Gönderen Konu: Daimon'un Hikayesi...  (Okunma sayısı 3399 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
Ynt: Daimon'un Hikayesi...
« Yanıtla #45 : Kasım 22, 2010, 09:23:37 ÖS »
Devamı gelecek kısmetse  >:D
Alıntı yapılan: Atahan Twilight
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Çevrimdışı Mcmenemen

• Üye
  • **
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000066053
    • E-Posta
« Yanıtla #46 : Kasım 29, 2010, 03:05:36 ÖÖ »
inb4 trollface

Guildleriniz itina ile yıkanır

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

puhumight

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : Aralık 01, 2010, 12:11:18 ÖÖ »
abi bence bu rp hikayelerinin tüm sırrı bu isimlerde. karakter isimleri direk adamı moda sokuyor hayal etmeye başlıyosun. ahmet mehmet olsa bu kadar ilgi çekmezdi :) bu arada söylemeden geçemicem ellerine sağlık tolga abi süper olmuş...(bu arada breaker bana uo hayatımın ilk atını hediye etmiştir sene 2005 hala unutmam )

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #48 : Aralık 01, 2010, 08:35:37 ÖÖ »
abi bence bu rp hikayelerinin tüm sırrı bu isimlerde. karakter isimleri direk adamı moda sokuyor hayal etmeye başlıyosun. ahmet mehmet olsa bu kadar ilgi çekmezdi :) bu arada söylemeden geçemicem ellerine sağlık tolga abi süper olmuş...(bu arada breaker bana uo hayatımın ilk atını hediye etmiştir sene 2005 hala unutmam )

İsimlerin çoğunuda konuya yorum yapan arkadaşlar buldu :) Ama evet isimler çok önemli  ::)

Not : Yeni başlayanlara hep yardım ettim ama artık kimse kimseye yardım etmiyor  :-\
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #49 : Ekim 13, 2011, 11:52:16 ÖÖ »
Hortlatmış gibi olmayayım ama resmen Eragon'dan çalmışım :) İnsanın okuduğu şeyler ne kadar içine işliyormuş.Revize edip yeni bir Daimon hikayesi yazabilirim :)

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #50 : Ocak 28, 2012, 11:13:27 ÖS »
İlk post günceldir. Hikayeyi güncelledim ama sanırım pek iyi olmadı insan yazmaya yazmaya unutuyor. Bir de ilk kısımda bir kaç sözü çıkardım yoksa hikaye saçmalıyordu :)