Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
Volvo Cuiviene:
Eyw gakgom
Tufii Cuiviene.:
ben yeni takip ediyorum bugün itibariyle gördüm kaanın yazdıklarını sorun degil hakikaten hani küfür etmişler etmemişler tın hakanın deyimiyle zırvalıyorum cidden tabi lonca mate lerim bu konuda biraz daha hasas oldular anlayamadım ya şey degil hani beklentiler var mesela o küfür eden insanlar bizden degil ve çirkinleşebiliyor çirkefleşebiliyor hayvanlaşabiliyorlar ki buna hiç kimse şaşmıyor olası şeyler bunlar da hani bizden birinin onlara destek olması üzdü beni ki söz konusu kaan ise gerçekten en cok o koydu hani hakan dedi kaan yapmış tufi diye dedim kredisi müthiş bi cocuktur bende artık sıradan biri sadece onu söyliyim dedim ve bitirdim ha bi de işte böyle revo foruma gelipde işte böyle böyle olmuş önüne geçemediğim durumlar özür dilerim falan yakışıksız şeyler hani msn var face var en uç olarak TELEFON var hani sadece karşındakine küfür etmek amaçlı verilmiyor ararsın tufi böyle böyle oldu abi işte kusura bakma dersin ki hic bi zaman kimseye kin tutmadım oldu gitti derim ama foruma gelipde işte özür dilerim işte böyle oldu işte yüzüne tükürmüycegim insanı loncaya almışsınız vs vs demek falan samimi bulmuyorum abi ben bunları.
Neyse fazlada uzatmak istemiyorum ama bi şekilde dallandı budaklandı inşallah uzatmazsınız bundan sonra da fazlacada yazmak istemiyorum.
Aragorn of Bia:
zaten scroll yazıp duruodu
realkhan:
/Edit
M.J:
--- Alıntı yapılan: Aragorn of Bia - 19 Aralık 2010, 13:37:24 ---zaten scroll yazıp duruodu
--- Alıntı sonu ---
Kim o panpa scroll yazıp duran :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git