Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
Brodequin Cuiviene:
--- Alıntı yapılan: Fredick - 09 Mayıs 2010, 01:29:07 ---1- Ali / 20 / Mersin
2- Fredick Andre Calante
3- Fredick ( Pure Mage ) Andre ( Mf Warlock ) Calante ( Tamer )
4 - 208 Saat Online Sürem Gün İcinde 4 - 5 saat online olabilirm o da geceleri
5- Ev Den Baglaniyorum
6- Misyonunuz çok hoşuma gitti tamamen oyundan zewk almak üzere kurulmuşsunuz ve aynı kafadan bir cok insan bir arada muhabbetleriniz sıkı dostlugunuz güzel .
7- Ottomansda bulunmuştm referans olarak aytaç ı gosterebilrm oyuna ara verme sebebimle ayrılmıştm ayriyetten guild içi bazı olaylar olmuştu guild dagılmanın eşigine gelmişti benm ara vermemde tuzu biberi oldu.
8- 1 Kere hatalı page den dolayi almiştm .
--- Alıntı sonu ---
Başvurunuz daha önceden de gözden geçirilmişti, ilginiz için teşekkür ederiz. Aldığımız kararda bir değişiklik yok, İyi oyunlar.
Mafiaturk:
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Tolga Dervish - Ingiltere
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
Mafia Undertakers - Balikci
3- Karakterlerinizin özellikleri Sw Pure Warrior
4- Toplam Online süreniz –asagi yukari 200 ve ustu gun bu aralar gunDe 8-10 saat
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
ben ultimaya 2003 yillarinda slayer tr sonra ***da devam ettim basladigim gunden belli gordugum en organize birlik guildler arasinda sizin guilde var revoya basladigimdan belli hep takdir etmisimdir , bu yuzden aranizda olursam seref duyarim , ayrica belirtmek isterim ki guildin daha fazla ilerlemesi icin elimden geleni yaparim .
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
suan koh dayim guildi kotulemek istemiyorum fakat cok daginik ve organize olmamasindan dolayi basvuru olumlu veya olumsuz cikacagim , referensa gelincede kisa zamanda server de hemen hemen herkes bilir beni dusmandan fazla dost edindim dogru insana sorarsaniz dogru referansi alabilirniz ,selahattin ile ufak bir muhabbetimiz var ona sorabilirsiniz
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
yalan yok 2 kez kufurden dolayi girdim iceri birdaha ak bile dememeye tovbeliyim bizde yemin namusdur
benden bu kadar olumlu olumsuz cevabinizi bekliyorum
Saygilar
TD
Brodequin Cuiviene:
--- Alıntı yapılan: Mafiaturk - 14 Mayıs 2010, 09:22:03 ---1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Tolga Dervish - Ingiltere
Mafia Undertakers - Balikci
3- Karakterlerinizin özellikleri Sw Pure Warrior
4- Toplam Online süreniz –asagi yukari 200 ve ustu gun bu aralar gunDe 8-10 saat
Ev
ben ultimaya 2003 yillarinda slayer tr sonra ***da devam ettim basladigim gunden belli gordugum en organize birlik guildler arasinda sizin guilde var revoya basladigimdan belli hep takdir etmisimdir , bu yuzden aranizda olursam seref duyarim , ayrica belirtmek isterim ki guildin daha fazla ilerlemesi icin elimden geleni yaparim .
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
suan koh dayim guildi kotulemek istemiyorum fakat cok daginik ve organize olmamasindan dolayi basvuru olumlu veya olumsuz cikacagim , referensa gelincede kisa zamanda server de hemen hemen herkes bilir beni dusmandan fazla dost edindim dogru insana sorarsaniz dogru referansi alabilirniz ,selahattin ile ufak bir muhabbetimiz var ona sorabilirsiniz
yalan yok 2 kez kufurden dolayi girdim iceri birdaha ak bile dememeye tovbeliyim bizde yemin namusdur
benden bu kadar olumlu olumsuz cevabinizi bekliyorum
Saygilar
TD
--- Alıntı sonu ---
Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır. İlginize teşekkür ederiz.
Alucard Sacred:
k
Brodequin Cuiviene:
--- Alıntı yapılan: Alucard Sacred - 23 Mayıs 2010, 02:33:02 ---1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Ahmet Yeterli , 18 , KKTC
Alucard
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Gm Tamer
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
717 saat . 12 saat
Ev.Cafe
Arkadaşlık , Ortam
Silmarillon III guıldı kendıme aitti para sıkıntısından dolayı yıktım
HEnüz Jaile Girmedim
--- Alıntı sonu ---
Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır. İyi oyunlar.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git