Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
Larouse:
toplu bi gocus yasayacaksak bi RP serverina gecmek daha mantıklı gelior evet benimde 4 yıl aradan sonra sayamadıgım kadar kasmış oldugm acc den sonra pek hosuma gitmior gine skill gine item ama herhangi bi pvp sunucusunda bizi cok tatmin edecegini sanmıorm.
cunku hepimz artk belli bi yerlere geldk tekrardan apacilerle muhattap olp kufur yemek benm pek hosuma gitmez. her ne kadar apacilern basını ben ceksemde :D
Ama bi karar alanana kadar pmden yollıyacak oldgunuz server'a gelip ortalıgı dagıtmak fena olmaz hani :D
elrohim exburn:
Şu an "RP SUNUCUSUYUZ LAN" diye bas bas bagıran sunuculardan hiç biri haketmiyor DW üyelerinden birini bile . Bence adam gibi bekleyelim, Luthien açılınca oraya gideriz .
Larouse:
ya aslında boyle ismi duyulmadık connectorleri 30 50 mb olan başka başka dunya haritalarını deyen cok kaliteli olmassa bile harbi rp sunucuları vardı
te 6 yıl once indinolla kapanınca oyle bi sunucuya ras gelmiştm ırklar fln vardı elf ler fln kendilerine has statları kendilerine has kasabilcekleri skilleri resmen wow gibiydi ya vallaha bak o zmn wow da bilmezdik simdi karsılastırıom resmen wow gibiydi ırklar kendi aralarında o/C sistemi gibi kapısırdı kendi sehirleri fln olurdu ana harbi wow işte lan :D khjnfg o serveri bulsak tekrar acıkmıdır acaba :-\
elrohim exburn:
Degildir kesin de ben size sıkın dişinizi Luthien'e gidecegiz diyorum şefim .
Bu Sefer Ban Yemem Dimi ?:
Pvp King's de sizin adınızda guild açmışlar bilmem biliyormusunuz?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git