Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
Buffavento:
Benimkinde de aynı tufi .. bulamadım henüz ne gittiğini :)
Anceliga:
--- Alıntı yapılan: Salian - 24 Mart 2008, 01:15:41 ---orta yaşlarda bir rus fena getmez falan :)
--- Alıntı sonu ---
İyi ki kız ark.ım artık oynamıo oynasa ne olacaktı şimdi kim bilir ahaha ;D
Hll abi be sen beni boşver herkes beni kendi halime bıraktı sen de uğraşma artık hea
Bu arada son olarak; vizeler süx bi süre erken yatan, foruma ve oyuna az takılan biri olacağım, oyunda şimdilik BS kasıyorum bitince de artık bişiler yaparık ama no action %99...
Salian:
olum inanmıycan bu revodan gelen özel mesajlar gidip hotmail sayfama gidiyomuş da işte o da bakmış özel mesaj bi de bana pm atan tatyana diye bi şahıs dı o da bi ton kavga gürültü tatyana kim söyle bana falan anlatamıyorum da adamın nicki tatyana işte ben ne yapayım diyorum sen beni ap tal mı sandın erkek adama niye tatyana diye isim koysun falan dedi auahuahah hem gülüyorum güldükce kavga cıkıyo zuhauauahuaha ya allam :=)
Buffavento:
Tufi iyiki avatarında şöyle cillop gibi bi kız resmi yok tatyananın :)
Melanie:
--- Alıntı yapılan: Buffavento - 24 Mart 2008, 01:14:51 ---Emre seni nasıl memnun edicem şaşırdım ::) ;D
--- Alıntı sonu ---
onun için söylencek bir söz;
Allahım yaratıyorsun ; bir de takip et !!!
--- Alıntı yapılan: Buffavento - 24 Mart 2008, 01:19:00 ---Benimkinde de aynı tufi .. bulamadım henüz ne gittiğini :)
--- Alıntı sonu ---
Vendorumuzda;
Studied set - Tp - Heal ve Cure kegler - Lama satılır... ;)
Saygılarımla
Suikast ( Sauros ) Cuiviene
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git