Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (46/80) > >>

Brodequin Cuiviene:

--- Alıntı yapılan: orhunkarger - 06 Haziran 2010, 20:30:52 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Orhun 18 İstanbul

2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Blazer Blazzer Catarapatara Bro

3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Blazer (PM) Blazzer (Warlock) Bro(Balıkçı) Catarapatara (Journe.. Tamer)
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
7 / 24 Saatte ortalama günde 18-20 Saat online kalıyorum hiç abartısız.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev

6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
 Playerleri özenle seçtiğinizi biliyorum bu yüzden bana uygun insanlarla muhattap olucağımıda biliyorum.
Bu yüzden sizi tercih ettim ve çok uzun zamandırda istiyorum.
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Fellowship, KKTC The Bruglions, Referans için kimseyi gösteremem ama Dying Wish ten tanıdığım kişiler vardır.

8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Evet aldım skill kasma alanındaki adamları kesmekten.

--- Alıntı sonu ---

Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır, kararımızda bir değişiklik söz konusu değildir. İyi oyunlar.

Dakmor:
Paticik'teki Tunca mısın?

lewisbartu:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Bartuhan 17 İzmir

2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Lewis, Alfonzorolex

3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Lewis (warior), Alfonzo(pure mage)

4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
3.-5 saat arası aktif bir biçimde online kalıyorum

5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev kendi pcmden

6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
mavi pk ayrımı yapmadan dalmayı sevdiğim için ve guildin köklü olmasından dolayı özelliklede hiç konuşmamalarında etkilendiğim için katılmak istiyorum

7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Blood Brothers lonca içindeki düzenden memnum olmadığımdan guildin misyonu olmadığı için ayrıldım. Referans olarak gösterbileceğim kimse yok

Hayır almadım

Thanatos:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Gürkan-16-İzmir

Thanatos (warrior)
Ultio (Pm)
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Thanatos = Heal 100 - Anatomy 100 - Sw  100 - Fenc 100 - Tactics 100 - Parry 100  {7. skill olarak Mf kasmayı Düşünüyorum.Ama Poide Kasabilirim}

Toplam Online- 204 saat Ortalama gün içerisinde online sürem yaklaşık 4-5 bilemedin 6 saate kadar ulaşır

Evimden oynuyorum..

Yardımlaşma Ve Dayanışmanızı seviorum birde Pk olmayı seviyorum.

7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Daha Önce Ottoman Empire da bulundum ayrılma sebebim anlaşmazlık...

Evet aldım

SAygılarımla...

Brodequin Cuiviene:

--- Alıntı yapılan: lewisbartu - 15 Haziran 2010, 17:53:33 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Bartuhan 17 İzmir

Lewis, Alfonzorolex

Lewis (warior), Alfonzo(pure mage)

3.-5 saat arası aktif bir biçimde online kalıyorum

Ev kendi pcmden

mavi pk ayrımı yapmadan dalmayı sevdiğim için ve guildin köklü olmasından dolayı özelliklede hiç konuşmamalarında etkilendiğim için katılmak istiyorum

Blood Brothers lonca içindeki düzenden memnum olmadığımdan guildin misyonu olmadığı için ayrıldım. Referans olarak gösterbileceğim kimse yok

Hayır almadım

--- Alıntı sonu ---

Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır. İyi oyunlar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git