Gönderen Konu: Lecona: Bölüm I: Lecona'ların Doğuşu  (Okunma sayısı 641 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ButcheR

• Ziyaretçi
Lecona: Bölüm I: Lecona'ların Doğuşu
« Yanıtla #15 : Haziran 13, 2006, 09:50:32 ÖS »
Şu anda oyunla ilgili işlerimle uğraşıyorum. Hacklenmiştim de... Account'umu geri aldıktan sonra gerekli düzenlemeleri yapıyorum. Bitince başlayacağım boş bir zamanımda...

Çevrimdışı Brilchil

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #16 : Haziran 18, 2006, 04:50:10 ÖS »
Güzel yazmışn Tebrik ediyorum  :D oyun acc'n deki pürüzleri giderip hikayenin devamını getirmen dileğiyle!
eighbour of Satan    "667"

Umbra

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Haziran 21, 2006, 12:34:24 ÖS »
Öncelikle tebrikler, madem yazı yazmakta kararlısın bir kaç noktaya değineceğim...

Yazını iki kere okuduktan sonra ilk fark ettiğim ve üzüldüğüm nokta, gerçekten yeterli bilgi(n) olmadan vampir ve/veya drowları çarçur etmen...

*Vampirlerde ölme korkusu olmaz. (yazında geçiyor) Zaten ölüdürler..

*Kendilerini düşünüyorlar demişsin. Bu Drowların (ki Salvatore gibi yazarın düşüncelerini copy/paste ediyorsan, nitekim bence drowlar kendilerini düşünmezler ilk planda) bir özelliğidir. Vampirler Klan vari organizasyonlarına önem verirler ama bir "Savaş" çıktıgında bir bütün olmayı "bilmek" zorundalar...

*Unutulmaması ve seninde uygulaman gerken bir konu, "Savaşlar, savaş alanında değil, Beyinlerde başlar" (EK: En iyi diplomasi özelliğine sahip ırkların başında Vampirler gelir)

*Çocuklar niye savaş alanında? savaş alanındaysa ve babalarının yanındaysa niye ölmüyorlar ya da "Ölmek için savaş"mıyorlar? İlla "buluşturucam uleyn" diyorsan başka şekildede olabilirdi..

*Irk yaratmak çok önemli bir konu. Düzlemde sen ben gibi bir nokta değil bir hacim kaplar çünkü... Irkı yaratmaksa öyle komşudan iki üç lafıyla bitmez gitmez... Ha! yine dersinki "Bana ne abijim o gral bilir herşeyi" ben de derimki "Piki..."

*Adam bu iki kişiye (drow-vampir) evlat diyor... bunu açman gerekirdi... Evlat demek altında anlam ararım(ız).

*Bir paragrafta uzuvları toplamaları gerektiğini düşünüyorlar demekki biliyorlar, aşagıda diyorlarki hacı ustaya, "biz bilmiyoruz hiç birşey ögreti ver..." Sence çelişki yok mu?

*Vampirler ile ilgili bilgi zayıf demiştim. Bir çok yerde de ortaya çıkıyor, böyle bir iş yapmaya kalkışıyorsan biraz araştırman gerekli(dir). Midesinden bahsetmişsin... Sindirim sistemi solunum sistemi =)) Sanırım sınava giriceksin önümüzdeki senelerde Biyolojiye oldugu kkadar Matematiğede önem ver =))

*Saat 00.00 mantığıda bana Sindirellayı hatırlattı.

*Taşı (sihirli) bulma hikayeside yavan geldi... Türk sinemalarına benzemiş.

"Abi hazineyi bulamadık of beah, ben biraz kestiriyorum" (10 sanıye sonra)
"Sırtıma bişi battı yaws? Abareyyy Hazineeee!!!

EK:Unutmaman ve önemsemen dileğiyle son olarak Bir vampirden söz istersen;"Vampirler "güven"ilmez yaratıklardır. Vampirlerden "dost" olmaz, Vampirler "sevgi" duymaz ve en önemlisi, vampirler "iyi"lik yapmaz. İyilik yaparmış gibi görünen her davranışları ise kendi menfaatlerinedir."

Gölge'de görüşmek dileğiyle...

tduzgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Haziran 21, 2006, 12:45:36 ÖS »
Umbranınkilere  ek olarak ben de tanrı olayına taktım.Öle direk tanrıdan mesaj geldi hede hödö diyerek olmaz bence.Sonuçta "Drow" diyorsak bu bilinen bir dünyadandır.Ben drow dedim ama bu benim dünyam başka birşeyi bağlamaz istersem kamile bile benzetirim dersen peki  derim ben de (:

ButcheR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Haziran 21, 2006, 12:57:13 ÖS »
Eleştirileriniz için sağolun.

Umbra bilgim olmadığı doğru. Çünkü daha 2. hikayem bu. Ondan acemiyim atladığım, karıştırdığım, saçmaladığım notrkalar olabilir. Kusura bakmayın. Bundan sonrakilerde onları da göze alırım.  :wink:

Bu arada Umbra Matematiğim de iyidir yani  :wink:

Son olarak Umbra bu eleştirilerini kullanmak isterim artık bu yazıda olmasa da diğer yazılarımda eleştiri ve fikirlerin olursa sevinirim. Seninle tanışmak isterim yani... Umarım tanışabiliriz birgün.

Umbra

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Haziran 21, 2006, 01:07:05 ÖS »
Eleştirileri iyi aklına yerleştirirsen eminim daha iyilerine kavuşucaksın...

Tanışmak konusunda sorun yok, Cala ile iletişime geç benim msn'i verir.

EK: Eleştirilere olumlu bakış açını taktir ettim. Bir yazarın belkide bünyesinde bulundurması gereken en önemli vasıf ha?  :wink:

Çevrimdışı Chamberlain

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #21 : Haziran 21, 2006, 01:24:45 ÖS »
Cala malesef yok. Sanırım pcsinde sorun var. ***2:
aster of Fortune In Lies

Lazarus Nightfall

Nightfall
quietly crept in and changed us all.

ButcheR

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Haziran 21, 2006, 01:30:25 ÖS »
Olabilir. Ama Calamity yok. PC sinde sorun varmış giremiyor. 1-2 haftaya gelebilirim ancak demişti. Sen ekle istersen ( Brs.13@hotmail.com )

WaDe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Haziran 22, 2006, 02:42:09 ÖS »
Uzun zamandır Role Play bölümüne bakmıyordum.. ve ya bakamıyordum.. Hikaye toz tuttu ben okuyana kadar..
Yazının konusunu beyenmedim.. Vampirlerle ilgili hikayelerden pek hoşlanmam..