Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
Harlem:
Teşekkürler alınmaman için neden verdiğin için.
haniball:
merak etme artık ben girmiyorum zaten o yazıyı yazarak anlatmak istemiştim tabi bu nu anlamak da lazım
Jovian007:
--- Alıntı yapılan: Jovian007 - 30 Mart 2009, 12:45:57 ---1- Adım Berk 18 Yaşındaym Adıyaman Besnilide Oturuyorum
2-Tek charım var İsmi Jovian
3-Charım 7x sw Varlock Pk'dır
4-Online Sürem 1500 üstü'dür Sabahları çalıştığımdan akşamları 10 12 arası online olabiliyorum
5-İş Yerinden giriyorum oyuna
6-Oluşumunuzu beğendiğimden bu oluşumun içinde olmak istemiş bulunmaktayım. Etkin ve prensiplerinizden dolayıda aklıma yatkınlığı daha fazla olmuştur. Siz oyunda Lonca arkadaşı deil Adeta Kardeştende öte bi durumunuz var. benimde buna ihtiyacım var oyunda pek kimseyi tanımıyorum uzun zamandır yoktum tekrar başlamaya karar verdim Sizinle beraber bu yola baş koymak istiyorum..
7-Hiçbir lonca ve Ailede bulunmadım. Referansım Yok mlsf kimseyi tanımadığımdan..
8- Jail almadım.
Teşekkürler
Daha Önceden Başvurmuştum Alımlar Açıksa Eger Değerlendirmenizi Rica Ederim
--- Alıntı sonu ---
orhunkarger:
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Orhun 17 İstanbul, Beylikdüzü ; Bizimkent
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
Blazer,Blazzer,Jancalusca,Blazeer
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Blazer (Pm) , Blazzer (Fence) Jancalusca (İns-Pm) Blazeer (Fisher,Miner,Bs)
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
250 saat civarı 09:00-12:40/18:00-05:00
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Çünkü oyuncuları ve kuralları tam benim istedigim gibi uyabilcegime inandıgım için tercih ediorum.
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Çogunlukla hep offline diler selam vermeye bile karşılık vermiyen tiplerden oluştugu için Rockwell's / Disco.. / resten önce ise Endless Lowe daydım ve ayrılmadım :).
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Jail 1 sefer aldım arkadas arası Hakaret.
yaruhe:
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
mehmet, 29 yaşındayım, gaziantep yaşıyorum.
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
yaruha, demirci-seyih
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
yaruhe (mf-warlock),demirci ( b.s- tinker-stoic) seyih( tame)
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
günlük 5-6 saat gibi
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Kendi pc'im, kendi evimdenden.
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Daha önce Nebulada oynadım uzun zamandır oynamıyorum burayada başladığımda gördümkü maviler halen aç pk olmakda zevkli aynı zamanda
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
bu serverda herhangi bir aileye veya loncaya katılmadım nebulada jandarma asayişi kurmuştum.size başvurum sizden bir arkı kuvaladım eve sığındığında nasıl katılırım dedim oda forumu söyeledi.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Ne mutluyum ki daha uo hayatımda almadım, bu serverda da böyle devam edicek inş.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git