Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
Tufii Cuiviene.:
merak ediyorum yakalananlara ne ceza verilecek.
Harlem:
Yakalanan kim var ki Tufan?
Player lafıyla hareket etmeyecek stafflar.
Hiç bir ahlaksızlık olmamış gibi devam...
Ha olan şu olacak; kimin ne mal olduğu ortaya çıktı işte, hepsi bu.
* Anita ExBurn *:
--- Alıntı yapılan: Harlem - 10 Mart 2009, 16:17:27 ---Ha bir de bizimle burne ikiz kardeş demeleri haklıymış çünkü birimize söylenene diğeri cevap veriyormuş fln. E sormak gerekiyor sanırım; bu ahlaksızlık göstergesi bugu onlar yaparken hem dw hem burnler aynı ekranda olduğundan olmasın. Her lafı, şikayeti yüzsüzce kendilerini yüce görmek için kullanmalarına artık gülmeyeceğim.
--- Alıntı sonu ---
Evet oğuz abi ile teamspeakteydık zaten dediklerimi sorun aynen iletir size.Kaç gün önceden çakmıştık mevzuyu.
* Anita ExBurn *:
--- Alıntı yapılan: Anceliga - 10 Mart 2009, 16:30:51 ---Biz yorumları onların başlıkta da yaptık ya... 10 kişi olup düşmanları kesemeyince sindirememenin verdiği üzüntüyle ve sinirle yapılan şeyler... Pek tabi doğal karşılıyoruz, speed olmayan birine karşı küfür eden bir topluluktan neler beklenebilir başka...
--- Alıntı sonu ---
Yapacak şey çok ya yavuzumun dedigi gibi item kasarız harita açarız olmadı 2-3 gemi denize açılır balık tutar sohbet ederiz :D kendi aramızda gemi savaşı bile yapabiliriz aslında :)
elephant.gun:
Ya, konsept belli moruk.
500 kişiyi topla, "ama hepimiz eski oyuncularız, kardeşiz, orgy düzenliyoruz haftada iki gün, öyle yakınız" ayagı yap millet t.şak geçince. Sonra guildinin yarısı bug abuse yapsın, "o kadar kişi arasından birkaç çürük elma çıkacak elbette. ;)" de. -ki bu ota b.ka ;) koymak da ayrı bir garip, taksim'de sabahın beşinde travestiler bile bu kadar göz kırpmıyor bana normalde.-
Guildinden edit çıksın, göz göre göre bug abuse yapsınlar, sen hala "BORNONOZ OKSA BÖZDÖN BÖLÖYORSONUZ, EZÖKLÖR" muhabbeti yap.
Yüzüne tükürsek yarabbi şükür diyecek insanlar gelip Nişantaşı Çocugu ayagı yapıyorlar ya, bitiyorum yemin ederim. Yahu bug sömürmek öyle müthiş problem birşey degil, belki ben bulsam ben de yapardım, o kadar da büyütülecek birşey degil; hani biz yapsak o kadar durulmaz üstünde muhtemelen. Ama işte böyle "biz var ya öyle şahane adamlarız ki 12 yaşındaki üyemiz üç üniversite bitirdi, arkadaşımız peygamberlik teklifi aldı" triplerinde, broadway gibi arkan havada gezersen, ilk fırsatta böyle çarparsın kıçını yere.
Bir yandan legen kemigini ovuşturup, diger yandan tükürükler saça saça "EZDİK SİZİ, EZDİK SİZİ." diye bagırırsın sonra, başka bir b.k da yapamazsın.
Dün akşam sinirlendim biraz açıkçası, yazdıgım her şey ışık hızında silindi, bir de zibidinin teki oradan "akıllı ol" ayakları yaptı falan. O yüzden buradan bir yazayım da gözümde ne nedir, ne degildir, bir içim rahatlasın dedim.
Sevgili Twilight Zone, kendi bokunuzda bogulmanız hayırlı olsun, başka tek kelimeye de ihtiyaç duymam heralde bu konuda normal şartlarda. (=
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git