Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
booker:
--- Alıntı yapılan: Alcollica Twi - 13 Ağustos 2008, 14:04:02 ---Benim maydonozluğumdan , sana giren çıkan ne?
--- Alıntı sonu ---
Hesabın kapatıldı.
Kruggera:
Booker, biraz forum oynayacağına, oyun oynasan. Çat pat banlarsan insanları, yeni hesap açarlar daha hırslı yazarlar, tekrar banlarsın daha hırslı yazar. Hep banlarsın bu sefer sana kitlenir sana çalışır devamlı. Bu devirde neler kapatılamıyor veya kapatılmıyor görüyoruz, sen de mutlakiyetten kurtulsan , demir yumrukçuluğu bıraksan "hesabın kapatıldı" gibi kesin ve net ifadelerine son versen. İnan daha fazla sana ve görevine destek veren çıkacaktır.
Anceliga:
Bölüm kurallarını okudum da; bölüm moderatörü ilgilenecek, gerektiği yerde moderatör ve staff el atabilecek yazıyor... Peki ne durumda en atıyorsunuz merak ettim... Misal nasıl bir tartışmada bizim moderatör ilgilenirdi de siz karışmazdınız?
Ayrıca Sasu'ya hak vermemek de elde değil, biri başkasına egosu yüksek dediğinde uyarı verilebiliyorsa, bir tartışma durumunda bu lafı siz dahi yazmamalısınız... Yazacaksanız her zaman dediğiniz gibi ; "pm'den devam edin"...
~ Death Note ~:
Revolution Staff ve Moderatörleri Loncaların özel bölümlerine hiçbir şekilde müdahale etmeyecektir. Herkes kendi bölümüyle sorumludur.
Ancak Revolution Staff ve Moderatörleri gerekli gördüğü yerde
üye, başlık ve mesajlara müdahale etme,
anlamsız başlıklar, kirletme amaçlı yapılan hareketlerde uyarı vermeden banlama,
hakklarına sahiptir...
burda kurallar yazıyor .
hani bana gelip " antkush uyarı aldı zamanında . " diyebiliyor . adam yine geldi , konuyu saptırdı tık yok . ama ben bir cümle yazdım diye , hesabım kapatılıyor . ve attığım ilk mesaj . hiçbir yönlendirme , kilitlemeye getirme durumum yok .
dediğim gibi , altın arar gibi blocklamaya adam arıyor . yapacak bir şey yok .
booker:
--- Alıntı yapılan: Kruggera - 13 Ağustos 2008, 14:18:23 ---Booker, biraz forum oynayacağına, oyun oynasan. Çat pat banlarsan insanları, yeni hesap açarlar daha hırslı yazarlar, tekrar banlarsın daha hırslı yazar. Hep banlarsın bu sefer sana kitlenir sana çalışır devamlı. Bu devirde neler kapatılamıyor veya kapatılmıyor görüyoruz, sen de mutlakiyetten kurtulsan , demir yumrukçuluğu bıraksan "hesabın kapatıldı" gibi kesin ve net ifadelerine son versen. İnan daha fazla sana ve görevine destek veren çıkacaktır.
--- Alıntı sonu ---
Kruggera,
Haklısın,bu çok keyif verici bir durum değil malesef. Ama insanlar da forumda hakaret ,küfür içermeyen cümleler kursa mesela ? Zaten böyle bir durumda modlara ihtiyaç kalmasa bence daha da güzel olur ama hayatta hep istediklerimiz olmuyor malesef. Hırslanıp yeni hesap alan üyeler ,hırslanmak yerine acaba beni neden banladılar diye düşünse , pm'den insan gibi sorsa,biz de insan gibi cevaplasak.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git