Gönderen Konu: Ağır Yük  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tommy Declaux

• Ziyaretçi
Ağır Yük
« : Haziran 27, 2006, 12:30:57 ÖÖ »
Elimde güzel bir hikaye vardı sizle paylaşmak istedim nerden bulduğumu hatırlamıyorum ama okuyunca sizde beğenirsiniz umarım.
(ALINTIDIR)

Sosaria'da Ortalık Karışmaktadır. Sosaria'nın Efendisine İhanet Eden Lord Blacktorn Kötülüğü Toplayarak Sosaria'nın Lord'u British'e Saldırmak için Hazırlanmaktadır.Sosaria Gezegeninin Lordu Bu Savas'ı Kazanmak Zorundadır. Ama Bu O Kadarda Kolay Olmayacaktır.Sosariaya'nın Ustunde İyilerden Çok Kaçakçı Korsan ve Katiller yaşamaktadır. Bunlar Sosaria'da Değişik Yerlerde Dağınık Olarak yaşamaktadır.Bu Yüzden'de Şehirler'e girememektedir.Ama Bunlar Tek Bir Liderde Toplanırlarsa Bu Sosaria'nın içindeki en büyük savaş demek olacaktır.Lord Blacktorn Boş Durmamış Sosaria Ustunde 2 şehir kurmaya başlamıştır.Kötülüğün şehirleri kurulmaya Başlamıştı. Blacktorn Binlerce Kötüyü Toplamaya Başlamış ve Hatta Saldırdıkları koylerden ve kasabalardan kaçırdıkları insanları Şehrin yapımında köle olarak çalıştırmaktadır.Sosaria'nın En Buyuk Şehri Olan Lord British'in Kalesinin bulundugu Britain'yada Küçük Çaplı Ayaklanmalar Çıkmaktadır.Askerler Şehirde geceleri gezememekte ıssız yerlerde askerlere saldırılmakta küçük çaptada olsada askerleri yaralamalar olmakta olmasına ragmen Britain Butun Ordusunu Toparlamaya Başlamıştır. British'in sorunlarından biri ise Sosaridaki diğer şehirlere haber vermesi gerekmektedir.Yanlız Şehirlerdeki ayaklanmalar yuzunden asker gonderemicenin farkındadır. Ne Yapcanı Bilmeyen British Aklına tek varisi olan Oğlu Requiem gelmiştir.Ve Requiem Çağırttırarak.
-Oğlum Tek guvendıgım Kişi Sensin Sana Bu Görevi Vererek Sana Guvenım Sonsuz Oldugunu anla oglum!!!
-Vereceğiniz Görevi Bekliyorum Sayın Kralım
-Oğlum Lord Blacktorn İhanetini biliyorsun?
- Evet Kralım Bİliyorum
- Ordularımızın Toplanması İçin Sosaridaki Benım Yonettıgım Tum Şehirlere Haber Goturmelisin.
- Emredersiniz Kralım!
- Seni yanlız gönderemem bu yuzden yanına en sadık dostlarım olan damasch'la K'awil gelecek ve seni koruyacak.
- Emredersiniz!!!
- Oğlum Damasch Gerçekten Çok İyi Bir Büyücüdür Seni Her Türlü Kötülükten Koruyacaktır.K'awil'in İse Kılıcı Senınle Beraberdir.
- Peki Efendim...
-Yanlız!!! Önemli Olan Şu Ki Onlar Burada Deiller.
- Nerdeler Kralım
- Onlar Destard Dagının Guney Batısındaki Bataklıkta 2 Gun Sonra Saat : 3'de Senı Bekleyecekler,Sana Ülkenın En Asil En Hızlı Atını Yanı Kendı Atım Olan Unicorn'u Veriyorum.
- Sağolun Kralım Hemen Yola Cıkabilirmiyim Zamanında Orda Olmak İsterim.
- Peki Oglum Bunlar Ulkelere Bırakcagın Haber Yazıtları Sana Guvenıyorum.

Bu Konuşmadan Sonra Babasının Unicornunu Alan Requiem Britainya şehrinin Köprüsünden Destard Dagının Guney Batısındakı Bataklıga Dogru Yola Cıkar Yolu 3 gunluk bir yoldur ama 2 gun ıcınde oraya varmak zorundadır. Buda Geceli Gunduzlu Yola Devam etmesi demektir.Velakin gecceği Çok Tehlikeli kasabalardan geccektir.Tek Guvendıgı Sey Unicorn'un Hızı Sesizligi ve Dikkatlı Olmasıdır.Yola Çıktığı Zamandan 24 saat gecmıstır.Şafak Yavaş Yavaş Sokuyordur ve Unicorn Ne Kadar Guclude Olsa Yorgun Dusmustur ve Artık Kosamıyor Ancak Yuruyebiliyordur.Requiem Biraz Dinlenmeye Karar verir ve 15-20 dakika dınlendıkten Sonra Tekrar yola Koyulur Yaklasık 30-35 saatlık yolu vardır ama 22 saat civarında bir zamanı kalmıstır.Buda bundan Sonra Ne olursa Olsun Durmaması Anlamına Gelmektedir.Unicorn Az'da Olsa Dinlendiği İcin Tekrar Son Gucuyle Koşmaya Başlar.Unicorn Ölümüne Koşmaktadır.Ve Unicorn Bir anda durur ve Havayı Koklar. Unicorn Dikkatlıce Yoluna Devam Etmektedir.Requiem Bir anlam veremesede Unicorn'a Guvenmek Zorundadır.Unicorn Bir Anda Tum Gucuyle Tekrar Koşmaya başlar. Bir Anda Arkalarında 2 tane Kılıçlı Adam Bir Tanede Okçu Vardır.Okçu Arkadan Tüm Gücüyle Oklamaktadır.Unicorn Kesin Hamlelerle Oklardan Sıyrılmaktadır.Bunlar Blacktorn Savascıları Deildir Bunlar İsyancılardır.İsyancılar Yaklasık Yarım Saatlik Kovalamadan Sonra Pes Ederler Peslerini Bırakırlar Unicorn Cok Yorulmustur ve Bitkin Dusmustur.Ve Bir Anda Unicorn Yere Çöker. Requiem Unicorn Yere Çökünce Ayagındakı Oku gorur Unicorn Ayagından vurulmustur ve Kan Kaybetmektedir.Requiem Unicorn'un Bacagındakı Ok'u cıkararak Yaraya Ustundekı Pelerınden Bir Parcayı Kopararak Sarar ve Unıcorn'u Serbest bırakarak Yoluna yuruyerek Devam etmeye Baslar.Yetismesi İmkansız gibidir. Aradan 1 saat gectikten sonra arkasında Ak Bir Işık Belirir Bu Unicorn'un ışıgıdır.Unicorn Çok Hızlı Bir Şekilde Requiem yanına Gelir ve Hic durmadan Requiem Unicorn'un sırtına Atlayarak Yollarına Devam Ederler Unıcorn Eskisinden Daha hızlı Gidiyordur Adeta Ucuyordur ve Destard Dagının Etrafından Dolasarak tam zamanında Oraya Varırlar.Ama Unıcorn'un Devam Edecek Gucu Kalmamıstır ve Vardıkları Sırada Unıcorn'un Azından ve Burnundan Unıcornların O bem bayaz sut gıbı kanı akmaya baslar.Unicorn Hayatını Kaybeder.Requiem Hayvanını Kaybetmiştir. Ama Damasch ve K'awil Altlarında Hidalgo Cinsinden Sosaria'nın En Dayanıklı Atlarıyla Onu Beklemektedirler.Requiem İlk gorevını Basarmıstır. Artık Yalnız Basına Değildir…

(ALINTIDIR)