Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
Sympathehic:
İsmim Kemal
Yer İzmir
Yaş 24
Referans Yok
Jail Hiç Yemedim Oyunu Bırakmıstım Geri Döndüm
Karakterler Sympathehic
Skiller
Mf
Sw
Anotmy
Heal
Tactic
Pary
Poi - Hepsi 100 Dür
Sizi Secme Sebebim
Forumlardan Ve Oyundan Takip Etmem Kuralları Her Playerınıza Uygulatabilmeniz Ve Bunun Bir Eglence Oyunu Oldugunu Arkadaşlık Ve Dostluk Adına Herşey Varoldugu Bilinmektedir Ondan Bende Sizlerle Herşeyimi Paylaşmak İstiyorum Ve Sİzleri Önceden Bildigim İcin Sizlerle Olmak İstiyorum
Guild-Aile Hiç Birinde Bulunmadım
Bu Aralar Oyunda Speed Acıldıgından Dolayı Pek Girmiyorum Geceleri Takılıyorum Normalde
Referans - Selcuk-Sedat-Eray-Olgun
İyi Oyunlar
*Psychosocial:
Belki haddim değil ama genede yardımcı olmak isterim.
--- Alıntı yapılan: Buffavento - 30 Nisan 2009, 01:51:44 ---(-Sebastian-) ,
Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır ilginiz için teşekkür ederiz.
--- Alıntı sonu ---
Sympathehic hatırladın mı? Hani rename atmak ile olmuyor. :D
Blood Brothers:
daha once basvuru yaptım ve sıze katılmassamda baska guılde gırmıcem demıstım ama arkadaslar guıld kurunca gırdım bunu solememın sebebı bol keseden atıyo gıbılerınden dusunmeyın dıe yalancı gozuyle bakılmasını ıstemem.
OurForce:
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir. Engin,18,İzmir
2- Oyundaki Nickname’leriniz.Alanis,Evilshadow
3- Karakterlerinizin özellikleri 7x Tamer(Mavi),Pmage7x(mavi)
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz? Staj zamanı saat 18:00-22:00(staj btiyor)hafta sonu 12:00-22:00 diğer günler(perşembe cuma) 07:00-22:00
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz? Maksat muhabbet,birlik,beraberlik
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Blood Brothers loncası ile anlaşamadım,Dnd guildi ile kısa bir beraberliğimiz oldu,Noctural Knight guild kapanması, Live is to Die (yada öyle bişi),Cellat Team guildi ve aileden çıkış sebebim aile reisi ile anlaşmazlık.
8- Jail aldınız mı ? Jail almadım
Anceliga:
Ben onaylamıyorum... Kararı verirken düşüncemi sorarsanız diye direk söylüyorum...
Reddedildiniz...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git