Yetkili Paneli > Dying Wish

Müebbet Muhabbet

<< < (293/1586) > >>

jrstorm:
Ne var Ne yok, nasılsınız  Dying Wish Halkı ?

oner:
yoğunum ben eve zor gelıorum o yuzden pek gıremıorum oyuna.. sizleri seviyorum artı

oner:
GENCLER

işte program kullandığı ortaya çıkan bi app de sensin demek. Nerden belli seninde 30 tane programla oynadığın çünkü hemen hırs yapıp savunmaya geçiyorsun. Buna biz psikoloji diyoruz. Aytıca düz gitse anlarım ama yön tuşlarıyla nasıl oluyorda çapraz da dahil olmak üzere her yöne doğru gidebiliyor bunu birde açıkla. Ayrıca sen daha leblebiye agu derken ben bu oyunu oynuyordum, fakat hiç pvp yapmadım hep craftım. Birde o dediğin kafanın üstünden robe geçme olayını sizden daha iyi yapan yok, ayrıca oyuna koyduğunuz bütün ss lerin altı karalı neden çekiniyosunuz? Neyse sizin gibi kü*** çocuklar daha büyüycek ve bunun bir oyun olduğunu anlıyacak. Fakat sana bir sözüm var. İnanın çocuklar, çocuklar inanın güzel günler göreceğiz güneşli günler. Easy siz speedsiz de adam keseceğiz bir impor yedikden sonra eve kaçmayacağız :Dsadadada bu güzel besteyi tüm app dw lilere armagan ediyorum başta sana Cheesy

inanalım mı

Anceliga:
Şimdi şöyle bir sorun var sen leblebiye agu derken oynuyormuş arkadaş ama çapraz koşulabileceğini öğrenememiş nedense... Home PgUp PgDn End tuşlarına basmalısın bak öğren bunu, yani demek daha öğrenememiş baya geriden takip ediyor bunlar ilk öğrenilen bilgiler... Sonuçta böyle daha bilgisiz konuşmayı baştan yaptığı için en azından teşekkürü haketmiş gerisini dikkatlice okumaya gerek bırakmamış :)

La oyuna giremiyorum falan diyorsunuz da ben hiç girmiyorum la kaç gündür :P

Larouse:
hayır o degil selime dior bide

guildde program acacak en son adam'

(acamıor cunku zzuzuuz )  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git