Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
Aragorn of Bia:
Bence Dw loncası olarak; biz de hizmet alınan bir vakte kdr para yatırmayı bırakmalıyız. Serverda bir biz kaldık farkettiyseniz :) Verdiklerimiz bize Speed Easy landfix olarak geri dönüyor. Takılacaksanız da tek takılıverin :)
Ya da Parti rulaz eheh. Bu arada ben bıraktım, action felan da ayarlanırsa ki o da ancak diğer lonca üyeleri ile karşılıklı bir tarih anlaşılıp olabilir, başka şekilde girmeyi düşünmüyorum. Bi de bayram sonrası hangi vakit buluşmayı planlıyorsunuz Ankarada. Hadi Selametle.
Untouchables:
Evet , kutlu olsun !!111
Aragorn of Bia:
Sizin ve ailenizin bayramı kutlu ve mübarek olsun beyler.
Tufii:
Bu ay lonca parasını ben ödüyorum ödiycem de sorun değil ha evet sunucu bu kadar kötüye giderken ve bir tepki üretmek için hiç bir etki göstermezken neden biz para ödiyelim mantalitesinde haklsıınız yanlız ben bu parayı sunucu için değil kendimiz için yatırcam hepimiz de biliyoruz ki az çok guildchat bizi birlikte tutuyor hepimizin oyuna girip yaptıgı ilk iş .g selamın aleyküm vs vs dir en azından birini görüp muhabet geyik ediyoruz party ve benzeri durumlarda ysa kopmalar(oyun içi değil iletişimsizlikden birbirimizle bağlarımızda kopmalar) yaşayabiliriz. Onun için bir müddet daha bu hoş ortamı bozmamak adına lonca parasını ödeme taraftarıyım.
Arkadaşlar hepinizin bayramı da mübarek olsun dualarınız kabul olsun , nice mutlu huzurlu sağlık dolu bayramlara .
Anceliga:
Ailemizin bayramını kutlarım artık dostluktan öteyiz neticede...
Para işine gelirsek dün saat 8 gibi Cem'le başka bir sunucudan, revo'ya bakalım bir neler oluyor acaba düşüncesiyle gelmemiz ve 10dk sonra, diğer sunucu 30 kişi ama daha eğlenceli diyerek çıkmamız, ardından saat 2-3 gibi oyuna girip ".g kimse yok mu?" yazmam ve cevap alamamam sebebleriyle aklıma geldi... Neticede zevk aldığımız bir durum yok artık sunucuda ve pek giresim yok yani... Siz bilirsiniz devam derseniz devam yani... Tufan dediğin .g bizi bağlıyor olayına katılıyorum o yokken action deli gibi olsa da girmiyorduk biz ama ne bileyim işte...
Son olarak biz Cem'le iki kişi olsak bile dediğim gibi başka sunucuda DW'yi bile yaşatıyoruz isteyen, arada bir eğlenmek için olsa bile gelirse aramızda görmekten zevk duyarız... Ha yok derseniz de siz olduğunuz sürece bizim için revo da tam anlamıyla bitmiş olmaz hiçbir zaman...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git