Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
elephant.gun:
--- Alıntı yapılan: Ciddan Omnipotent - 29 Ocak 2009, 01:48:44 ---eh işte zenginin parası fakirin çenesi :'(
--- Alıntı sonu ---
Yok yok, zenginin parası, zenginin çenesi.
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,36313.msg629766.html#msg629766
şdslfkdsşlk.
Laru:
lan aksam aksam.. :D abi belli degilmi saten kişilk vs :) tufan cok gzl belgesel gibi olmuş resmen ;D
Tufii Cuiviene.:
--- Alıntı yapılan: Ciddan Omnipotent - 29 Ocak 2009, 11:40:27 ---İnsanları mal varlığı konuşması yönünde baskı yapıyorsunuz. Neyse anlatmak istediğim kısaca insanlara mal varlığı konusunda baskı yapıyorlar. Hani illa "açıkla ya işte" durumuna getiriyorlar. Bununda sebebini çekememezlik olarak düşünüyorum.
--- Alıntı sonu ---
BASKI YAPMAYIN ADAMA.
hahahah he ya tüm forum merak tan patlıyor üstüne üstüne gidiyor adamın ne olur biraz bronx çiftlik evinden , osmanlından kalan taBulardan, garajdaki BMW den , dublex evindeki telefon tesisatından bahsetsin diye hey allam ya .
ne güzel demiş atalarımız tencere yuvalarnmış kapak olayı yani.
elephant.gun:
--- Alıntı yapılan: Tufii Cuiviene. - 29 Ocak 2009, 12:43:43 ---BASKI YAPMAYIN ADAMA.
hahahah he ya tüm forum merak tan patlıyor üstüne üstüne gidiyor adamın ne olur biraz bronx çiftlik evinden , osmanlından kalan taBulardan, garajdaki BMW den , dublex evindeki telefon tesisatından bahsetsin diye hey allam ya .
ne güzel demiş atalarımız tencere yuvalarnmış kapak olayı yani.
--- Alıntı sonu ---
Ahaha, Tufan da yakaladı bırakmıyor dfkldskşls.
invisibleman:
benim kangoom var, orta halli bi semtte evim var, maaşım dolgun (asgari ücrete göre asdf), cep telim laptopum var. gardolabım dolu,7 çift ayakkabım var, ev arkadası arıyorum asdf
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git