Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (55/80) > >>

Sasu:

--- Alıntı yapılan: Forlan - 03 Ağustos 2010, 11:03:15 ---  Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Efe Kadiroğlu,19,Bursa
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Discrew,Forlan,Phoenix,Uolover
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Discrew(P.m)Forlan(Craft)Phoenix(Alchemist)Uolover(Tailor)
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
En son baktığımda 400 civarı birşeydi şu an oyun kapalı olduğu için tam olarak bakamıyorum,
Ortalama online sürem 4-5 Saat tir.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Oyunda hep tek takılıyodum artık tek takılmaktan sıkıldım ve dw o kadar kalabalık olmasına rağmen yapacakları şeyi çok iyi yapıyolar
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
The Others,Kingdom Of Heaven,In Flames Şu anda ne yazıkki Size referans Gösteremiyorum.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Üç kez aldım üç'üde küfür Biraz Sinirli bir insanım.. :-X

[/color]

--- Alıntı sonu ---

Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır, ilginiz için teşekkür ederiz.

civciv we trust:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Sedat İncioğlu,23,Nobrain(Denmark)
2-   Oyundaki Nickname’leriniz
Dedeler,Henryshawn,Ozipcan
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Bencede haklısın.
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
5-6 saat olurum.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev artı - şirketten
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Gerçekten ibretlik bi guildsiniz ozellikle aranızda bi arkadaşınızı cok seviyorum sırf onun yüzündende başvuruyorum diyebilirim.Ayrıca program bilgimde var sizler kadar tam birbirimizi tamamlıyacagımıza inanıyorum
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Bulunmadım
Evet aldım 2-2 mi diye page attım fenerli bi arkadaş jailledi

REFERANS: Sasu Reyize sorabilirsiniz kendisi ocaktan okey arkadaşımdır

( ama 2-2 değil hala rahat olsun )

Henry shawn:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir. Halim baykuş 22 kütahya
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.  Tristan,Kelemvor,Premature
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor) kesinlikle katılıyorum
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz? 4 saat ortalamaya vurursak
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.  Ev ve iş yerimden
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz? Yaşım bence artık boş boş dolasmak için geçti oyuna girdigimde seviyeli action yapabilecegim bir guild istiyorum ve buda sizsiniz gerek sasu olsun gerek digerleriniz harika bir arkadaslık var aranızda.Katılmak için can atıyorum
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?Referansım malesef yok  ama bir tanısanız kesinlikle seversiniz
herhangi bir jail durumumda yok.

Brodequin Cuiviene:

--- Alıntı yapılan: civciv we trust - 05 Ağustos 2010, 16:24:23 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Sedat İncioğlu,23,Nobrain(Denmark)
2-   Oyundaki Nickname�leriniz
Dedeler,Henryshawn,Ozipcan
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Bencede haklısın.
4-   Toplam Online süreniz � Ortalama gün içersindeki online süreniz?
5-6 saat olurum.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev artı - şirketten
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Gerçekten ibretlik bi guildsiniz ozellikle aranızda bi arkadaşınızı cok seviyorum sırf onun yüzündende başvuruyorum diyebilirim.Ayrıca program bilgimde var sizler kadar tam birbirimizi tamamlıyacagımıza inanıyorum
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Bulunmadım
Evet aldım 2-2 mi diye page attım fenerli bi arkadaş jailledi

REFERANS: Sasu Reyize sorabilirsiniz kendisi ocaktan okey arkadaşımdır

( ama 2-2 değil hala rahat olsun )

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: Henry shawn - 05 Ağustos 2010, 19:43:21 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir. Halim baykuş 22 kütahya
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.  Tristan,Kelemvor,Premature
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor) kesinlikle katılıyorum
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz? 4 saat ortalamaya vurursak
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.  Ev ve iş yerimden
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz? Yaşım bence artık boş boş dolasmak için geçti oyuna girdigimde seviyeli action yapabilecegim bir guild istiyorum ve buda sizsiniz gerek sasu olsun gerek digerleriniz harika bir arkadaslık var aranızda.Katılmak için can atıyorum
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?Referansım malesef yok  ama bir tanısanız kesinlikle seversiniz
herhangi bir jail durumumda yok.

--- Alıntı sonu ---

Başvurularınız olumsuz sonuçlanmıştır.

Jovian007:
1- Adım Berk 19 Yaşındaym Adıyaman Besnilide Oturuyorum
2-Tek charım var İsmi Gerilla
3-Charım 7x sw Varrior Pk'dır
4-Online Sürem 261  Sabahları çalıştığımdan akşamları 8 12 arası online olabiliyorum
5-İş Yerinden giriyorum oyuna
6-Oluşumunuzu beğendiğimden bu oluşumun içinde olmak istemiş bulunmaktayım. Etkin ve prensiplerinizden dolayıda aklıma yatkınlığı daha fazla olmuştur. Siz oyunda Lonca arkadaşı deil  Adeta Kardeştende öte bi durumunuz var. benimde buna ihtiyacım var oyunda pek kimseyi tanımıyorum uzun zamandır yoktum tekrar başlamaya karar verdim Sizinle beraber bu yola baş koymak istiyorum..
7-Hiçbir lonca ve Ailede bulunmadım. Referansım Yok mlsf kimseyi tanımadığımdan..
8- Jail almadım

Daha Önceden Başvurmuştum Tufan arkadaşımız Sınavları olduğundan başka bir zamana bırakmıştı Alımlar Açıksa Eger Değerlendirmenizi Rica Ederim
                                                           Şimdiden teşekkürler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git