Yetkili Paneli > Dying Wish

Müebbet Muhabbet

<< < (370/1586) > >>

elephant.gun:

--- Alıntı yapılan: Ciddan Omnipotent - 29 Ocak 2009, 01:48:44 ---eh işte zenginin parası fakirin çenesi  :'(

--- Alıntı sonu ---

Yok yok, zenginin parası, zenginin çenesi.

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,36313.msg629766.html#msg629766

şdslfkdsşlk.

Laru:
lan aksam aksam.. :D abi belli degilmi saten kişilk vs :) tufan cok gzl belgesel gibi olmuş resmen  ;D

Tufii Cuiviene.:

--- Alıntı yapılan: Ciddan Omnipotent - 29 Ocak 2009, 11:40:27 ---İnsanları mal varlığı konuşması yönünde baskı yapıyorsunuz.  Neyse anlatmak istediğim kısaca insanlara mal varlığı konusunda baskı yapıyorlar. Hani illa "açıkla ya işte" durumuna getiriyorlar. Bununda sebebini çekememezlik olarak düşünüyorum.

--- Alıntı sonu ---

BASKI YAPMAYIN ADAMA.
hahahah he ya tüm forum merak tan patlıyor üstüne üstüne gidiyor adamın ne olur biraz bronx çiftlik evinden , osmanlından kalan taBulardan, garajdaki BMW den , dublex evindeki telefon tesisatından bahsetsin diye hey allam ya .

ne güzel demiş atalarımız tencere yuvalarnmış kapak olayı yani.

elephant.gun:

--- Alıntı yapılan: Tufii Cuiviene. - 29 Ocak 2009, 12:43:43 ---BASKI YAPMAYIN ADAMA.
hahahah he ya tüm forum merak tan patlıyor üstüne üstüne gidiyor adamın ne olur biraz bronx çiftlik evinden , osmanlından kalan taBulardan, garajdaki BMW den , dublex evindeki telefon tesisatından bahsetsin diye hey allam ya .

ne güzel demiş atalarımız tencere yuvalarnmış kapak olayı yani.

--- Alıntı sonu ---

Ahaha, Tufan da yakaladı bırakmıyor dfkldskşls.

invisibleman:
benim kangoom var, orta halli bi semtte evim var, maaşım dolgun (asgari ücrete göre asdf), cep telim laptopum var. gardolabım dolu,7 çift ayakkabım var, ev arkadası arıyorum asdf

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git