Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
Centaur Ex:
uheuheuhe dimi ya. bakın şöyle yapalım ölmeye yakın gelin yanıma en azından ben kesmiş olayım suhdauhs(:
Webs:
--- Alıntı yapılan: Harlem - 20 Ocak 2009, 06:05:04 ---Ölürsem sen öldür zaten yabancıya mı gidelim yani.
--- Alıntı sonu ---
:D
Blood Brothers
Aragorn of Bia:
Beyler Ex'burn lere tavrınız nasıl bilemicem ama maviler peşimde iken bu pk arkadaşlar da onlara destek olmaları acaip garip.
Bir diğer husus ise gene ex-burn birine mavi dalıordu yardım ettim karşılık olarak kritik bir hp de iken cor por yedim. Ölmedik ama üzüldük.
Bilemiorum siz değerli lonca arkadaşlarımın adiliği mi yoksa onların adiliği mi de ben kendi tarafımı seçmiş bulunmaktayım. Ex'burn arkadaşlardan özür diler bundan sonra her türlü adiliği yapacağımı bilmenizi isterim. Çünkü zannım o ki, karşıdaki arkadaşlar benden önce başlamışlar vesselam.
Jenas Cuiviene.:
atış serbest,istediğini yap selim :D
Centaur Ex:
brenda sizin eve girdi, oyundan cıkıp giremedi o ara kestiniz. buraya kadar normal. daha sora cıktı geldi reslediniz bende gate acıyordum eve gidicez diye, ( yaklasık 1 hafta öncesinden bahsediyorum ) donlu adamı marifetmiş gibi kestiniz.
bir mavi kovalıyorum az hp si war şarjladım vuracam çok marifet gibi innox atıp bana daldınız.
biz sote yapsak bile sizi soteye cekmezdik, bunuda yaptınız.
bugün hakanın peşinde 20 mavi warken tufan ve enes yaptıkları falan kendileride biliyor neyse uzatmaya gerek yok.
siz çoktan başladınız. sadece ilanını şimdi verdiniz. bugün dost yarın düşman böyle olcagı zaten belliydi. baştan böyle yapcaz deseniz en azından şaşkınlığa düşmezdik.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git