Yetkili Paneli > Dying Wish
Müebbet Muhabbet
Anceliga:
Birşeyler dönüyor ama çözemedim... Kasmaya başladı reset atayım dedim, kimsecikler yokken evde oyundan çıktım... On dk içinde girdim ölüyüm, ölü yerde duruyor, loot yapılmamış... Yani düşünüyorum biri eve girip kesse loot'lardı da... Dışardan kesse 3 deprem atana kadar gelip de, char oyundan çıkar... Çözemedim hakikaten...
babuli:
--- Alıntı yapılan: Anceliga - 24 Ağustos 2008, 03:35:36 ---Birşeyler dönüyor ama çözemedim... Kasmaya başladı reset atayım dedim, kimsecikler yokken evde oyundan çıktım... On dk içinde girdim ölüyüm, ölü yerde duruyor, loot yapılmamış... Yani düşünüyorum biri eve girip kesse loot'lardı da... Dışardan kesse 3 deprem atana kadar gelip de, char oyundan çıkar... Çözemedim hakikaten...
--- Alıntı sonu ---
azrail gelmiş :D günün vakitin gelince oyundan çık çıkma alır o ccanın :D
Anceliga:
En azından iyi ki de reset atacağım zamana denk gelmiş olay... Yoksa girmeseydim kimse de görmez item'ler de giderdi...
Harlem:
hmm mmm daemona kurban gitmişindir belki kimbilir , kader diyelim ; üzülme Emre .
Anceliga:
Ama 30sn'de char çıkıyor ya zaten; bir de oyundan çıkarken kimse yoktu adam gelip deamon falan atana kadar nerdeyse char çıkmalıydı... Çözümsüz...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git