smt005

ama tabi adamlarda neapsın ya ekmek parası abi[fırında çalışıolar ekmek parasıı diom] :smt016
geçinme parası abi ya  ***2:  ***2:  ***2:  ***2:  ***2:

Slipknot

• Ziyaretçi
Fırıncılar
« Yanıtla #22 : Temmuz 30, 2005, 10:19:54 ÖS »
"fırında çalışıolar ekmek parasıı diom"

Esprin güzeldi  :D

Çevrimdışı Alp-Arslan

• Üye
  • **
Fırıncılar
« Yanıtla #23 : Temmuz 30, 2005, 10:34:40 ÖS »
Haberlerde bir daha çıktılar sıcak falan diye bu sefer yoktu buzdalabı falan ama bu seferde reklam yapıyorlar yok bayatlamayan ekmekleri varmış mideye iyi gelen varmış beyaz falan oradan ekmek alıyormuş falan diyordu. Aslında sırf milletin ilgisini çekmek içinde yapmış olabilirler.
ğuz Kağanın duasından bir bölüm
TÜRKÇE konuşulan, TÜRK'e yurtluk etmiş olan yerleri kıyamete kadar TÜRK'ün hükmü altında bırak !

Çevrimdışı Amelia Levenstein

• Üye
  • **
Fırıncılar
« Yanıtla #24 : Temmuz 30, 2005, 10:54:10 ÖS »
"fırında çalışıolar ekmek parasıı diom"

Esprin güzeldi  :D

+1 [mütevazı olamıcam] :D

Slipknot

• Ziyaretçi
Fırıncılar