Türkçen olsaydı daha iyi olurdu.
:smt005 koptum bu yoruma.
daha önce bir elemanın yanıma gelip anlattığı bir hikaye vardı o aklıma geldi, aynen adamın ağzından yazıyorum:
abi şimdi dm bize frp yaptırdı. önce karekterini seçin dedi. 4 tane karekter vardı: elf vardı, savaşçı vardı, cüce vardı, bir de büyücü vardı. ben elfim dedim, arkadaş da cüceyi seçti. dm bize sordu 'bir koridordasınız, sağınızda bir kapı var, giriyor musunuz?', biz 'hayır girmiyoruz' dedik. dm anlatmaya devam etti: 'koridorda ilerlediniz, hem sağınızda hem de solunuzda kapı çıktı hangisine giriyonuz?'. biz dedik 'hiç birine'. daha sonra dm 'koridor bitti sağınızda kapı var, giriyonuz mu girmiyonuz mu?', biz dedik 'girmiyoz'. Dm 'arkanızdan ateştopu geliyo, giriyonuz mu girmiyonuz mu?'. biz dedik 'GİRİYOZ!'. dm 'içeride 3 tane ejder pişbirik atıyor, şimdi ne yapıyonuz' dedi, 'ben de kağıt çalıyoz' dedim. dm de 'ejderler birbirine girdi, şimdi ne yapıyonuz?' dedi. ben de 'kaçıyoz' dedim. ondan sonra ejderin teki bizi görüp yedi. yani dm öyle söyledi. şansa bak la dedim. tam da kaçıyorduk.DM: dungeon master denilen bu tipler, masaüstü frp oynayan kişilere senaryoyu ve olayların gelişimini anlatır.
:smt005 nasıl hikaye? elf var savaşçı var

:D gülmekten ölmüştüm :smt005