Yetkili Paneli > Dying Wish
Mazi Screen Shot.
Harlem:
Atışma göremiyorum kesilmiş koyulmuş ss'ye ee başka bişiy mi denmiş ? Bunu yediremeyenlerde sorun , halbuki ölmek normal .
Dakmor:
DnD oyunu in-game olarak görmeyerek,bizi ziyadesiyle hüsrana uğrattı kötü çocuk oldu...Biz de kötü çocukların ağzına biber sürdük,onun SS'leri bunlar.
Daha fazla mesaj atmayın lütfen,tartışmak istemiyorum forumlarda çünkü tartışma eğer insana birşey katıyorsa amacına ulaşır...Ama bu forum eleştirinin tek boyutunu,tartışmanın ayar düzeyini gören cehallerle dolu olduğu için trene bakar gibi,resimlere bakın siz kendinizce anlamlar çıkararak parametrelerimiz uyumsuz,böyle aşkın ızdırabını diyin geçin...Ok?
Tufii:
hatırlamıyorum bile resmi :D neyse güzel kesmiş arkadaş muhtemel lost falan olmuşumdur neyse bahneye gerek yok tebrik ederim.
kaile alıp cevap vermeyin cok ağlıolar Bu arada söylemiştim, Bu Arda benim yazımı siler ez ikliğini ört bas eder diye en fazla 10 dakika dayanabilmiş yazımı silmeden auhahaha yanlız arda gene fake bi başvuru yapcaksan söylediğim gibi bu sefer kız nicki kullan bu seferki msnde kız msn i olsun daha inandırıcı oluyor hatta camera olayına muhakak deyin o zaman cok daha inandırıcı olur kamerada kendini gösterticek birilerini bulursun..
Buffavento:
--- Alıntı yapılan: Maniaq Biohazard - 16 Mayıs 2008, 20:16:01 ---Taki , Hakkimda Bir şey denmediği Sürece.
--- Alıntı sonu ---
Sizin neiüdüğü belirsizliğinizi herkes biliyor.Adam olunca yazıların(ız) silinmeyecek.
Dakmor:
Halil abi Azurexe!!!'nin mesajı silmeseydin keşke,terbiyesize bir moderatör müdahalesi gerekiyordu.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git