Yetkili Paneli > Dying Wish

Müebbet Muhabbet

<< < (148/1586) > >>

Tufii:
Booker hadi hakanın bu yazdıkları bi kenara anket bölümünde kilonuz yazan kısımda hakanın yazdığı yazıya verdiğin ceza hakkikaten ağır olmuş bence gayet güzel bi espriydi hele ki bi cok insan gülerken size bu kadar ılımlı yaklaşan bir topluluğa şahıs bazında bu kadar katı olmak hoş değil ayrıca senin bizde bıraktığın izlenimiz sürekli adı geçen şahsın yazılarını  takip edip banlamak yerine sana bir zamanlar farklı şahıslar için "Yel değirmenleriyle savaşıosun bu kadar iyi niyetli olma" sözümü hatırlatmak isterim. Sen her açığı takip edip ban yeri arayıp banladıktan sonrada en sonunda da işte "bu şahıs egosunu tatmin eden kendisinde kusur görmeyen sayısız hesap banlatan biridir " deyip işaret parmağının ucuyla gösterirsen ve hiç bir adım atmazsan (en azından ben görmedim) karşıdan ne bekliyorsun ki ?

~ Death Note ~:
deveye hendek atlatmayı denemek , daha doğru bir şey .

Kruggera:

--- Alıntı yapılan: booker - 13 Ağustos 2008, 14:23:23 ---Kruggera,
Haklısın,bu çok keyif verici bir durum değil malesef. Ama insanlar da forumda hakaret ,küfür içermeyen cümleler kursa mesela ? Zaten böyle bir durumda modlara ihtiyaç kalmasa bence daha da güzel olur ama hayatta hep istediklerimiz olmuyor malesef. Hırslanıp yeni hesap alan üyeler ,hırslanmak yerine acaba beni neden banladılar diye düşünse , pm'den insan gibi sorsa,biz de insan gibi cevaplasak.

--- Alıntı sonu ---

Canım o zaman bu ve bunun gibi lonca başlıklarını biz lonca sahiplerine bıraksan, karışmasan böyle. Biz de yani başkasının postlarını silip üstüne sülaleleri hakkında çarpıcı açıklamalar yapacak değiliz. Ki zaten herkes kendi loncasının grubunda kendi arasında konuşmayı seviyor, başkasını istemiyor. Hakaret varsa bırak, bizim de kendi mod. yetkimiz var. Emre'nin Tufan'ın Hakan'ın benim veya loncadan bir başkasının kalkıp birisine kendi bölümümüz olmasına rağmen hakaret edeceğine göz yummamızı beklemiyorsun umarım. 15 yaşında çocuklar değiliz bizler de, tabi ki böyle konularda tarafsızız. Kalkıp "hesabın kapatıldı" gibi ibareler kullanırsan kusura bakma ama ben buna moderatörlük demem, diktatörlük derim.

~ Death Note ~:
ona göre o haklı , bana göre de ben haklıyım . silence exburn adlı hesapla yazdığım son mesajda " :P " smile'ını koymamakla büyük bir hata yapmışım . eğer o smile'ı koysaydım , belki hesap kapatılmazdı .

jahkaral ise ayrı bir komedi . :)

sen kendine göre haklısın , ben kendime göre haklıyım . sende yetki var , bende yetki yok . o zaman hesabın açılma durumu da yok :) ezilen yine revolution oyuncusu oldu :) her zamanki gibi . değişen bir şey yok :)

Tufii:
yok ya bu batu'nun hesap cok güme gitti bi görüşsek tekrardan bi münazara etseler cok katı bir karar oldu en azından uyarılabilinir yada editlenebilirdi bu gibi yazıların örnekleri çok.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git