Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
Sasu:
--- Alıntı yapılan: - Skirmisher - #bhdr# - 12 Ocak 2011, 17:10:22 ---Cümleten Selamün Aleyküm..
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
BAHADIR KASIKCI , 21 , MALTEPE/IST
2- Oyundaki Nickname�leriniz.
SKİRMİSHER..
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
100 Ant. 100 fenc. 100 tac. 100 mage. 100 poi. 80 medi 80 heal 40 eva.
4- Toplam Online süreniz � Ortalama gün içersindeki online süreniz?
Universite Dolayısıyla Eski Accountları silmiştim..150 saat vardır yalan söylemek istemiyorum..Oyun yok suan bakamadım.. 3 - 4 saat günde degil.. istedigim zaman haftada 4 5 gün online oluyorum..
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Cafe
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
İlk kez bir guilde giricem ilk ve son olsun istiyorum.. genelde tek takılmayı severim ama artık cok guild var ve en iyilerden birine girmeye karar verdim..umarım mahcup etmezsiniz..
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
YOK...JENAS[cem]
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten
HAYIR..
Dip not : biraz geyik yapmayı seven birisiyim.. ama guild onayı olursa onada dikkat etmeye calısırım..
--- Alıntı sonu ---
Aramıza hoşgeldiniz...Herkes için en iyisi olur umarım...
[OverLord]:
Başvuru için gerekenler.
Emin Çınar 21 / Adana
2- Oyundaki Nickname�leriniz.
Overlord (warior) Mulayim (craft)
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Overlord ( warior char olup SW ve FENCE olup Poili wariordur) Mulayim ( Blacksimithy-Tinker-Talior-Mage-Miner)
4- Toplam Online süreniz � Ortalama gün içersindeki online süreniz?
Warior 328 saat olup craft ise 400 saattir... Gün içerisinde 5-6 saat onlineyim...
İş Yerinden oynuyorum...
Arkadaslık iyi ve kalıcı dostlar, actıonda zevk, birlik beraberlık, ve dısarıya konusulmaması (playerlarla rp fazla sevmem bu davranışınız çok hoşuma gidiyor) hersey kendı içinde olup bitmesi...
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Hiç bir guilde mensup deilim( Bulunmadımda bu benim için bi ilk olucak) Referans yok malesef
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Hacklendim bir kere ordan küfür etmişlerdi karakterimle.. Bir kereye mahsus jail aldım hacklendiğim için
Tşekkürler şimdiden
Caarii:
Cagri İstanbul
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
Noreply Nevermore
Noreply fench warlock Nevermore tailor pm
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
265 saat gunde 10-12 saat ( yenıden basladıgım ıcın servere surem az)
Ev
Kill kill daha fazla kill
1 sene once kadar fs deydım ozamanda arklarımın hepsı bırakmıslar oyunu zaten. kımse yok referans fln
hayır
Godfrey:
1- Serhat . 16 , İ<mir
2- Godfrey , Savasci
3-PM - Warior
4- 361 - 3,4
5- Ev
6- El Ele Çalışan Ve Actionun Pesinden Kosan Bir Lonca Oldugunuz İcin
7- The Burn'Out = ( Arkadaslarım Sakasına Charı Ekleyip Action Atınca İHRAC Edildim.
Time to War = Arkadasımın Tavsiyesi Uzerine Katıldım Toplam Loncada Bulunma Surem ( 10 SaaT'i Gecmez )
8- Hayır.
Volvo Cuiviene:
--- Alıntı yapılan: Godfrey - 17 Ocak 2011, 23:43:01 ---1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
1- Serhat . 16 , İ<mir
2- Godfrey , Savasci
3-PM - Warior
4- 361 - 3,4
5- Ev
6- El Ele Çalışan Ve Actionun Pesinden Kosan Bir Lonca Oldugunuz İcin
7- The Burn'Out = ( Arkadaslarım Sakasına Charı Ekleyip Action Atınca İHRAC Edildim.
Time to War = Arkadasımın Tavsiyesi Uzerine Katıldım Toplam Loncada Bulunma Surem ( 10 SaaT'i Gecmez )
8- Hayır.
--- Alıntı sonu ---
Başvurnuz red edilmiştir..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git