Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying W i s h
Nonserviam:
--- Alıntı yapılan: Rodion - 10 Nisan 2010, 22:59:04 ---evet işte onun üzerine yazdım. 10 kişi, 10 dakika kovalayıp kestiler. sonra (kaçtığım için olsa gerek) pvp bilmemekle itham edip reddettiler. üstelik de app leri guilde almıyorlarmış. app değilsen 1) bi adama 10 kişi zaten dalmazsın. 2) oyun halidir dalabilirsin. birer kere vurur zaten yatırırsın 10 dakika kovalamazsın :) dedimya ilginç bir guild işte.
--- Alıntı sonu ---
belki rp yapıyorlardır kalelerine dost ediceklerdir seni hani kalelerine ;)
Harlem:
"app"lik ile bir adama 10 kişi dalma arasında herhangi bir bağ görmüyorum. Dalarım.
10 dakika da kovalarım 100 dakika da, bizim seviyemizi değerlendirmeni istemiyoruz; ha bizim hakkımızıda bi' fikrin varsa ki pek umrumuzda değil onu paylaşacağın platformun yazdığın platform olduğunu düşünmüyorum.
Konuşanları ise bana özel mesaj ile iletirsen sevinirim.
2-Pac:
--- Alıntı yapılan: Rodion - 10 Nisan 2010, 22:59:04 ---evet işte onun üzerine yazdım. 10 kişi, 10 dakika kovalayıp kestiler. sonra (kaçtığım için olsa gerek) pvp bilmemekle itham edip reddettiler. üstelik de app leri guilde almıyorlarmış. app değilsen 1) bi adama 10 kişi zaten dalmazsın. 2) oyun halidir dalabilirsin. birer kere vurur zaten yatırırsın 10 dakika kovalamazsın :) dedimya ilginç bir guild işte.
--- Alıntı sonu ---
öncelikle, 10 dakika kovalamadık ve 2 kişiydik. kovalarken de gayette gülüyorduk. 1.yanında cure bulundurursan belki bi'gün şirinleri görebilirsin 2.
zaten itemin yok ki ağlayasın, neyin peşindesin 3.
kuyruk acını, harlem'in dediği gibi başka bi' platform da dindirebilirsin 4.
daha fazla kendini rezil etme, oyununa bak 5.
kcomeby:
5 saat aynı guilde daldık sonrada sırtımı bir duvara yasladığım anda 3 tane daying viş üyesi etrafımı sardı. demekki başlığı önceden okusaymışım tam süper olacakmış.
a Horse:
10dk 10kişinin seni kovalaması app yapmaz onları yalnız ben bu adamları hiç tek görmüyorum 1-2 kere ebendest sebastian falan gibi cesetleri görmüştüm biri brit mezarda biri çiftlikte yani bu adamlar işi biliyor toplu oynarken. ama tek pvp yaparken hiç görmedim
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git