Gönderen Konu: İyi Kalpli Gnom Corci  (Okunma sayısı 773 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ive

• Ziyaretçi
İyi Kalpli Gnom Corci
« : Ağustos 23, 2005, 04:21:31 ÖS »
Yukarı Solamniada Corci [okundugı gibi soyleniyor] adında bir gnom yasarmış. Bu gnom daglarda yasarken kalabalık halkalrın yasadıgı yerlere gitmek istemiş ve yola koyulmuş. Corcinin boyu kısa oldugu için sehre inmesi 5 gün 11 saat kadar almış.E tabi ayak mayak kalmamıs sismis. Corci ayakkabı kullanmayı sevmiyormus cunki. Corci sehirde turlarken iki tane kibirli elf bunun arkasından taş atmış yuhhh sen burada yasamaya hakkın yok tarzı laflar ile sinirlendirmişler. Corci de iyi kalpli oldugu için bunlara karsılık vermemiş ve o kadar yok katederekten geldigi sehirden o sisik ayarlarla tekrar dağına kendi topraklarına geri donmus.....

***Darius Miles***

• Ziyaretçi
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2005, 04:29:19 ÖS »
Hah bak güzel olmuş biraz hikaye en azından konu güzel olmuş...Ya off ama bak yavrucum seçenekler ne böle?Nedir yani bu..Düzgün seçenek koy oraya allahaşkına bak bu 3.yazın..Valla doğru dürüst iş yapmışsın dicektim yine saçmalamışsın..

P.S:Kafayı yedim artık :smt005  :smt005

Çevrimdışı Elder

• Üye
  • **
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2005, 04:35:48 ÖS »
Yine mükemmel bir İve klasigi kısa ve öz anlatımı ile yazmıs oldugun bu hikayeyi heyecanla okudum. Kahramanların cok güclü oldugu bu hikayede kurguyu son derece sasırtıcı buldum.Serinin 3. öyküsünde giderek tırmanan gerilim okuyucuyu kendisine baglamıs diyebilirim  :smt005  :smt005

Not : Server acılınca seni görmek isterim ( Tebrik amaclı)
ttp://img257.imageshack.us/img257/4294/cimbomcx6hp8.gif

Çevrimdışı endbringer

• Üye
  • **
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2005, 05:53:42 ÖS »
Elflerin yaptığı terbiyesizliğe karşılık vermeyerek bence de en doğrusunu yapmış Corci.Ayrıca yaşı büyük okurlar Gnome Corci ile bir zamanların ünlü makyözü ''Makyöz Corci'' ye yaptığın göndermeyi kaçırmayacaklardır.Ben senin hikayelerini iyi bir şaraba benzetiyorum.İyi bir şarap nasıl her yudumunda ayrı tatlar sunuyorsa senin hikayelerinde her okunduğunda ayrı hazlar veriyor,yeni birşeyler keşfetmenin mutluluğunu yaşatıyor.

***Darius Miles***

• Ziyaretçi
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #4 : Ağustos 23, 2005, 05:56:16 ÖS »
Auhauahuah koptum ya beyler dalga geçmeyin ya :smt005  :smt005  :smt005  :smt005  :smt005  :smt005  :smt005  :smt005  :smt005  :smt005  :smt005

Çevrimdışı Hannan

• Üye
  • **
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2005, 06:17:21 ÖS »
Aşşalama, hakaret, taşlama, kibir, inanç. İyilik bundan daha iyi anlatılamazdı. Cücenin göz yaşları ipek pelerin ve bir goblinin yaşamından sonra tam bir başyapıt.  :smt005
b]Twilight Zone - Hannan Twilight[/b]
http://www.twilightfamily.cjb.net/

+Calamity+

• Ziyaretçi
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2005, 06:33:49 ÖS »
Gitgide kendini geliştiriyosun ikincisi ilkinden,üçüncüsü de ikinciden iyi olmuş.Sürükledin beni..

P.S:lve arkadaşımız komik yazıyor neşeleniyoruz belki ama arkadaşımızın yeni açtığı thread oy yağmuru alırken bizim emeklerimize(biraz daha uzun oluyor 6-7 katı büyüklükte belki biraz daha fazla) okunma zahmetinde bile bulunulmuyor.Çok hoş..Kıskanıyorum lve yi ne diyeyim  ama insanların ilgisizliğine de bozuluyorum yani. :smt012

***Darius Miles***

• Ziyaretçi
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #7 : Ağustos 23, 2005, 10:10:59 ÖS »
Bakın arkadaşlar rpye karşı ne kdr ilgisiz olduğumuz burda ortaya çıkıor..Görüyorsunuz ive gelior burda rp ile dalga geçior..Rp tamamen kaybolmuş..Rp ile dalga geçior adam hala oy verenler var..Sonumuz feci..

+Calamity+

• Ziyaretçi
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2005, 09:32:16 ÖÖ »
Asıl sorun gerçek hikayelerin hiç zahmet edilip de okunmaması gerçek dediğim mesela benim yazdığım ciddi ciddi emek verdiğim.lve kardeşimizin her konusu 2 sayfayı aşıyor..Asıl sorun neysee..

Zuddy

• Ziyaretçi
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #9 : Ağustos 24, 2005, 01:33:32 ÖS »
Calamity ye çok hak veriyorum.
Ben senin yazıalrını okuyorum ama cevap yazmıyorum bundan sonra okuduktan sonra cevap da yazıcam. Boyle şaklabanların yerine gerçekten emek verilen yazıalrınokunması için.

Ive

• Ziyaretçi
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #10 : Ağustos 24, 2005, 01:40:18 ÖS »
Şaklaban? hakaret etmemeni öneririm

Farkındamısın ama role play bölümüne girip yazı okuyan kişi sayısı arttı.

Zuddy

• Ziyaretçi
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #11 : Ağustos 24, 2005, 01:41:39 ÖS »
Eskiden role play bölümüne girip kaliteli yazı okuyan kişiler vardı. Emek verilip yazılanları okuyarak.

Çevrimdışı Erawe Twilight

• Üye
  • **
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #12 : Ağustos 24, 2005, 01:42:43 ÖS »
Hikayeyi okuduktan sonra Ive isimli arkadasımıızı ayakta alkışladım,
 :deimos:
Tesekkurler hikayelerin ufkumu genişletiyor'a oyumu verdim...
Hikayelerinin devamını bekliyorm... :)

+Calamity+ ; Hikayen okunmuyor sanma, nerdeyse rp için kim emek vermiş ise hepsinin hikayesini zaman buldukca okuyorum ama yorum yapmıyorum(yorum  yapmayı pek sewmem de)

***Darius Miles***

• Ziyaretçi
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #13 : Ağustos 24, 2005, 01:51:11 ÖS »
Ya Erawe adamı gaza getirme yine başka bir konu bulup saçmalıcak..Kirlenior kirlenior ya..Konu dışına yazsın bari orda yapsın gırgırını güleriz..Rp bölümünde asla olmasın ama..

Çevrimdışı Erawe Twilight

• Üye
  • **
İyi Kalpli Gnom Corci
« Yanıtla #14 : Ağustos 24, 2005, 01:54:08 ÖS »
darius ii de bana ne soyluuorsun benm sozumle gaza gelicekse ohoooo sende,
soyle ive ye pmden veya burdan yazsın konu dısına