Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
Laru:
--- Alıntı yapılan: Aragorn of Bia - 29 Mart 2009, 02:00:47 ---100 anatomy 60 fence yap bari :) projen hayırlı olsun. ben latife yaptım ya ozan; zor benim continuous oynamam zaten. discrete takılmayı planlıorum eğer siz olursanız.
bi ekleme daha yeni aklıma geldi, ben pek düşünmediğim için böle fantastik şeyler :) ; 20.9 medit irenç. mesela meralin meditasyon kaç bilmiom ama aragornunkinden kötü. ve çok etkilior pvp yi. projenden vazgeç bence :)
--- Alıntı sonu ---
ya onu ben aslında duelloda kullanmak amaclı dusuorm fencle poi sokcam kendime rel saner us sanet vs atcam bs ilede gum gum gomecem :D
neyse ph acık siler sler tekrar acarız problem deghil :D ben yatıorm iyi geceler :P
déjà loin:
--- Alıntı yapılan: Aragorn of Bia - 28 Mart 2009, 19:15:50 ---bana da sağlam giderdi be :)
ya beyler bugun bi check ettim loncayı. kimse yoktu. benim de oynayasım gelmedi. olmuyormu bole kimse :(
--- Alıntı sonu ---
Ben hepinize yeterim :P
Ferocious:
Doğukancığımın yetersiz kaldığı yerde ben devreye girebilirim.
Anceliga:
Ancel, daha soyadını alamadan kendini o kadar hızlı pistlere attı ki, önce birkaç Twi kesip bir ört robe çekerek, aile giriş ücretini çıkardı... Ardından bir tane daha ört çekti ve bunu da kar olarak gördü, tabi bunu çektiği Lord kişisini de kesme başarısını gösterdi...
Sonuç olarak elimdeki tek fence silahlar, ölmemeliyim bir süre :P Daha karakterin banka da bomboş o da ayrı bir mevzu :)
déjà loin:
Bebegimler,
Dogukan kişisini çok seviyosunuz, o da sizleri çok seviyor, şöyle bir jest yapmayı düşündü bu herif dün . Şimdi, excaliburun müzik davasından dolayı şimdilik elime geçmemiş olsa da 4M + "sürpriz hediyeler"e sahip olan bir adam sayabiliriz beni . Diyorum ki ben, şu familyada SW kullanan ne kadar adam varsa bir 15 katana çekeyim, gönüller bir olsun samanlık seyran olsun .
SW karakteri olan guild içi arkadaşlarımız PMden ulaşsın, ona göre hesap kitap yapacagım :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git