Yetkili Paneli > Dying Wish

Müebbet Muhabbet

<< < (205/1586) > >>

Anceliga:

--- Alıntı yapılan: oner - 30 Ağustos 2008, 22:00:17 ---yellmı gecıo la evler yıkılınca :) canınız saolsun canım saolsun herkes saolsun oyun ıcın kımse kımseyı kırmasın. kafam ii oldugundan yazmıyorum bunları herkesi seviyorum.bizim gençleri cok cok seviyorum. öpüyorum

--- Alıntı sonu ---

Kalbimi kırıyosun ama bizim gibi olgun ve büyük insanları sevmiyor musun?

oner:
asüdlaspğlda :O:O. oyuna gırınce verırız selamımızı kendımızı bellı ederız.. farkımız tarzımız, tarzımız farkımız EHASSSEEE. :O

emre genclerı cok sevıom sıze bayılıyorum. özellikle bi isim verim diycem diğerlerine ayıp olur. oğuz abim.. cem emre anıl kankalar. barıs sınan 2lisi. bunlardan birinin bi organını indiricem ama ehhheaasssee:O tufan iğnesi. mete kardesim. 3-4 gün kaldı

Anceliga:
Özellikle isim vermeyeyim ayağına yatarken sanki Oğuz abini en başa koyman bize birşeyler ifade ediyor gibi... Neyse ne yapalım geliriz Ankara'lara ondan daha çok sevdiririz kendimizi, gerekirse oyundaki vahşiliğimizi orada da sergileriz :)

2-Pac:
iğne tufan mı? saskdlfsdfhasd. ayıp ayıp.

oner:
guildde "baş" a gelcek biri varsa o da oğuz abimdir.. kendisini severim.. anti-baba team baskanı. EHASSE. gel ankaraya vahşim. tameleriz. apğldaspğkdopsa ehüü

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git