Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (69/80) > >>

_Sasu_:

--- Alıntı yapılan: Maximilan Istari - 30 Ocak 2011, 00:50:42 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)

1- Adim Fahrettin yas:25 Istanbul
 2- Maximilan
 3- pure mage
 4- serverda yeni oyunda eskiyim gunde 3 4 saatimi geciriyorum.
 5- ev
 6- Yukarida belirttigim gibi serverda yeniyim acikcasi arkadasim yok. PK olmak istiyorum ama yanliz basina katillik imkansiza yakin .. Ayrica bir rpniz olmasi beni etkiledi acikcasi . bu oyunun dinamiklerinde rp var ve bu sekilde zevk aliniyor. Oyundan daha fazla zevk alabilmek icin benim ihtiyacim olan iki olgu sizde var : dostluk ve RP.. Surekli guild degistiren bi insan degilim. Uyumsuz veya kacgaci bir tip hic degilim. Kalici bir arkadaslk ariyorum sosaria@da. Bu yuzden sizinle berabver olmak istiyorum..
 7-yok
 8-almadim
Saygilar
Maximilan Istari

--- Alıntı sonu ---

Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır.

_Sasu_:

--- Alıntı yapılan: -Affacky Antalyalıyız#Oğz - 04 Şubat 2011, 06:50:52 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Adım Oğuzhan Antalya.16
Ozzy/Affacky/Natasha
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Ozzy 7x Fenc Affacky 7x Sv.
Natasha 7x Pm.
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz? Ortalama Günde 6,7 saat arası genelikle gece girebiliorm.çalıştıgım için.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.   Ev./İş'yeri bizim./Cafe.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz.Sizinle Beraber olmak istiorum nedeni.
Oyunda Konuşmanız Tek başına Actiona cıkmadınız İçin bende kalabalık actiona cıkılmayı sevdim.için.
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı? Time War Ve The Bour'n Out .Afk Durmaktan atıldım.Çünkü İş yerinde Pek oynayamıorm Market gelen Giden cok oldugu için.Geceleri ama sabaha kadar 23:00 17:00 sabaha kadr online olabilirm.

8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten Aldm Derslerim kötü die küfür etmiştm acceyi banlatmaktı amacım ama
argo kullanıordm oyunda herhangibi bir guild veya aileye girdimde küfür argo kullanmam.
İyi Oyunlar.

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: LöwenBrau - 01 Şubat 2011, 23:59:05 ----   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Kemalcan 24 İzmir
LowenBrau
Pure warior,pure mage,craft vs.
20saat:)
Ev-çalışmıyorum
Sevdiğim playerlerın sızın locanızda olması
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Fellowship      Referans olarak Suat (lisa)
Hayır.

--- Alıntı sonu ---

Başvurularınız olumsuz sonuçlanmıştır...

seftali:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Doruk, 20, İstanbul
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Vuslat,Vakko
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Vuslat- Pure Mage 7x
Vakko-Ins [tailor ve alch kasıyorum ama daha bitmedi]
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
Vuslat - 27 Saat. 3-6 saat arası.
Vakko- 44 Saat
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Oyun anlayışıma yakın bir guild olduğu için. Az laf çok iş... Gördüğüm kadarıyla yardımlaşmaya önem veren, toplu aksiyon yapmasını iyi bilen bir guildsiniz. İzlemek keyif veriyorsa, içinde olmaktan daha çok keyif alacağımı düşünüyorum. Ayrıca bir süredir guildleri gözlemliyorum. Dying Wish üyelerinin yeterli olgunluğa ve bunun sadece bir oyun olduğu bilincine sahip olduklarını düşünüyorum.
Benim bir guildde aradığım özellikler; dosta/düşmana saygı, zeka ve oyun bilgisi, dayanışma ve dostluk bağlarının güçlü olması... Bu özelliklerin hepsini dışardan bakınca burada görüyorum. Bu yüzden bu oluşumun içinde yer almak istiyorum.
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Servera başlayalı 1 hafta olduğundan, böyle bir geçmişim yok. Ancak Ultima Online geçmişim Nebula-Quann'ın açıldığı zamanlara dayanıyor. Yaklaşık bi 7 sene sanırım tam hatırlayamıyorum.
Hayır almadım, işim olmaz.

resimler:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Okan Demir  26 İstanbul
Darkdevil
7x fence
245 saat  7 saat gun icersinde
Evden
i bir lonca oldugunuz icin sizinle beraber olmak isterim yani size katılmak istiorum eger uygun gorurseniz
Time To War bulundum beraberlik olmadıgından ayrılmak zorunda kaldım referansım yok
HAYIR 

none:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
 Kağan , 21 , Bahcesehir/Istanbul
 None - Angelia
3-   Karakterlerinizin özellikleri
 Sw Warlock - Pure Mage
 347 Saat - minimum 4 saat online surem wardir ama actionun durumuna gore degiskenlik gosterir.
5-   Nereden oynuyorusunuz ?
 Evden baglaniyorum
 Serverin Kill/Death orani en yuksek olan loncasinin icinide merak ediyorum. Guild olarak doru zamanlarda doru yerlere rushlamaniz ayri bi nedenim. Zaten bir kac arakdasimda sizin loncanizda
 Kill for Life loncasinda bulundum ayrilma sebebim de real arkadasimin istegi uzerine ayrilmam. referans gosterebilecegim kisiler Ejder Nec. Injected . Diamond . Wolf . Karah
8- Jail aldınız mı ?
 Bu seferda 2 kez jail aldim. 1. ilk basladim zamanlarda .kufur sistemini bilmiyordum aci bir sekilde ogrendim :D 2.kez de sohbet arasinda arkadasim saka olsun diye .kufur yazmıs birden kendimi jailde buldum  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git