Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
oner:
oaoıejoıa. olm o değil de atılanlafları gormeden sılıosunuz eglence kacıo. aah tufan ah...
bizden kimse bunların topiğine gidip bisi yazıo mu ya yazmasın iyi kötü hicbisey cok gerekli olmadıkca. belki onlar da bırakırlar
e|errea:
--- Alıntı yapılan: Sasu - 04 Eylül 2008, 12:45:52 ---Emre sana telimi vereyim, Anıl uyanınca beni arayın çaldırın birşeyler yapın olur mu ? Uykum var benim uyuyacagım , o gelince gelir düzeltirim macroyu
--- Alıntı sonu ---
bana da versene,taciz ederim arar.
e|errea:
Valla bilmiyorum :\
Tufii:
--- Alıntı yapılan: oner - 04 Eylül 2008, 12:52:46 ---oaoıejoıa. olm o değil de atılanlafları gormeden sılıosunuz eglence kacıo. aah tufan ah...
--- Alıntı sonu ---
Valla oner haklısın :) hele biri bütün briti toplamışsınız dedi bütün iş stresimi aldı götürdü sağolsun :) Ha birde neydi ya bizim seviyemize inmezlermiş hahahhahah
bi tane daha vardı küç- ükmüşüz falan feşmekan öyle bir şey işte ama eglenceliydi hakkaten :)
oner:
uaheoıasuhdıuadıjapoxkşzl briti nası toplıyalım olm. DW vs kalifiye apaçiler. ğüeaşsi,dçzcçpsaçpd.
sanırım 2 kisi hariç herkes üniversitede okuyor 19+. üniyi bitirip hayata karısmıslarımız mı dersin sasumuz mu dersin.. iyiyiziyi
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git