Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying W i s h
Selahaddin:
--- Alıntı yapılan: Rodion - 12 Nisan 2010, 18:47:40 ---Guildin amacı toplu olmak da, birsürü başka guild üyesi insanlar var, onlar da toplu oynamalarının yanında bireysel de çıkma cesaretini gösteriyorlar arasıra.
--- Alıntı sonu ---
Bak iyi dinle 2 kisi kestik arkadasım bana basvuru yaptı bu adam dedi bi cure bile cekmedin güle güle relpor bile atmadan kestik..lotlamadık biseyini resledik..
sonra bi artizlikler kestik ve gittik..
Guild olayına gelince ben gelip köprüde seni kesip elime +6 gecsin die oynamıyorum bu oyunu ..Guildlerle savasıyoruz senle kapısrken dusman guild 5 kısı geldiginde bende eve kacmak zorunda kalıcam bunun zavkli nerde?
Sasu:
Herkes diyor ki bir anda çoğalıyorlar vs vs...
Ama hiç birinin görmediği birşey var ; O kadar adamı bir arada organize etmek , bir anda bir arkadaşının yardımına 20 kişi birden gidebilmek , aman ne olacak diğerleri gider dememek...Bunları yapmak zor zanaat ve şansılıyız ki bizler kafa dengi oyunda ki amaçları belli player kitlesini bulduk ve bir araya geldik.Şimdi ise organize birşekilde haraket ediyoruz.
Ve yine bu guild memberların bir çoğu askerde bir araya gelse , okulda bir araya gelse , maçta bir araya gelse yine aynı organizeyi gösterirler.
jaymzdreams Biohazard:
--- Alıntı yapılan: Sasu - 10 Mayıs 2010, 05:13:43 ---Herkes diyor ki bir anda çoğalıyorlar vs vs...
Ama hiç birinin görmediği birşey var ; O kadar adamı bir arada organize etmek , bir anda bir arkadaşının yardımına 20 kişi birden gidebilmek , aman ne olacak diğerleri gider dememek...Bunları yapmak zor zanaat ve şansılıyız ki bizler kafa dengi oyunda ki amaçları belli player kitlesini bulduk ve bir araya geldik.Şimdi ise organize birşekilde haraket ediyoruz.
Ve yine bu guild memberların bir çoğu askerde bir araya gelse , okulda bir araya gelse , maçta bir araya gelse yine aynı organizeyi gösterirler.
--- Alıntı sonu ---
O kadar kişi olmanıza ragmen birde ölüyorsunuz yaa o cok komik bir durum :D
Sasu:
İnvul gezmiyoruz. Tabiki öleceğiz.
Yanlız senin ventte çok muhabetin geçiyor. Kesmeyin artık zavallıyı şekilinde.
Ve biz bir evden diğer eve kaçarak oyun oynamıyoruz.
Gatelerden geçip "zuhzuh" yazmıyoruz.
Selehaddin:
Abi okadar üstüne gitme saniye 5456 kelime yazabiliyo o çocuk ve çok hırslı ama kendi evinin içinde.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git