Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying W i s h
Rodion:
Ya item su gibi, zaten 5 kişiden az gezmiyorlar. Onlar yapmasın da biz mi yapalım? Herhangi bir dying wish e daldığın anda direkt 5 kişi daha bitiyo yanında. haritayı 20 karede bir marklamışlar sanki :)) ama mage charın üstüne earth robe u çekip, warriorlarda +12 den aşağı silah yok, verite, bloodrock setleri söylemeye gerek yok, sonra üstümüzde agapite set elimizde % 60 hasarlı +9 cutlass, cantamızda normal heal, cure pot yatınca pvp bilmiyor oluyoruz :D
Sorevinas:
--- Alıntı yapılan: Rodion - 12 Nisan 2010, 14:55:50 ---Ya item su gibi, zaten 5 kişiden az gezmiyorlar. Onlar yapmasın da biz mi yapalım? Herhangi bir dying wish e daldığın anda direkt 5 kişi daha bitiyo yanında. haritayı 20 karede bir marklamışlar sanki :)) ama mage charın üstüne earth robe u çekip, warriorlarda +12 den aşağı silah yok, verite, bloodrock setleri söylemeye gerek yok, sonra üstümüzde agapite set elimizde % 60 hasarlı +9 cutlass, cantamızda normal heal, cure pot yatınca pvp bilmiyor oluyoruz :D
--- Alıntı sonu ---
ghost mode ar-pi-ci'si yaparmısın sen?
Tarkan Paşazade:
--- Alıntı yapılan: a Horse - 12 Nisan 2010, 14:45:32 ---10dk 10kişinin seni kovalaması app yapmaz onları yalnız ben bu adamları hiç tek görmüyorum 1-2 kere ebendest sebastian falan gibi cesetleri görmüştüm biri brit mezarda biri çiftlikte yani bu adamlar işi biliyor toplu oynarken. ama tek pvp yaparken hiç görmedim
--- Alıntı sonu ---
Guildin amacı zaten toplu olmak değil mi?
Rodion:
--- Alıntı yapılan: Tarkan Paşazade - 12 Nisan 2010, 16:15:14 ---Guildin amacı zaten toplu olmak değil mi?
--- Alıntı sonu ---
Guildin amacı toplu olmak da, birsürü başka guild üyesi insanlar var, onlar da toplu oynamalarının yanında bireysel de çıkma cesaretini gösteriyorlar arasıra.
Tarkan Paşazade:
Herkezin seçimi farklı.Adamlar teke tek gelmiyor diye laf edemezsin sonuçta.Bizde kapışıyoruz Dying Wish guildiyle onlar bizden fazla oluyor bazen biz fazla oluyoruz ama genede herkez oynuyor gel vs felan diyen olmuyor.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git