Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (30/80) > >>

Anceliga:
seyda123 ve/veya h4LiX

Reddedildiniz... Hala mesaj atmanız anlamsız...

Buffavento:

--- Alıntı yapılan: SorhThor - 09 Mayıs 2009, 01:00:46 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Adım Can. 24 yaşındayım ve Ankarada ikamet etmekteyim
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Soth ve Thor
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Soth pvp charımdır. 100 mf 100 arch 100 heal 100 anatomy 80 parry 100 tct 25 mage 95 poi. Thor charım tamamen crafttır. 100 Bs 100 Mining 100 inscription, 100 Bowcraft. Bunun ynaında sadece balık tutmak için girdiğim Albatros adlı craft charım var.
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
1334 saat online sürem var. Eğer bir loncaya girersem 10 saat civarında online olurum. Özellikle geceleri.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Evden oynarım. Skype kullanırım ve sınırsız ADSL'im vardır.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
DW'ler Burn Outlarla beraber iyi bir ortaklık kurdular. Burn Out dışında DWler iyi organize olan, ortak hareket edebilen ve daha önemlisi kurallarda yazdığınız gibi acımasız bir PK loncası olması. Güçlünün yanında ol piskolojisi bende yok. Kalabalıklığı severim. Bir şeyler katabilirim. Loncanın selameti açısından çalışırım, loncanın düşmanlarının bozguna uğraması için iki kat çalışırım.
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Aileler oldukça fazla. Drake, Kenks, Kemalistler ve Nocturne. İçlerinden Drake ailesi özellikle biraz "app". Bu kıstas tamamen pvp kabiliyeti açısından söyledim. Ben pvpden önce insan olanlarla birlikte olmayı sevdiğim için bu ailelerde bulundum. Lonca olarak Simarillion ve Nocturnal Knights loncasında bulundum. Refernasım pek yok. Nocturnal Knights haricinde çok samimi olmadım. Zaten çıkış sebeplerim hep loncaların ve ya ailelerin kapanması yüzünden olmuştur.

8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)

Dürüst olayım, aldım. Twilightlara hakaret ettiğimden almıştım.

Sonsuz sevgi ve saygılarımla...

--- Alıntı sonu ---

Reddedildiniz.

Necroshine:
Başvuru için gerekenler.

1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
      Adım Yağız.  Yaşım 19 İkamet ettiğim şehir Eskişehir
        Enormity ve Discovery       ( Enormity P.M) (Discovery Craft )
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
      Heal Mage Medi Anatomy Eva Poison İns.
     /  Enormity  913 saat / Craft ise.  153 saat  / En az 4  saat /geceleri girerim
          Daima evden girerim
      Tam Aradığım Bir Lonca Dayanışma Kardeşlik Gerekse Yardımlaşma. Güven ...
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
     Simarillion  loncasıdır Ayrılış sebebim ise guildin kapanmasıdır. ( Hiçbir Aileye Girmedim )
8-    Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
       Daha önce hiç jaile girmedim .

Saygılarımla

Enormity

Tufii Cuiviene.:
Başvurunuz red edildi yeni başvurular acılmıştır

güncel.

04/09/2009   02:34.

haniball:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
İsim Hasan yaş 19 Ankara
Zikri  Karakan  Taso Tiesto
3. Karakterlerinizin özellikleri
Zikri Warlock Fens Karakan PMage Taso Craft Tinker Bs Alcemy Minig Tiesto Warrior
240 saat şuan hergün 8 saat kesin onlineyim
şuan hem iş hem cafe deyim sabah 8 den iş başı akşam 5 kadar ordan cafeye geçerim
sunumuzun hoşuma gitti tam beni anlatıyordu katılmak istedim loncanıza
7-Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
hayır ilk defa bu loncaya katılacayım referans olarak da göstrecek biri yok
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
acc resden sonra jail almadım önceden de almadım almak için sebepim yoktu :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git