Yetkili Paneli > Dying Wish

Müebbet Muhabbet

<< < (368/1586) > >>

Tufii Cuiviene.:

--- Alıntı yapılan: Ferocious - 28 Ocak 2009, 22:14:01 ---Ahmâka verilecek en güzel cevap, susmaktır

Hz. Mevlana.

--- Alıntı sonu ---

paşam konuya çok güzel özlü bi sözde ya karşındaki ahmakdan öte ise ?

Tufii Cuiviene.:

--- Alıntı yapılan: ß?øñ? ---Ruhsatin , Ss'ini atabilirmisin?

araban war yha hani (: hahhaha

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: ß?øñ? - 04 Ocak 2009, 23:14:53 ---köpek iyidir yha seviyorm ben , her gün arabayla kapidan girdiğimde , Kulubesinden ziplayip Kuyrugunu sallayişi , Yere yatip sev beni dercesine yerde sürünmesi falan hoş .

Her gün zor olsada bakmak , seven için sorun olmuyor (:
Yataktan kalkiyorm direkt köpekleri yedirmeye gidiyorm çiftliğe yazik bana xD

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: Alona Biohazard - 16 Ocak 2007, 19:58:50 ---
Ama Sağlam Bir Apartman Alti bulamadim , bu Gidişle Kendi Abartman Altimizdaki Kiracilari Çikarticam ilk 1. Kati Boşalticam olcak biticek =)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: ß?øñ? - 13 Ekim 2008, 16:20:56 ---Şahsen binmeden önce arabayi çaliştirip , 5-10dk klima açiyordum(K).
Kiş Geldi Arabayi Tekrar Garaja Koyduq :) Kişin bmw kulllanilmiyor mlsf .

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: - Alona Biohazard - - 27 Şubat 2007, 19:07:07 ---Kemeride bilirim takma kafana (:

Kemerdeki Göbekte , 3 araba araka arakaya döndürdüğümüde bilirim , Yolu Millet binmeyince cok güzel döndürüyorum (:

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: ß?øñ? - 07 Ocak 2009, 14:22:09 ---sen gel yataktan bol bişi yok çiftlikte .

üst katta yatariz , sömüne ateşhinde [/u]xD
ama sabaha kadar donariz .
Aşaği katta , sobada yatariz orada da 3 yatak war ,2şerden yatip 6 kişi siğariz (: ki ztn ayda yilda bi geliceksiniz onda da uyuarsak olmaz , uyku olmaz büyük ihtimal otobüsünüzde uyursunuz :D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: ß?øñ? ---dublex bir evde yaşamaktayim(artislik yapayim hemen.)
Telefon da aşağida durur her zaman , bizimkiler yukari çikmasin die aşağidan açtiklarinda net gider..Olay böyle olunca ve evde tek oldugum zaman malum" öğlenleri evde tek olurm ve genelde telefon ve kapilari ben açarim ." Bu yüzden Telefon çaldi diyip kaçtiğim doğrudur..

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: ß?øñ? - 27 Ocak 2009, 16:43:11 ---dediğim gibi , miraslari saysam forum almaz.
Köken , Osmanli - Osmanlidan Kalan  çoğu yer -
Hala elimizde tabular [/b]war , tabular [/b]mahkemede .

neyse..

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: ß?øñ? - 27 Ocak 2009, 13:41:49 ---şimdi yine hayatimi anlatmak gibi olucak..

cok zengin olan insanlar item alior , nie? Kendini kral sanio falan fistan..

Ha şimdi ne haldesin diyeceksiniz , cok iyi bir gelir düzeyim war derim .
neyse bu muhbetler beni açmiyor .

--- Alıntı sonu ---

Olm bunun yazıları okumakta eglecenli lan :)

--- Alıntı yapılan: Vortquake De Nogua - 27 Ocak 2009, 20:57:52 ---Unutmadan, benim babamın 7 tane fabrikası var. Neyse sevmiyorum böyle şeyler konuşmayı, ama 4 tane de arabası var yani ama anlatmıycam. Dediğim gibi tapularımızı uc uca koysam burdan ankaraya yol olur ama ben böyle şeyler konuşmaktan pek haz etmiyorum. :-[

--- Alıntı sonu ---

bu da güzel yaklaşım :)

Anceliga:
Ama Vortquake yanlış yazmış ya; dostum tapu değil o TABU TABU   ;)

Vortquake De Nogua:
sdfsa :D

HknRlz:
bkz. ego tatmini

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git