Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying W i s h
Lamlarcee:
o zaman masterınıza söleyin hak ettikini bulmuş. Bu kötülük değil ne olduğunuda sölemek istemiyorum. Elinde çapa olan
adamları kesiyor Kbram mı ne eziklikede bi yerde dur demek lazım.
Harlem:
Ne etmiş ne bulmuş ;D
Ah arkadaşım ahhhhhh o topic ' i açan masterımız mı ; bence okuma-anlama dersi al , umarım yararlı olur .
SeGa:
--- Alıntı yapılan: Anceliga - 24 Haziran 2008, 19:59:06 ---Bir reklam şarkısı vardı hani;
Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta ederim ederim ben... vs vs diye gidiyordu... O misal işte biz de kötüyüz kötüyüz KÖTÜYÜZ...
--- Alıntı sonu ---
Bence o öyle değil arkadaşım siz ne kötüsünüz nede iyi bir player ben sana o şarkıyı seni imha eder şekilde yazdım ...
Eziksiniz siz eziksiniz eziksiniz ancak madenci kesersiniz kesersiniz itemli adam görünce an exlersini an exlersiniz çünkü
siz bir eziksini ve eziksiniz .... Şarkımı beyenenler birer gülücük beyenmeyenler 2 Yörünge dışı olsamda bunu yazmaya
mecbur ettiniz artık beni yani .
Anceliga:
Günde en fazla birkaç adam an ex ile kesiyoruzdur bu yüzden action'a çıkabilecek bir player olmadığın madenciden öteye gidemediğini kendin belli ettin... Madenci de keseriz kardeşim biz rp'mizi açıklamışız bir kere ötesi mi var herkesi keseriz reskill'imizi de atarız... Bunlar çıplak, craft, madenci char bile olsa...
Harlem:
Anlayan zaten anlardı , çaba beyhude .
Buarada Emre=Away Man
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git