Yetkili Paneli > Dying Wish

Müebbet Muhabbet

<< < (274/1586) > >>

elrohim exburn:
Ancelim,

ÖM yoluyla sunucunun adresini bana ulaştırırsan gelmeyi düşünüyorum.

Sevgiler .

- dRead - # mhm[T]:
Hatta  şöyle söyliyeyim o serverda easy ve speed açılmıyor , revo ile aynı scriptlere sahip çoğu yönden vede eğlenceli tek kötü yönü playerların revodan gelmesi çoğunun :D kaybedecek birşeyi olmadığı için küfüre başvurması :D

Tufii:
ya abi aslında cok zaman öncede bunu düşündük ama biliyoruz ki anca beraber kanca beraber şahsen ben farklı sunucu fikrine çok ta iyimser bakmasamda şöyle bir durum var. yani bir kısmımız gelir bir kısmımız sunucuda kalır olmaz onun için arkada tek bir kişi dahi bırakıcaksak bence farklı sunucuya geçmeyelim derim kendi aramızda bağlarımızı koparırız bence en güzeli ortak bir gün belirleyem msn gurup yapıp ortak karar alalım. çünkü söylendiği gibi tek bir kişi bile arkada kalırsa kopmuş sayılırz  birde ortak bir sunucu belirleyelim.

tarih içinde perşembe akşamı nasıl olur ?.

elrohim exburn:
Bence güzel .

Anceliga:
Ben artık başka bir sunucuya geçerek item kasmak skill kasmak istemiyorum pek, en azından uğraşacak gazım kalmadı... Bu sunucuda en azından sadece üç beş adam keseyim çıkarım mantığı var... Veya lost olur ölürsem herhangi bir item kaybım olmayacak diye düşünebiliyorum oynarken...

Tufan; diyorum ya siz revo devam derseniz biz hepinizi bırakıp gitmeyiz, sadece revo'da birşeyler bulamadığımız saatlerde gireriz...

@Dread;
Sen o server'da oynuyormusun bilmiyorum da, belki gördüysen DW olarak iki kişiyiz sadece :) Yİne de öyle kesiyoruz kesiliyoruz çıkıyoruz yani olay budur en azından... Lost olduğum tek yer de duelloda res taşına çift tıkladığım bazı anlar :)
Ama dediğin gibi çok boş insanlar var, iki kişi sadece bana dalarak nereye kaçıyorsun der mi ya  :-X Bir de teke düşüp kesilince arkadaşını alıp geliyor utanmadan "bebe" diyor ya :) Neyse sonuçta eğlenceli bir yer... Easy falan kullanılmıyorsa da ne mutlu yani ben kullanmadığım için karşımdaki de kullanmıyorsa daha bir eğlenirim...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git