Yetkili Paneli > Dying Wish

Müebbet Muhabbet

<< < (418/1586) > >>

caleb:

--- Alıntı yapılan: Alexus Twilight - 09 Mart 2009, 17:22:50 ---Benim yazımı alıntı yaparak nasıl arkadaşlarla konuşuryorsun ?
Sana Omega 3 tavsiye ediyorum,durum ilerlemeden kullanmaya başlamalısın.

Not : Bu senle ilgili son yazım.Bu kadar saçmalıcağını bilsem karşıma daha aklı başında birilerini alırdım.Yanılmışım...

--- Alıntı sonu ---

*Yarılır*

Tufii Cuiviene.:
evvelden yazılan bi ton post silinince hic post atılmamış mı sayılıyor , ne bu kaleden kaleye gol olmaz gibi bi kural galiba.

ok bab büyüksün. iplenmiyorsak nolur yol al.

elephant.gun:
O degil naber lan, ne zamandır görüşemiyoruz?

Tufii Cuiviene.:
Alexus bizim icin bi kac öneride bulunmuş bende kendisine

lecibiol A  

Beyin hücrelerini yenileyerek zekasal performansı destekleyip zihinsel yorgunluga karşı cıkan bir doğal üründür.

Lecibiol A nasıl kullanılır?

·         Kahvaltıdan önce günlük 2 kapsül alınmalıdır.
·         Önerilen kür 2 aylıktır.
·         Sağlıklı ve başarılı yaşam için sürekli olarak kullanılması önerilir.

Lecibiol A kimler içindir? (Yetişkinler kullanıyorsa)

·         Ders çalışıp, sınavlara hazırlananlar,
·         Yabancı dil öğrenmeye çalışanlar,
·         Unutkanlık sorunları olanlar,
·         Konsantrasyon sorunu yaşayanlar,
·         Dikkat dağınıklığı olanlar,

Bebelac.
Bunu anlatmaya gerek yok sanırım.

Alexus Twilight:

--- Alıntı yapılan: Anceliga - 09 Mart 2009, 18:09:49 ---Speed yaptığını gördüğüm kişiye şu ana kadar hiç sövmedim, page attım sadece...
Beni dinleseler ben anlatacaktım ama, Harlem birkaç kişiye anlatıyordu ancak pek umursamıyorlar... Geçen gün de Kylie adlı üyenize durumu anlatmaya çalışıyorum sadece "he he öyle" cevabı aldım...

Ne yapabilirim bu durum karşısında bilmiyorum sorun muhtemelen laptop'ta ama bakalım... Ha sorun mu denir iyi birşey mi o da tartışılır...

--- Alıntı sonu ---

Herkez sen değil,bu durum karşısında senin verdiğinin tepkinin aynısını karşındakinden beklemek bencilik olur.
Artı olarak bu durumu bilipde çözmeden oyun oynamaya devam etmek "abuse" etmek demektir ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git