Yetkili Paneli > Dying Wish

Müebbet Muhabbet

<< < (126/1586) > >>

Tufii:

--- Alıntı yapılan: Larouse - 06 Ağustos 2008, 12:49:43 ---sevgili guild toplulugu son gunlerde oyuna giremiorm  :'( bacagımdan acl ameliyatı oldum :( anca yazmaya fırsat bulabildim. en yakın zamanda tırıvınıza kavuscaksnz :P kib gorsmek uzere

--- Alıntı sonu ---
geçmiş olsun ozan bu seferki mangal partisinede çağıramadık seni cunku bulamadık olm dedik kac defa diye neyse bi dahakine selimide senide getiririz inşallah yemini bozarsam dansöz getiririz belkim :) ama evrenin ev müsait olmaz ya o zaman bakalım bu sefer başka bi program :)

Aragorn of Bia:
Ozanım geçmiş olsun ya. Ben diorum ne oldu bizim ozana :( Acil şifalar dilerim Paşam.

2 Tufii: Yok olum ben öle ortamlara gelemem. Bi de dansöz getirior ya :( Birden edepsiz gördüm sizi :S

Tufii:
yahu maksat muhabet hiç belli olmaz bi abimiz var bi program ayarlasam güzel  olur ama ben ne zaman gelcem bi daha belli olmaz. :(

Ama 2 kez görüştük cok eglendim hakikaten dolu dolu zevkli geçti.

jrstorm:
Geçmiş olsun ozan çabuk iyileş  ;)

Larouse:

--- Alıntı yapılan: Aragorn of Bia - 06 Ağustos 2008, 21:48:54 ---Ozanım geçmiş olsun ya. Ben diorum ne oldu bizim ozana :( Acil şifalar dilerim Paşam.

2 Tufii: Yok olum ben öle ortamlara gelemem. Bi de dansöz getirior ya :( Birden edepsiz gördüm sizi :S

--- Alıntı sonu ---

saolun arkadaşlar :)

@selim ya nie gelmiorsun mangal partisine bak ben alcol kullanmıorm bundan sonra .. Morfini Keşfettim kara kutumla beraber gelecem kısa yoldan zoom :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git