Yetkili Paneli > Dying Wish

Müebbet Muhabbet

<< < (60/1586) > >>

Anceliga:
Anıl'ın gidişi beni de etkileyecek, neden derseniz; haftasonu bir kere onların evde sabahlama planı var :D ondan sonra da Yalova'dan dönsün staj yaparken arada bir yine giderim ama o zaman internet gelirse birlikte daha başarılı oluruz  ;)

Onun dışında son günlerde erkenden yatıp duruyorum zaten staj işi için ben de aranızda pek bulunamıyorum... Kısmetse önümüzdeki haftaiçinde bir gün kafama göre bitireceğim... Yani staj defterini imzalattım mı bir daha yüzümü göremezler asddsasda Sonra yine birlikte nice action'lara eheh

killbill fontana.:

--- Alıntı yapılan: Harlem - 12 Haziran 2008, 01:33:19 ---Perşembe'yi cuma'ya bağlayan gece 1 otobüsüyle Bursa yolcusuyum , sonra yalova '  da tatil yapacam ; ayın 23 ' ü gibi staja başlamayı düşünüyorum , umarım o anda Bursa ' daki eve net bağlatmış olurum o vakite kadar sizlerle olmayacağım , kendinize çok iyi bakın .

--- Alıntı sonu ---

yanıma gelmezsen eğer küserim . hemen yolun üstü ; orhangazi bak .

oner:

--- Alıntı yapılan: Dakmor - 12 Haziran 2008, 02:36:50 ---Bende İzmir'e gidiyorum pzt,ondan birkaç gün sonrada İstanbul'da konser var.Dönüşünde de staj,bilmiyorum vakit kalacak mı ama güzel gidiyor organizasyon.
Tam gaz devam takım.

--- Alıntı sonu ---

YA NOLUR GITME SINAN

Tufii:
oner ne istion lan sinandan auhaa :)

" o senin  ........... :)" la başlayan sinan muhabeti nicedir sürüyor auhahu

Aragorn of Bia:
Emre hacı naylon staj mı yapıon ne  :P

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa