Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
Harlem:
Tanerim tamamen tarafsızca yazacam;
şimdi demişsin ki işte sarjladım in nox attınız fln, sanmıyor musun ki sizden bunu yapanlar olmadı. Oldu tabi, nedir farkında değildir bunun nedir başka adam yoktur sana bana atmıştır.
Yani evet düşmanız, dost değiliz; ha ama sizi seviyorum(z) orası ayrı. Ama asla bi' kin vs gibi bir şey asla söz konusu değil bunu bilmen gerekiyor zaten ben söylemesem de.
Kim önce başladı kim sonra başladı olay bu değil, savaşı belli prensiplere sokmak bence imkansızdır. Kötü söz olmasın birbirimize saygımızı yitirmeyelim.
Mohachan:
Ben bir mavi olarak sizleri seviyorum,sizler olmazsanız benim için inanın bu oyunun tadı olmaz,
Defalarca ölmüşümdür,öldürmüşümdür hiçbir zaman kızmadım,sinirlenmedim,
Konu içerisinde geçip geçmediğini tam hatırlamıyorum ama pk yandaşı olan mavilere illet oluyorum,savaşın karakteri olmaz ama KİŞİNİN KARAKTERİ OLUR.Bu davranışın ne ile bağdaştırıldığını da anlayabilmiş değilim.
Ya mavi ol,Yada pk ol,Ama adam ol.
Benimde pk arkadaşlarım var hiç bir zaman karışmam,karıştırmam sadece izlerim ölür veya öldürür,beni ilgilendirmez.
Aranızda husumet olmasını istemem,işime gelmez açıkcası,
Bizim işçi servisinin arkasına yazmış şöför,
Şerefsiz düşmanım olacağına,delikanlı düşmanım olsun :)
yazdıklarımın yanlış anlaşılmaması adına maksat muhabbet diyorum,
Saygılar
2-Pac:
ekizbörn'ler bizi kesicek. :'(
höea bu arada evime net tekrardan geldi. ama bu sefer makina problemi var. onuda halledersem 7/24 yanınızda olucam :)
Black_Angel:
--- Alıntı yapılan: Aragorn of Bia - 20 Ocak 2009, 22:27:36 ---Beyler Ex'burn lere tavrınız nasıl bilemicem ama maviler peşimde iken bu pk arkadaşlar da onlara destek olmaları acaip garip.
Bir diğer husus ise gene ex-burn birine mavi dalıordu yardım ettim karşılık olarak kritik bir hp de iken cor por yedim. Ölmedik ama üzüldük.
Bilemiorum siz değerli lonca arkadaşlarımın adiliği mi yoksa onların adiliği mi de ben kendi tarafımı seçmiş bulunmaktayım. Ex'burn arkadaşlardan özür diler bundan sonra her türlü adiliği yapacağımı bilmenizi isterim. Çünkü zannım o ki, karşıdaki arkadaşlar benden önce başlamışlar vesselam.
--- Alıntı sonu ---
Aragorn üzgünüm ama mavi ile birlik olup bana dalan bir aile olmasaydınız asla ve asla direk size attack vermek gibi bir düşüncem olmazdı. Gerçi hala başka guildler varsa ataklarım hep onların üzerine oluyor ama yapılanlar tek taraflı değil. :)
Bu arada Tufi seni bi kesemedim kesebilirsem ss alıcam haberin olsun :)
Laru:
--- Alıntı yapılan: 2-Pac - 21 Ocak 2009, 09:04:09 ---ekizbörn'ler bizi kesicek. :'(
höea bu arada evime net tekrardan geldi. ama bu sefer makina problemi var. onuda halledersem 7/24 yanınızda olucam :)
--- Alıntı sonu ---
teknik destek verebilrim
internet cafeci burda !! :D
bugun batıkente geliorm hastaya bi bakalm 8)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git