Gönderen Konu: OGAME YARDIM EDECEK ARANIYOR ;)  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Ziyaretçi
OGAME YARDIM EDECEK ARANIYOR ;)
« : Ağustos 12, 2005, 08:02:12 ÖS »
su oyuna evren 10 da basladım baslayalı koordınelı olarak sankı 3 kısı sabah ogle aksam saldırı yemekteyım. Oyunda kendımı zorluyorum zevk almak ıcın, baya gelısınce hosuna gıdıyormus felan ınsanın oyle bıseyler  ama sureklı bunlar engel...  Icınızde yardım edecek arkadaslar varsa lutfen yazsın cunku bunlara sınırden ölucem ben

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ağustos 12, 2005, 08:02:46 ÖS »
sureklı hattayım pm de atabılırsınız

Çevrimdışı Alp-Arslan

• Üye
  • **
« Yanıtla #2 : Ağustos 12, 2005, 08:15:25 ÖS »
Öncelikle kendine en son evrenden almalısın istersen bekle evren 11 de tam gazla çık.

Tavsiyelerim:
İlk başlangıç önemlidir. Önce savunmanı saldırıları caydırıcı (yenecek değil caydırıcı yaniş adam saldırdığı zaman zarar edecek) bir savunma dikeceksin. Ama savunmanı gemilerle değil savunma silahlarıyla kuracaksın. Asla roket silosu yapma mesafesi impuls biliminin değerinin 2 katı kadar uzaktaki gezegene atıyor yani 10a ulaştın mı 20 galaksi uzağa atabileceksin. Asla filonu gece yattığında filoyuda beraber limanda yatırma o filoyu öperler isterse 0 krsitalin olsun 30 tane komuta olsun oyun 3. sü ol ama oyun birincisi gelir filonu yakar ve sadece topladığı haraber zaten yeterli adam sadece savaş gemisiyle geliyor. Casusuluğu geliştir adama tek casus yolladığın zaman sadece metal falan görüyorsan ama yakalama olasılığı %0-20 arasındaysa eğer 1 den fazla yollarsan her iki casus sondası casusluk tekniğini 1 artmış şekilde casusluk yapıyor ama yakalanama ihtimalin artıyor.

Ama çok saldırı alıyorum demişsin yani farmlanıyorsun. Seni adam sadece tarla olarak kullanıp mallarını götürüyor. Buna gemi çıkarmıyacaksın caydıcı bir savunma yada yakınsa bakıntın hiçbirşey kar etmiyor benim gibi seviyeyi silonun 4 çıkartıp adamı füze manyağı edip bu sefer sen onu tarla yaptığın iyi zevk alıyorsun.Ya bir lonca türü bir şeye gir seni koruyacak türden ona başvur şunun filosunu yak diye adam gelir öper kusar sonra da temizler gider. Bende tavsiye çokta bu kadarı yeter herhalde. Bir site vardı oyun başı taktikleride unuttum şimdi neyse bulursun. (Ogame ve Boreas adlı makaelmi bitirirken bu bağımlılık yapan oyuna bir daha lanetleyip ve accimi arkadaşa verip kurtulduğum için şükrederken yapımda emeği geçen herkeze ve baklava ısmarlamayan onur abiye teşükkür etmiyorum. Teşekkürler :) )
ğuz Kağanın duasından bir bölüm
TÜRKÇE konuşulan, TÜRK'e yurtluk etmiş olan yerleri kıyamete kadar TÜRK'ün hükmü altında bırak !

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ağustos 12, 2005, 08:22:16 ÖS »
valla bukadar yazın ıcın tesekkur ederım ama sımdı yenı evrenden al kademelerı artır tersane kur  somurge al gozum kesmiyo :)  suan 5 somurgem oldu ana gezegenımde malzeme kacırmak ıcın 3-4 yuk tasıyıcı gemıler var

Garion

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ağustos 12, 2005, 09:00:11 ÖS »
abi en buyuk hatan 5 somurge cok fazla kafan karısır hepsiyle ilgilenemzsin burada kalabalık yapmicam pmden istersen yardım ederim orada saglam arkadaslarım war ben bıraktım ogame bakmıorum artık ama onda ii adamlar war tanıdıgım.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ağustos 12, 2005, 09:11:05 ÖS »
msnyle sana ulastım sanırım hatta degılsen :smt010   o arkadas hatta oldugu zaman yardım alırım tsk

Çevrimdışı Alp-Arslan

• Üye
  • **
« Yanıtla #6 : Ağustos 12, 2005, 09:40:36 ÖS »
Sömürgelerini bak benim kullandığım bir yöntem var kimse senin sırtını uzun süre yere değdiremez. Git tüm sömürhelerini mesela 7:269 serisindeki gezegenlere yap bunlardan nasıl olsa birisi 200 civarında olacak bunu ana gezegen gibi tüm malları burda topla ve en güçlü savunman ve filon burada olacak. Diğer gezegenlerde ise enerjiye para yatırmamak için 13-14-15 tekileri sırf deu ve solar enerji yapacaksın 1 metal bile yapma solar ile deu tam denk geliyor ve diğer gezegenlerin birini yedek ana gezegen yani vurulursa budan tekrar gemi üreteilir ve orta seviyeli bir savunması olan deu üretmeyen kristal metal ve solar aynı sayıda 13-13-13 diye gidecek şekilde geliştir diğerlerinide sırf birini metal yap yani 20ye kadar git durma birinide 20 ye kadar kristal yap nedeni gezegen fazla büyük olmayacak ve enerji yetmeyecek böylece mutiş bir üretimin olacak ve her gezegene 2 tane bn vereceksin ve sürekli yollayacan bunların hepsi dağınıkken miktar fazla büyük olmadığı için kimse saldırmaz ama bunları bir topladın mı mutiş mal çıkacak ana gezegeninde ve bas bilime bas komutaya. Ha diyeceksin ben nasıl sömürecem işte can alıcı nokta asıl gezegenden çıkan tüm mallarla sadece savunma sadece savunma yapacaksın ve en az 20-30 tane plazma 40-50 gaus 100 al 100 it 200 hl 200 ra yapıncaya kadar devam et bak bakalım kaç kişi sana dalabilecek. (Valla en iyi taktiğimdir bu sayede uzun süre kendi loncamla beraber yerleştiğimiz 4:xxx lerde rahat rahat geliştik ama artık yeni başlayanlar yerleri işgal edince sorun başladı ve boku yedi taktik bu yüzden 7-8 lerde al.
TÜRKÇE konuşulan, TÜRK'e yurtluk etmiş olan yerleri kıyamete kadar TÜRK'ün hükmü altında bırak !

nemo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ağustos 12, 2005, 10:32:56 ÖS »
walla evren 3 de olsan sana ayrdım ederdim ama malesef 3 de warız biz

Çevrimdışı Alp-Arslan

• Üye
  • **
« Yanıtla #8 : Ağustos 12, 2005, 10:53:38 ÖS »
Evren 3te kk ile bir sorunun inşallah yoktur :wink: savaş açtıklarında biraz pis girerler. evren üçte yaptım bu taktiklerin çoğunu iyi gidiyorum ama sonu yok dedim uo da da aynı nedenden bıraktım bir şey kazandırmıyor artık ödül verenlere bakıyorum :)

Çevrimdışı endbringer

• Üye
  • **
« Yanıtla #9 : Ağustos 12, 2005, 11:28:51 ÖS »
Valla paranoyak ediyo oyun.Gece yatağımdan kalkıp saldırı yemişmiyim diye bakıyorum.bina basıp tekrar yatıyorum.Baktım ben oyunla değil oyun benle oynuyo direk bıraktım.

Çevrimdışı Kairos

• Üye
  • **
  • Charsi Evil
« Yanıtla #10 : Ağustos 12, 2005, 11:30:17 ÖS »
8 e gel gerisine karisma
Guild Master of Curse of the Evil ..::Since 2004::..

Julius

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ağustos 12, 2005, 11:35:48 ÖS »
Ben 12 ve 13 deyim 13 de durumum fazla iyi değil ama 12 de fena durumda değilim

Janissary

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Ağustos 13, 2005, 05:23:22 ÖS »
Kötü bi otun bende oynadım bıraktım....Action yok bişey yok..Kağıt üzerinde oynuyosun...Bende ilk başlar da cok ateşliydin ama sonra baydı tabi...İnşallah sen uzun süre oynarsın..Haaaa bu arada tavsiyem hemen iyi bi ittifaga uye ol yoksa yalnız adama cok saldırıyolar..

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Ağustos 13, 2005, 11:09:52 ÖS »
Arkadaslar bende evren 3 de oynuyorum yardim edebilecek varsa yazsin :)

Çevrimdışı Kairos

• Üye
  • **
  • Charsi Evil
« Yanıtla #14 : Ağustos 14, 2005, 12:03:31 ÖÖ »
sen 9 u naptin pro ?
Guild Master of Curse of the Evil ..::Since 2004::..