Gönderen Konu: Cücenin göz yaşları ve ipek pelerin  (Okunma sayısı 1232 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ive

• Ziyaretçi
Cücenin göz yaşları ve ipek pelerin
« : Ağustos 18, 2005, 08:04:24 ÖS »
İki cüce bir elf birde insan ormanda gezintiye çıkmışlar sabahtan akşama kadar yürüyen grup çok yorulmuş demişler dinlenelim biraz. sonra can sıkıntısı basmış ve demişlerki pvp yapalım elf anlamamış demiş o ne kafasına cüce bi topuz geçirmiş kendine gelmiş elf bunlar birbirlerine girmişler. Fazla uzatmıcam en son bir cüce kalmış ipek pelerini giymiş ve sonra ağlamaya başlamış........

Devamı geliyor

Zuddy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2005, 08:12:35 ÖS »
Türkçen olsaydı daha iyi olurdu.
 Çok müthiç diye bir laf yoktur. Çok müthiş diye bir laf vardır ve Türkçede PVP diye bir laf yoktur.

Ive

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2005, 08:17:35 ÖS »
Emeği taktir edin oy verin  :ZEUS:

Ive

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2005, 08:18:35 ÖS »
Oh oh oylar gelio

dragonstory

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2005, 08:22:00 ÖS »
+99999 Bundan daha iyisi olamazdı. Müthiçsin

Devamını dörtgözle bekliyecem :D

ImdatHirsiz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ağustos 18, 2005, 08:49:24 ÖS »
1.Amatörce ama biraz kötü olmuş  :)
2.Anket şıkları neden 2 tane bence 1 tanede kötü seçeneği olması gerekirdi

Çevrimdışı Alp-Arslan

• Üye
  • **
« Yanıtla #6 : Ağustos 18, 2005, 08:52:11 ÖS »
Ive rpde pvp yoktur. Bence bir şeyler yazmadan önce biraz daha okumalısın :wink:
ğuz Kağanın duasından bir bölüm
TÜRKÇE konuşulan, TÜRK'e yurtluk etmiş olan yerleri kıyamete kadar TÜRK'ün hükmü altında bırak !

melancholy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ağustos 18, 2005, 11:32:06 ÖS »
Alıntı yapılan: "Zuddy"
Türkçen olsaydı daha iyi olurdu.

:smt005 koptum bu yoruma.

daha önce bir elemanın yanıma gelip anlattığı bir hikaye vardı o aklıma geldi, aynen adamın ağzından yazıyorum:

abi şimdi dm bize frp yaptırdı. önce karekterini seçin dedi. 4 tane karekter vardı: elf vardı, savaşçı vardı, cüce vardı, bir de büyücü vardı. ben elfim dedim, arkadaş da cüceyi seçti. dm bize sordu 'bir koridordasınız, sağınızda bir kapı var, giriyor musunuz?', biz 'hayır girmiyoruz' dedik. dm anlatmaya devam etti: 'koridorda ilerlediniz, hem sağınızda hem de solunuzda kapı çıktı hangisine giriyonuz?'. biz dedik 'hiç birine'. daha sonra dm 'koridor bitti sağınızda kapı var, giriyonuz mu girmiyonuz mu?', biz dedik 'girmiyoz'. Dm 'arkanızdan ateştopu geliyo, giriyonuz mu girmiyonuz mu?'. biz dedik 'GİRİYOZ!'. dm 'içeride 3 tane ejder pişbirik atıyor, şimdi ne yapıyonuz' dedi, 'ben de kağıt çalıyoz' dedim. dm de 'ejderler birbirine girdi, şimdi ne yapıyonuz?' dedi. ben de 'kaçıyoz' dedim. ondan sonra ejderin teki bizi görüp yedi. yani dm öyle söyledi. şansa bak la dedim. tam da kaçıyorduk.

DM: dungeon master denilen bu tipler, masaüstü frp oynayan kişilere senaryoyu ve olayların gelişimini anlatır.

:smt005 nasıl hikaye? elf var savaşçı var :D:D gülmekten ölmüştüm  :smt005

Slipknot

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ağustos 19, 2005, 08:02:53 ÖÖ »
melancholy huaeh  :smt005

Arkadaşım bu arada anketindeki 2 şık da olumlu.Birinin olumlu diğerinin olumsuz olması lazım.Herkes beğenecek diye bişey yok  :)

Ben beğendim ama  :D

Çevrimdışı Alp-Arslan

• Üye
  • **
« Yanıtla #9 : Ağustos 19, 2005, 10:31:58 ÖÖ »
Bakın diyorsunuz ki rpye ilgi az millet chat counter diyor. Ama siz bu şekilde dalga geçerseniz bu adam bir daha ne rp yapar ne de rp yapana izin verir. Adam yeni öğreniyor.
ğuz Kağanın duasından bir bölüm
TÜRKÇE konuşulan, TÜRK'e yurtluk etmiş olan yerleri kıyamete kadar TÜRK'ün hükmü altında bırak !

Çevrimdışı Afrodite

• Üye
  • **
« Yanıtla #10 : Ağustos 19, 2005, 12:25:10 ÖS »
Kardesinizin dusuncelerine karsi saygili olmaliyiz.Diyosunuzki  Serverde RP yapan yok,arkadasimiz elinden geldigi kadar iyi yazmiya calissin bana gorede guzel olmustur.Unutmayalimki Kimse  cok super bir bilgi ile Rp ye baslamadi  ben dahil...Zaman gectikce dahada  guzel olucak.

SevgilI Ive sen  yazilarina  devam et  ben dusunmenden bile mutluluk duyuyorum

***Darius Miles***

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ağustos 19, 2005, 12:51:29 ÖS »
Ya kafayı yedirtmeyin beni adam dalga geçio bizle ya allahım ya şıklara baq :smt005  :smt005  :smt005  valla delircem topicde "nasıl olmuş millet" :smt005  :smt005  :smt005  rp değilde şamata şaklabanlık yapmaya çalışmış adam bide oy verin diyo ya koptum valla :smt005  :smt005  olaya baq ya :smt005  :smt005

P.S:Resmen bu çocukluk..

melancholy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Ağustos 19, 2005, 02:30:53 ÖS »
bu kadar sinirlenmeye gerek yok.

ive bence de geyiğine yazmış bunları. ciddi biçimde yazsaydı, kötü de olsa kimse dalga geçmezdi. şimdiye kadar rp bölümüde kimsenin hikayesiyle dalga geçildiğini de görmedim zaten.

gerek şıklar, gerek de hikayenin 4 satır olması ive in bizleri neşelendirmek için bu hikayeyi yazdığını ispatlıyor. adam bizimle kafa buluyor yani :)

eğer yanlış anlamışsam da kusura bakmasın ive arkadaşımız.

Asmeransa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Ağustos 19, 2005, 03:07:43 ÖS »
:smt005  baslıga bak ya

Çevrimdışı Erawe Twilight

• Üye
  • **
« Yanıtla #14 : Ağustos 19, 2005, 03:08:54 ÖS »
:smt043  :smt043

Ama adamın hakkını yememek lazım okadar ugrasmıs yazmak için(kısada olsa :))