Gönderen Konu: Kıyamete karşı verilen mücadele-->2  (Okunma sayısı 628 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+Calamity+

• Ziyaretçi
Kıyamete karşı verilen mücadele-->2
« : Ağustos 23, 2005, 12:43:26 ÖS »
Calamity nin gözleri boş baktı..Transa geçmişti..Ağzından büyülü birkaç kelime süzülüverdi..Nefesinden çıkan buhar beyaz bir dumana büründü ve oval bir portal şeklini aldı..Calamity her maceraya giden portaldan geçmeden önceki edebi bakışını attı ve kapıdan içeri girdi..
Karanlık puslu bir limandaydı..İleride bir grup serseri bağıra çağıra eğleniyordu..Calamity onları süzerken arkadan Sirrus ve Seed geldiler..Calamity kukuletasını çekti..Drow gözleri karanlığı fevkalâde okuyabiliyordu.Sirrus'un kendine has garip bir yürüyüşü vardı..Onu tanımayanlar için bu belki komik gözükebilirdi..Serserilerin yanından geçerken bir tanesi öne 2 adım atarak;´´Hey sen!Soytarı sana söylüyorum buraya bak!´´dedi ve yürüyüşünü çirkin bir şekilde taklit etti..Sirrus yürürken durdu..Calamity'ye bakıyordu..Calamity nefretle gruba baktı..Serseriler irkildi..Kukuletasını geriye atan Calamity'nin siyah tenini gören çapulcular çığlık çığlığa dağıldılar..Calamity Sirrus'a baktı ve yüzüne dağılan bir sırıtışla kukuletasını başına geçirdi..İlerlediler..Seed uzun boyuyla tahta iskeleyi ezercesine yürüyordu..Denize yaklaştılar..Büyük bir teknenin kenarında durdu Calamity..´´Evet yoldaşlar seyahatimizi bu tekne aracılığıyla gerçekleştireceğiz..´´dedi mutlulukla..İçeri girdiler..Her türlü ihtiyaçları için gerekli olan şeyler mevcuttu..Calamity dümenin başına geçti..Evet siz dinlenin ve enrji depolayın.Şu anı çok arayacaksınız çünkü çok yorulacağız..Durmak yok!!
Kavisli bir rota çiziyordu Calamity...Birkaç ada sakinleriyle kavgalıydı..Sorun çıkabilirdi..Geçmişte denizde uzun yolculuklar yapmıştı..Ne hanedanlıkları yıkmıştı arkadaşlarıyla..İllithidler..Yochlollar..Merrowlar..Deniz tayfları arasında şebeke çok sağlamdı..Sessizce gitmeleri onlar açısından en iyisi olurdu..Yolu yarılamaya az mesafe vardı ki.. gece ilginç bir şekilde zifirileşti..Calamity ve Sirrus'un drow gözleri karanlığı daha iyi okuyabiliyordu fakat Seed için durum biraz karışıktı..Calamity ona kısa bir süre için içeri gitmesini söyledi Seed de buna uydu..Sirrus ve Calamity merakla savunma durumuna geçtiler..Aniden iki iğrenç el küpeşteyi kavradı ve kendini güverteye çekmeye çabaladı..Arkasından kırbaç gibi inen 4 el daha..Koca pis kafası iki mide bulandırıcı beyaz gözü..Sirrus Calamity'ye bir bakış attı ve Calamity:´´Bir tür ahtapot ama daha zeki..Büyü konusunda çok iyilerdir..´´dedi..Koca canavar ikisinin zihnine de şu mesajı gönderdi..´´Benim mekanıma girdiniz..Öleceksiniz..´´Ahtapot daha çelimsiz olan Sirrus'u-ki Sirrus normal bir insana göre yarma denilecek cinsten bir vücuda sahipti- yakaladı ve havaya kaldırdı..Calamity önce karanlık küresini dağıttı ve ´Seed´ diye nara attı.Virüs'ü çıkarttı ve çevik bir hareketle Sirrus'u tutan iki koldan birini dilimledi..Calamity çok özenle kesmişti çünkü bu canavarın damarlarında kan yerine asit dolaşıyordu..Yeşil sıvı fışkırdı ve o anda Sirrus'un üzerine bir koruyucu kalkan yerleştirdi ve geriye doğru bir takla attı..Seed kapıdan çılgınca fırladı ve ahtapotu gördü..Hızını kesmeden önündeki masaya sıçradı ve masadan da canavarın üzerine atladı..Calamity Seed'in havada süzülüşünü ilgiyle izledi..Sirrus hançerini kullanarak canavardan kurtuldu ve güverteye bodoslama çarptı.Acıdan dolayı yerde biraz kıvrandı ve sonra tökezleyerek geri çekildi..Canavarın derisi sert bir pulla örtülüydü..Seed ahtapotun kafasındaydı ve bu canavarı küplere bindiriyordu..Koca kılıcını beynine sapladı ve kabzasına kadar içeriye gömdü..Calamity de kırbacını çıkardı ve Seed'in kılıcına nişan aldı.Kendini Seed'in yanına çekti..Virüs'ü çıkardı ve o da yaratığı biçmeye başladı..Sonra Seed'e birşey söyledi ve Sirrus'a da eliyle atış yaparmış gibi bir işaret çaktı.Ardından ikili kılıçlarını çıkardılar ve güverteye atladılar..Sirrus iyi hedefciydi..Cebinden bir patlatıcı çıkarttı ve canavarın kafasındaki oyuğa attı..Tam isabet!Canavar ne olduğunu anlamadı.Tekrar geleceğim!Daha kalabalık bir şekilde dedi ve denize doğru yavaşça kayıyordu.Kaderinin sona erdiğini anlayamadan beyni parça pinçik etrafa saçıldı..Calamity drowca bir küfür kopardı ve Seed'e dümene geçmesini işaret etti..Ona temizlik yaptıracak değildi ya.Sirrus da fena düşmüştü..Calamity aldı eline paspası ve bir güzel temizledi güverteyi..
Uzun bir yolculuktan sonra koca bir ada olan Missinguri'ye ulaştılar..Gemiyi kumsala çekti Seed..Üç yoldaş gemiden indiler ve Missinguri Tapınağı onları karşıladı..Calamity arkadaşlarını buralarda bulunan tuzaklar hakkında uyardı..Çoook uzun bir merdiven vardı tapınağın zirvesine doğru fakat Cala onları farklı bir yoldan geçirecekti..Bir duvarın kenarında durdu ve çantasından bir parşömen kağıdı çıkarttı..´Arkadaşlar´ diye seslendi..Bu elimde gördüğünüz parşömende bir şiir yazılı.Bu şiir çok eski çağlarda çok bilge bir büyücü tarafından yazıldı.Belki de zamanının en ünlü büyücüsüydü..Bu ihtiyar şiirler yazardı ve her şiirinin son dizesinde bir mesaj verirdi..Ve bu son satırı okuyan kişiye şiirin verdiği güçler nakledilirdi..Elimde tuttuğum şiirin efsunu ise okuyanı bir iblise çeviriyor.En büyük olanlardan..Kanatlı ve ok gibi bir kuyruğu olanlardan..İnsanlar onlara ´deamon´ adını vermişler..Seed ve Sirrus çok şaşırdılar..Calamity ekledi..Kılıçlar da elinizin tutabileceği şekilde büyüyecek...Seed söyledi:´´Ben vampirlikten memnunum Cala bu şekilde olmaz mı?´´Calamity güldü:´´Hayır Seed stratejimde bunu yapmak zorundayız..Merak etme bir iblis olunca şuanki halinden kat kat daha güçlü olacaksın..Seed kabul etti ve Calamity nasıl yapıldığını göstermek üzere şiiri okumaya başladı..Çoşkuyla vurguluyordu dizeleri..Sirrus ve Seed etrafta toplanan ilgi çekici enerjiyi yüreklerinde hissettiler..Calamity'nin önce teni siyahtan kırmızıya dönüştü sonra pürüzsüz teni üzerinde sanki kül varmış gibi olan bir hal aldı..Calamity'nin vücudu büyümeye ve genişlemeye başladı..Kafasından iki boynuz çıktı..Gözleri sarılaştı..Omurlarından dikenler çıktı..Kuyruksokumundan birşey uzamaya başaldı ve kuyruk görünümüne büründü..Dişleri bir vampirinki kadar keskinleşti..Kasları daha da gelişti,Seed ve Sirrus'un önünde tüm heybetiyle duran Calamity konuştu.Sesi çok kalınlaşmıştı ve derinlerden geliyordu..´´Hadi yoldaşlar sıra sizde..´´Seed şiiri okudu ve Calamity'nin yanına geçti.Sıra Sirrus'da idi..Sirrus için iblise dönüşmek çok enteresan birşeydi ve herkes kolayca buna cesaret edemezdi..Şiire başladı ve son dizeye geldi..Yutkundu ve büyülü sözleri söyledi..Birden büyü etkisini gösterdi..Calamity arkadaşlarına planını anlattı..Ardından uçarak tapınağı geçtiler..Tapınağın tepesinde bir heykel vardı..Gururluca duran bir..Bir..Tanrının heykeli..Bunun kim olduğu hakkında fikir yürütemediler ve yollarına devam ettiler..Oldukça geniş bir ormandaydılar ve kuşbakışı olduklarından ormanın ortasında bir göl gördüler..Tapınağın arka tarafına indiler ve aniden etraflarını kertenkele adam diye tabir edilen çevik yaratıklar sardı..Calamity koca Virüs'ü dairesel bir şekilde savurdu ve tek seferde belkide on can aldı..Küçük yaratıklar - iblis olmasalardı bizim yoldaşlardan daha uzun olacaklardı - çaresizce saldırdılar ama Sirrus nefretle bir tokat savurdu ve yaratıklar bu tokatın altında ezilerek can verdiler.Çok şiddetli vurmuştu..Calamity belinden kırbacını çıkardı ve kalanları da canice avladı..Seed bu sırada görünmez kahraman olarak arkadan gelen Calamity ce Sirrus'un farketmediği birkaç gelişmiş timsahımsı yaratığı halletti..Calamity Seed'i aradı ve gördü..Soru sormadan yollarına baktı..Daha alacak çok yol vardı..Ağaçlar burada değişikti..Hepsinin üzerinde rünler kazılıydı..Bu adanın özelliğiydi bu..Üç yoldaş gülümsedi ve başlarını dik tutarak aydınlık bir patikada yürümeye koyuldular..
Devamı sonra..

+Calamity+

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ağustos 25, 2005, 01:57:17 ÖS »
Keşke yazmasamıydım?  ***2:

Çevrimdışı Gallant

• Üye
  • **
  • http://gallant-twilight.mybrute.com
    • http://gallant-twilight.mybrute.com/
« Yanıtla #2 : Mayıs 30, 2006, 09:43:44 ÖS »
Bunu gecen senede okumustum simdi yeniden hatırladım :) Eskileri anımsamak güzel bi şey,hele ki bu yazıyı yazmış birisi için cok güsel bi tat olucaktır sanırm. Son forumlardaki yazılarını okuyamadan host değişti elinde yedeği wardır sanrm.Eline sağlık ayrıca  :wink:
Düşmanlarınıza korkmadan karşı koyun.Ölümünüze sebep olsa da doğruyu söyleyin.Güçsüz olanı koruyun ve yardım edin.Bu sizin yemininizdir...!

Twilight = Kardeşlik
 Gallant Twilight
  Mowgli Twilight

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Haziran 01, 2006, 10:48:45 ÖÖ »
Calamity, eğer bunun devamı sende mevcutsa lütfen ekle.

HÜRMETLER.
‎Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

WaDe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Haziran 01, 2006, 05:57:18 ÖS »
Gözümden kaçmış dostum :wink:

+Calamity+

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Haziran 01, 2006, 06:53:30 ÖS »
Bunun son bölümünü yazmamıştım üzgünüm..

Çevrimdışı Chamberlain

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #6 : Haziran 01, 2006, 06:56:42 ÖS »
Bu yazıyı daha forumlara yazı yazmazken okumuştum.ilk okuduğum hikayeydi.o zmnda çok beğenmiştim.
aster of Fortune In Lies

Lazarus Nightfall

Nightfall
quietly crept in and changed us all.

+Calamity+

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Haziran 01, 2006, 07:05:47 ÖS »
Bu şiir okuyup yaratığa dönüşmeyi rüyamda görüp yazmıştım  :wink:

Yasemin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Haziran 03, 2006, 01:33:35 ÖÖ »
Berbat!

Çevrimdışı Chamberlain

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #9 : Haziran 03, 2006, 04:14:36 ÖS »
Olumlu yorum yapmaz mısın sen hiç?neresi berbat söylede bilelim. :smt013
aster of Fortune In Lies

Lazarus Nightfall

Nightfall
quietly crept in and changed us all.

KillBill Fontana

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Haziran 03, 2006, 06:02:23 ÖS »
Alıntı yapılan: "Yasemin"
Berbat!

Popüler olmaya çalışıorsun ama burası yeri değil , bundan emin olabilirsin.

Çevrimdışı Terorst De'nogua

• Üye
  • **
« Yanıtla #11 : Haziran 04, 2006, 01:27:15 ÖS »
Berbat!

berbatmış... néyi bérbat bi yazda gorelim yada deylim ki berbat  hadibundan daha yaratici,daha guzel bir hikaye yazda gorelim'muhteşem' hikaye nasil  olur..(ayrica bu hikayénin dévamini da okumak isderiz calamity.)
Reflex Famagustian*
*Teror Famagustian*
*Terorst De'Nogua*

+Calamity+

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Haziran 04, 2006, 10:02:23 ÖS »
Arkadaşlar savunduğunuz için sağolun da bu yazı benim eski dönemlerimde yazdığım bir yazı olduğu için biraz acemilik var.Ben sonradan okuduğumda beğenmedim açıkçası dilini vs..Yasemin arkadaşımız da kendi çapında birşeyler yapmaya çalışmış ona da saygı duymak lazım.Devamını yazmadım yazmayacağım üzgünüm.Hikayede adı geçen karekterlerden biri öldü malesef..

Çevrimdışı Crazy Tamer

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Crazy Tamer
« Yanıtla #13 : Haziran 05, 2006, 10:02:45 ÖÖ »
Alıntı yapılan: "KillBill Fontana"
Berbat!

Popüler olmaya çalışıorsun ama burası yeri değil , bundan emin olabilirsin.
yasemin saçma sapan yazılarla forumları kirletme.Sen yazda seninkini görelim ne anlarsın rp den sen

WaDe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Haziran 05, 2006, 10:14:54 ÖÖ »
Beğenmiyorsan, beğenmedim çünkü çok karışık geldi bana, akıcılık yoktu vs vs.. deyeceksin.

Yapacağın eleştirinin ölçütünü bileceksin.. Eğer beğendiysen beğendim deyeceksin, beğenmediysen sebebini belirteceksin..

Eğer böyle yapmassan herkes üstüne çullanır Calamity'nin de topici kirlenir..