Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (39/80) > >>

Brodequin Cuiviene:

--- Alıntı yapılan: Andre - 21 Mart 2010, 12:06:25 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir
Ali 19  Mersin;
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Andre Calante Fredick
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Andre ( Warlock ) Calante ( Tamer ) Fredick ( Pure Mage)
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
3 Charimda Farkli Acc deler Hepsinin Süresi Farkli En Az Olan 151 Saat Gün İcierisinde 5-6 Saat Kadar Online Olurum
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Kurallarınızı Okudum  Ve Misyonunuzu COk Begendim Sizlerle Birlikte Olmayi Cok İsterim.
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Calante İle Sillmarilionlara Girmiştm GUild Bozuldu , Andre İle Ottomanslardaydm , Fredick İle Ottomanslardaydm
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
1 Kez Aldm Hatalı Pageden Dolayı

--- Alıntı sonu ---

Başvurunuz daha önceden de gözden geçirilmişti, ilginiz için teşekkür ederiz. Aldığımız kararda bir değişiklik yok, İyi oyunlar.

Abiyubilebron:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Abdullah-23-İzmir
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Nevermore-MrLebron
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Fenc(warlock)-Craft
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
6 saat
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Arkadaşım Hakan (Messacre) burayı önerdi.Oyun içinde konuşmayı çok sevmem.
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Hakan (Messacre)
Almadım

Brodequin Cuiviene:

--- Alıntı yapılan: Klaendros - 22 Mart 2010, 16:18:32 ---Başvuru için gerekenler.

3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
6-   Neden Dying Wish ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?

1-Adım mert,21 ikamet ettigim şehir izmir lakin degişebiliyor zaman zaman balıkesir.
2-Nicknamelerim degil nickname im Klaendros.
3-Combat skilli olarak fenc kullanan warlock karakterım tam anlamıyla bir katil.
4-Daha yeni başlamış bulunmaktayım uzun bir süre forumlardan takip ettim.Yenilikler ve kişileri ögrenmek adına.Online sürem degişebiliyor.İş yerinden aldıgım siparişlere göre.Genelde akşamları girmeyi tercih ediyorum.
5-İş yeri ve ev.evde pek zaman bulamıyorum o yüzden cogunluklu olarak iş yerimden.
6-Lonca olarak acıkcası oyun içerisinde pek bir bilgim yok genel olarak yalnız,forum üzerinden yaptıgım takipler,gerek koyulan screenshotlar,gerekse yardımlaşma ve de action mentaliteniz sizi tercih etmemin başlıca sebepleri.
7-Bu serverda dedigim gibi yeniyim lakin geçmiş serverlardan dolayı ultimada oldukça eskiyim.
8-Daha böyle bir husumetim yok.

ilgililere arz ederim.

--- Alıntı sonu ---

Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır. İlginiz için teşekkürler.

Rodion:
.

jacksparrow:
yigit dundar izmirde yasıorum 19 yasındaym.
Ice (tamer),Mrspeak(warıor),Buqqsbunny(warlock)
Tamer,Warior,Warlock
sadece 1carım 500 saat. gunde ortalama 8 9 saat
işyeri kendı pcm ew kendı pc.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
 ACtion,Birlik beraberlik dayanısma ve KÖTÜLÜKKKK :)
Kharaduns guildi kendı ısteqımle ayrıldım.  Overdose ailesi ordan Sebastiyan Cuiviene sorarsanız nasıl bırı olduqumu söler realdende arkımdır kendısı.
aldım kufurden dolayı ama pek kufur etmemeye karar verdım dılım yandı =).

Şimdiden ılgınız ıcın tşk.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git